По Нова от 17. 05 започва сериала"Щастливи заедно" с Берен Саат

• 103 390
  • 705
  •   1
Отговори
# 495
Мен пък свекървата нещо не ме впечатлява.Много изкуствена ми стои.
За Бурджу съм съгласна с всичко което сте написали.Ще създава неприятности и още как.
Доста се погледаха днес Дилянка и Дживан.Той дори и лека усмивка пусна.
Това с накъсването на сериите е много гадно.Тамън се настроиш да гледаш и като ти пуснат някоя реклама забравяш какво си гледал.

# 496
Много ми харесаха думите на Зилян и Азам към Дживан, а и той със или без брада е сладур, ама сега ми харесва повече...
Slawena, съгласна съм с мнението ти за Бурджу, според мен, ако бяха дали ролята й на приятелката й Сема щеше да е по-добре.

# 497
# 498
  • София/Бургас
Уж достойнство ще показва, ма ми мирише ,че ще създава проблеми на Х. и З с бебето 

Много правилно ти мирише. По напред бях казала как съсипва няколко доста интересни момента.  

Значи не само аз мисля, че актрисата, която играе Бурджу, играе много изкуствено. Има нещо изкуствено даже в лицето и.  

За мен свекървището преиграва със скръбта си по Арда. Разбирам, че и е дете и това е голям удар, но според мен това да натякваш на всички само скръбта си е прекалено. Нямам търпение да дойде края на сериала да разбера как са се събрали Берин и Хасан. Има нещо покрай тях, ама като не разбирам езика нищо не разбрах като изгледах турските серии.
Като говорим за облекло -  много ми харесва като обличат Хазар в черно. Напълно подчертава харизмата му.

# 499

Eski şarkıcı şimdiki oyuncu ve yapımcı mahsun Kırmızıgül dün gece Karaköy'de düzenlenen bir partiye katıldı.
06.06.2012 09:00:00

Bu Nedir?
Eski şarkıcı şimdiki oyuncu ve yapımcı mahsun Kırmızıgül dün gece Karaköy'de düzenlenen bir partiye katıldı. mahsun Kırmızıgül Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından görüntülendi. Ayaklıgazete.com’un haberine göre, arkadaşları ile içeride uzun süre eğlenen Kırmızıgül mekan çıkışında her zaman olduğu gibi konuşmamayı tercih etti. Mekan çıkışı hızla arabasına binen Kırmızıgül, basın mensuplarından kaçmak için arkadaşını da mekan kapasında bırakıp gözlerden kayboldu. (ayakligazete.com)

# 500
  • София

Като говорим за облекло -  много ми харесва като обличат Хазар в черно. Напълно подчертава харизмата му.
ох, и на мен много ми харесва newsm03 newsm03
ама точно това обсъждахме вчера с колежките/щото гледаме групово/  Blush
че то и Ресул го обличат в черно, ама не само опаковката е от значение, ми и пълнежа hahaha hahaha

# 501
  • София/Бургас
Не знам защо, ама Резул ми изглежда нечистоплътен някак си - тази брада и прическата му. Противен ми е отвсякъде. Явно е търсен ефект при него обаче, нали трябва да се наложи като гадняра на сериала.

# 502
# 503
Привет! Защо да е куха лейка Бурджу? Сбърка само като спомена името на Зилян в разговора с Хазар и оттам тръгна всичко. При неговото гадно отношение как да му каже за бебето? Колебанието й е нормално в случая. На мен играта на актрисата ми харесва. Берен и Аслъ не са по-убедителни от нея с играта си. Е нали трябва да има интрига. На Хазар и Зилян им трябва време да се опознаят. Ако сега  Хазар беше научил за бебето, можеше и да се разведат бързо със Зилян и всичко да приключи. И без това бракът им засега се крепи само на желанието да се опази мира между двете фамилии. 

# 504
  • София
куха ми се вижда, защото не знае какво точно иска
ако толкова много го обича, нямаше да се съгласи толкова бързо да се разделят-нали той я попита дали е готова да бъде втората?
в ЛиН видяхме че не е нещо необичайно при уреден брак, мъжът да си има втора булка по любов, дори и деца от нея. Приятелката на Бурджу разсъждава доста по-трезво.
Иначе артистката добре пресъздава образа. На Берен леко й пролича неопитността-как смешно припкаша из къщата за кърпата за ранения Джесур. Laughing Все едно тичаше на високи токчета. Но е простено като се има предвид колко е млада тук.

# 505
В ЛиН също имаше доста колебания в началото, че и по време на поне половината сериал - опит за аборт, опит за продажба на бебето от майката, да не изброявам повече. Коя жена би искала да е втората?

# 506
  • София/Бургас
Просто Бурджу не знае какво иска. След като най-накрая Хазар и каза, че е женен,заради дълга към семейството и я попита може ли да свири втора цигулка, тя си каза не. След това каза, че заминава за Измир. Сега разбра за детето, хубаво извика го да му каже, ама не почна направо, а почна да си говори общи приказки с него. То и аз бях реагирала като него, ако уж ме викат да ми кажат нещо важно и ми мълчат на среща, той да не е врачка, че да знае за какво е повикан. Мен ми харесва, че той е непоколебим в решението си да остане верен на Зилян (не го очаквах).
Ако беше разбрал за детето нямаше да се разведе с Зилян пак заради прословутия мир. В момента, в който се спомене за развод заради бебе и лудата част от семейството на Зилян (визирам Резул) щеше да изколи който му падне от Азизолу. В последствие ще имат проблеми като всички от двете семейства разберат за бебето, но няма да е в такава сила, ако беше толкова рано в сериала. Всичко ще направят, за да запазят мира, защото ако го нарушат май ще се избият напълно.

# 507
И аз това казвач, че нарочно е направен така сценария. Ако сега се беше разбрало за бебето, крехкият мир и съответно брак на Зилян и Хазар нямаше да издържи. Те и без това постоянно се чудят дали да се разведат и струва ли си мир на такава цена.

# 508
И аз това казвач, че нарочно е направен така сценария. Ако сега се беше разбрало за бебето, крехкият мир и съответно брак на Зилян и Хазар нямаше да издържи. Те и без това постоянно се чудят дали да се разведат и струва ли си мир на такава цена.
В един филм и то турски има интрига Сагласна съм че приятелката на Бурджу разсъждава по трезво.Аз не сум убедена че Хазар щеше да напусне Зилян ако беше разбрал за бебето. Той поне на мен ми се струва че почва да се влюбва в нея. Радвам се за Дживан и се радвам че даде снимка на Арда на Дилян
Скрит текст:
Но в следв епизоди брат и ще намери и скаса снимката му . ще стрелят по Низар но доколкото си спомням Шахмуз застава пред него
Зареди Низар и Ресул няма да има до последно пълен мир в 2 семейства

# 509
  • София/Бургас
Те и без това постоянно се чудят дали да се разведат и струва ли си мир на такава цена.

Това точно къде го гледа? Особено в последните серии Хазар показа, че ще направи всичко, за да запази мира и брака си - спря Низар и Резул да се застрелят, говори с Азам. Нищо не са споменавали за развод. 

Общи условия

Активация на акаунт