По Нова от 17. 05 започва сериала"Щастливи заедно" с Берен Саат

• 103 404
  • 705
  •   1
Отговори
# 480
  • София/Бургас
Аз малко ни в клин ни в ръкав, ма се чудя newsm78 що почерниха огнените коси на Севги-то newsm78
хубаво си беше момичето, що ли я спретнаха така сценаристите
а и Дилян, да я бяха облекли в друга рокля, уж ден-два изкара в къщата на Азизоулу, ма все със същата премяна беше #Crazy

Дам ,странно, а беше по-хубава с морковена коса. Дилян изкара 3 дни с една рокля. (явно са закъсали  за пари  Joy ). 

Забелязахте ли, че от 2 дни изчезват постове ?

# 481
# 482
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 483
 Hug
Моя любимец Fırat Tanış Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Shocked Shocked Shocked

# 484

Явно свири и пее,има доста снимки с китара

# 485

Пълно име Нури Фират Таниш/с/ Nuri Fırat Tanış,роден на 25,05,1975 в Истанбул,завършил е Истанбулския държавен университет,автор на песни, театрален и филмов актор.Носител на много награди.

# 486
  • По света и в нас.
Момичета следя филма с голям интерес.От пусто любопитсво го изгледах целия.Е втори като Расул няма JoyПоздравявам ви с едно клипче,което много ми харесва.

# 487
  • София

Пълно име Нури Фират Таниш/с/ Nuri Fırat Tanış,роден на 25,05,1975 в Истанбул,завършил е Истанбулския държавен университет,автор на песни, театрален и филмов актор.Носител на много награди.

леле, лявата снимка е убийствена Joy Joy
актьорът има невероятна визия Joy Joy
в днешната серия пак двамата с Низар успешно лазеха по нервите на всички 

# 488
# 489

Славенко,то май и аз ще го заобичам от всичко,което си изнамерила за него ,че и моята зодия ,че и ми е набор  hahaha  hahaha  hahaha убавец ще е да знаеш!

# 490

ГолЕма е муцка нали? Whistling

# 491

Приятелката му от 2010

# 492
  • София/Бургас
Нова телевизия са окъсали сериала много. Една турска сериал се равнява на 2 1/3 български.
Много му харесва бащата на Зилян - Азам - човек на място. Отиде да говори с Дживан и му повтори думите на леля Дестан. Хубаво нахока Резул, ама той не чу и 2/3 от това, което му каза.
Не очаквах такава реакция на Джесур. Превърнаха Хазар в линийка да разкарва ранени из болниците ( Joy ).
Хареса ми това как Зилян се опита да поговори с Берин. Не очаквах такава реакция от свекървището. Беше много сдържана.
Браво на Дживан, че  опита да заприлича на човек, ама то след като трима ти кажат едно и също (леля Дестан, Азам, Зилян), човек се замисля.
За пръв път Низар ме ядоса не заради враждата на семействата, а заради това което каза на Ахузар за образованието (тази черта на съседите за образованието на жените ни е много непонятна). Радвам се много, че Ахузар намества от време на време Низар.
Бурджу постъпи по същия начин като Хазар, когато трябваше да и каже за сватбата си. Като си му казала, че трябва да го видиш за нещо важно, ми кажи му, не говори общи приказки. Все едно след всичко, което и каза, за това, че е женен и не иска да има нищо общо с нея , че даже и да си замине за Измир (а също така я попита дали е готова да бъде втората, дали няма да ревнува и би ли го понесла и тя му каза, че не може), ще и каже добре дошла и ще заживее с нея.
Започват да завръзват възела около Бену (дъщерята на Низар) и асириеца.  

# 493
Наистина много е гадно с това орязване,губи се смисъла донякъде....
Дживан е крайно време да се вживява в образа на Тарзан визуално. .Трудно е,особено когато погледнеш живота и от другата страна,срещнеш човешката болка и страдание,а и мъката по загубения брат-приятел,но той е жив и живота въпреки всичко продължава,той е за живите,а тези които ги няма остават в спомените ни...Има и семейство,което го обича...трябва да излезе от доброволната си изолация и да продължи,то така и ще стане.
Бурджу-много неубедително играе актрисата за мен.Някак си хич не я виждам редом до Хазар,куха та чак кънти...

# 494
  • София
сериите се орязват безобразно #2gunfire
първи поглед между Дживан и Дилян, тя за първи път зърна близнака на Арда
ама тия сценаристи, то бива икономии, на и на третия ден Дилян със същото рокле и жилетка, ма как го не преоблякоха девойчето newsm78
Дживан и той все със кафявата жилетка, айде верно може да се вживява в ролята на Тарзан и да не се преоблича и бръсне, ма момичето що му забравиха тоялетите #Crazy
добре че поне Зилян я преобличат, че лошо иначе Outta Joint
Бурджу-то и на мен ми е неприятна, доста куха лейка и разглезена богаташка щерка. даже приятелката й трябва да ходи да й урежда нещата и да й диктува живота. Уж достойнство ще показва, ма ми мирише ,че ще създава проблеми на Х. и З с бебето 

Общи условия

Активация на акаунт