По Нова от 17. 05 започва сериала"Щастливи заедно" с Берен Саат

• 103 365
  • 705
  •   1
Отговори
# 510
Тъкмо се ядосвах, че няма хубави клипчета със сцени от филма...и Ети е направила тази страхотия Grinning Лек ден !

# 511
Те и без това постоянно се чудят дали да се разведат и струва ли си мир на такава цена.

Това точно къде го гледа? Особено в последните серии Хазар показа, че ще направи всичко, за да запази мира и брака си - спря Низар и Резул да се застрелят, говори с Азам. Нищо не са споменавали за развод. 

Хазар може и да е готов да запази мира и брака си, но не знам Зилян доколко е готова да търпи повече. Вече 2 пъти му каза, че е готова да се прибере в Мидят и е на ръба на силите си.

# 512
  • София/Бургас
Те и без това постоянно се чудят дали да се разведат и струва ли си мир на такава цена.

Това точно къде го гледа? Особено в последните серии Хазар показа, че ще направи всичко, за да запази мира и брака си - спря Низар и Резул да се застрелят, говори с Азам. Нищо не са споменавали за развод. 
Хазар може и да е готов да запази мира и брака си, но не знам Зилян доколко е готова да търпи повече. Вече 2 пъти му каза, че е готова да се прибере в Мидят и е на ръба на силите си.

Май не гледаме един и същ сериала ?! Зилян, която е страшно обвързана с традициите и която каза, че само баща е човекът, който може да я вземе от Азизолу, да си тръгне по собствено желание, това няма как да стане. Това с напускането са думи на спашване, за да го накара да не рови в истината (за да оцелеят и двете семейства).

# 513
Тъй като съм гледала и следващите серии, колко пъти Зилян разиграва Хазар и си играят на иди си - ела си? И колко би им трябвало на всички, особено в този начален период, за да се стигне до развод? Мирът така и не успяват да го опазят до края. Низар и Ресул си знаят тяхното. Скритата война си продължава на фона на официалния мир и измъчения брак до края.

# 514
Тъкмо се ядосвах, че няма хубави клипчета със сцени от филма...и Ети е направила тази страхотия Grinning Лек ден !

smile3501 smile3501 smile3501
Страхотно!!!!
Настръхна ми косата, направо нямам думи...Лято е, повече сме на вън, а вечер уморени заспиваме рано, та бях "позанемарила" гледането на филма, но това клипче ми върна интереса, и от днес започвам с " пълна сила"....

# 515
  • София/Бургас
Тъй като съм гледала и следващите серии, колко пъти Зилян разиграва Хазар и си играят на иди си - ела си? И колко би им трябвало на всички, особено в този начален период, за да се стигне до развод? Мирът така и не успяват да го опазят до края. Низар и Ресул си знаят тяхното. Скритата война си продължава на фона на официалния мир и измъчения брак до края.

Аз също съм гледала целия сериал. Не разбирам къде виждаш развод, ама явно имаш по-особено мнение за това какво става, защото един развод би бил голям позор, който се иска да избегнат. Това, че мира се крепи на косъм не е вина на Зилян, а на лудия чичо и още по лудия и брат, но въпреки всички глупости, които правят и бебето, развод няма.

# 516
Аз през цялото време се питам струва ли си този мир при жертвите, които се дават и от двете страни за него и въпреки него. А и Бурджу е жертва.

# 517
  • София/Бургас
За тях си струва. Те имат по различен мироглед от нас. Те разбират живота по различен начин.

Бурджу - жертва ?! Ако чак толкова я обичаше Хазар, щеше да остане с нея. Явно не е чак такъв проблем да си женен и да имаш още една жена, за тях.

Лек ден! Моля някой да дразне 2 реда какво става на обяд, че пак няма да мога да гледам.
  bouquet

# 518
Ако не беше принудителния брак, Хазар сега щеше да се ожени за Бурджу. Затова за мен и тя е жертва в случая.

# 519
  • София/Бургас
Аз съм на мнение, че ако наистина я обичаше толкова много сега щеше да бъде с нея. Неслучайно я попита това с втората цигулка. Ако тя беше казала да, сега щеше да бъде с нея и да е женен за Зилян.

# 520
  • София
Ако не беше принудителния брак, Хазар сега щеше да се ожени за Бурджу. Затова за мен и тя е жертва в случая.
щеше да се ожени, ама заради бебето
нали като я намушкаха, тя муказа че го обича, а той не Thinking
ако пък не бяха убили Арда, той щеше да се ожени за Дилян, и хем мир щеше да има, хем всички да са щастливи, ама сериала щеше да е друг hahaha 

# 521
  • По света и в нас.
Момичета ,гледате ли сериите ThinkingХазар каза ,че Борджу е много добро момиче,но не иска да се ожени за нея,още преди да разбере че е бременна,така че няма как да е жертва .Това,че се стекоха така нещата с принудителния брак си е само оправдание за Хазар.Още повече уж не искаше да слага халката уж е брак на хартия,ама Зилян му отнела болката,била му съпруга щял да се оправя той с нея ,мисля си че той вече е влюбен в Зилян без да го осъзнава.

# 522
Аз през цялото време се питам струва ли си този мир при жертвите, които се дават и от двете страни за него и въпреки него. А и Бурджу е жертва.
Ами  явно за тях си струва ,защото иначе жертвите  щяха да са много повече. Нямаше да се спрат докато не се избият всичките
А и както виждам Хазар започва все по често да търси съпругата си и най вече да се вслушва в думите и

Цитат
ко не беше принудителния брак, Хазар сега щеше да се ожени за Бурджу. Затова за мен и тя е жертва в случая.
Ако приемем че въпреки враждата която щеше да продължи  все пак Хазар се беше оженил за Бурджу дали тя щеше да  може да издържи на опасностите и да бъде опора на съпруга си в трудните моменти които ги очакваха. Дали  щеше да го подкрепя и утешава при всяко следващо убийство
Според мен при първата опасност Бурджу щеше да напусне Хазар и да го остави сам с проблемите му

Последна редакция: пт, 08 юни 2012, 11:53 от djoleva

# 523
Тези двамата и един танц не могат да изтанцуват.Все ще стане нещо.
Отначало когато Хазар я помъкна помислих че ще се скарат,а той искал да избягат от проблемите.
Първо отидоха на брега да поговорят,звънна бащата на Зилян.След това седнаха да вечерят-звънна Дживан да го моли да отиде при джесур да не направел някоя беля/защото ще говори със Севги/.Ама Хазар бавачка ли е?Без него не могат.
И накрая вече като танцуваха и се гледаха тоолкова сладко някакъв пияница задърпа Севгито и стана боя.
А свекито се яде че не и били казали къде отиват.

Последна редакция: пт, 08 юни 2012, 12:53 от вили-72

# 524
На мен в днешната серия много ми харесаха освен танца на Хазар и Зилян и влюбените погледи на Джесур към Севги. Как я гледаше само в заведението! Въобще играта на актьора, играещ Джесур, много ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт