По Нова от 17. 05 започва сериала"Щастливи заедно" с Берен Саат

• 103 408
  • 705
  •   1
Отговори
# 465
Цитат
а като си помисля, че тепърва ще я гледаме как идва в Истанбул да учи и любовта им с Дживан ми става лошо.

Може пък да се промени .  Може в стремежа си да даде сили на Дживан и тя да стане по силна и решителна

# 466
  • София/Бургас
Цитат
а като си помисля, че тепърва ще я гледаме как идва в Истанбул да учи и любовта им с Дживан ми става лошо.
Може пък да се промени .  Може в стремежа си да даде сили на Дживан и тя да стане по силна и решителна

Дано, ама едва ли. Има едни сцени, когато се опитва да облече блуза с изрязано деколте и пъпа и се вижда. Резул ще я направи на нищо, ще се крие при Зилян, а и любовната история с Дживан ще бъде доста измъчена работа. (Бял текст). 

# 467
Скрит текст:
Утре май ще видим промяната на Дживан.

Пак ще попитам: някой знае ли дали има инфо за Теоман?

# 468
  • София/Бургас
Скрит текст:
Утре май ще видим промяната на Дживан.

Скрит текст:
Утре ще видим как се бръсне и първият разговор между Берин и Зилян. Ще има нещо интересно покрай Джесур. Това е 10-та серия от турските. 

# 469

Махсун с актьорите си от "Белият ангел"

# 470

Познати лица сред актьорите в "Белият ангел".

# 471
teoman tandoğan

# 472
# 473
  • София
Slawena, благодарско за снимките    Hug
ChemistryLady , страхотно си преразказала серията,  Hug Hug че аз днес я гледах, ама на работа, та с половин око Joy
това с Дилан наистина хлапешка работа, даже когато я караше Хазар към къщата, тя си мислеше дали ще минат мостовете на Босфора, не за сестра си, дето е болна.И това с любовта към Арда, дето не можела да спи, да диша и т.н-от два погледа накръст, една кърпа и една гривна, малко преувеличено, ама айде, от нас да мине.
Хареса ми, как зилян се опна на маймуночовекът Ресул, че и после на Хазар. Пък и той май предпочете тя да остане при него Wink - нали му каза че ако иска, ще му каже кой е истинският виновник за убийството, но това ще развали мира и тя ще трябва да се върне в Мидият. Май заварката между двамата започва. И е по-истинско от това между Дилян и Арда.
А този филм не е ли преди Мелодията newsm78. Правен е през 2005, мелодията дето участва Аслъ е 2006, явно тук добре се е представила с ревовете, та са я избрали за главна героиня и там. Thinking

# 474
Не съм много в час с тур актьори,тази Аслъ /Дилян/ Мелодичната Mr. Green има ли нещо общо в реалния живот с Теоман /Дживан/ newsm78

# 475
  • София
Не съм много в час с тур актьори,тази Аслъ /Дилян/ Мелодичната Mr. Green има ли нещо общо в реалния живот с Теоман /Дживан/ newsm78
двойка били, някой по-напред го беше писал Peace

# 476
  • София/Бургас
galia2007, радвам се, че ти е харесала.  Hug Опитах се да кажа всичко най-важно. Ако може утре някой да гледа и да каже какво точно става, ще бъда заета.
За Дилян - според мен тя е била глезеното дете в семейството. То си личи от всички нейни постъпки. То няма мисъл, а първо сигналност.
Зилян и Хазар малко по малко ще почнат да стоплят отношенията. Някак си им трябва време да преодолеят всичко, което стой между тях. То не и малко - смъртта на брат му, тази вражда, прословутия мир, свекървището, Низар и Резул  (и техните простотии с мира), Бурджу.
Не знам кога е снимана Мелодията, ама персонажът на Ламя е почти същият като Дилян.  

# 477
Дилян е малко лигава за мен,а Зилян е точна,но студена и далечна като Антрактида

двойка били, някой по-напред го беше писал Peace

Ясно Peace

ChemistryLady,аз не мога по това време  Rolling Eyes

Хубава вечер!

# 478
  • София/Бургас
Дилян е малко лигава за мен,а Зилян е точна,но студена и далечна като Антрактида

Според мен още не сме видели точно каква е Зилян. Има още на къде да се развива според мен, но тя задържа много нещата в себе си. Наложи и се да живее на място където малко хора биха оцелели.  Странно ми е да слушам как всички казват, че се грижат за нея пред родителите и, а като ги няма даже на закуска да не я канят и всеки възможен момент да я и напомнят, че е нежелана. За да се устой на това се искат страшни нерви и голямо психическо здраве. Сега разбирам защо се разболява от рак явно тормозът е бил голям.  

ChemistryLady,аз не мога по това време  Rolling Eyes
Хубава вечер!
Няма проблем.   bouquet
Утре явно ще чакам да го качат в торента вечерта. За всеки случай прегледах турската серия, да знам какво да очаквам.
Хубава вечер!

Последна редакция: ср, 06 юни 2012, 20:14 от ChemistryLady

# 479
  • София
Аз малко ни в клин ни в ръкав, ма се чудя newsm78 що почерниха огнените коси на Севги-то newsm78
хубаво си беше момичето, що ли я спретнаха така сценаристите
а и Дилян, да я бяха облекли в друга рокля, уж ден-два изкара в къщата на Азизоулу, ма все със същата премяна беше #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт