По Нова от 17. 05 започва сериала"Щастливи заедно" с Берен Саат

• 103 237
  • 705
  •   1
Отговори
# 90
Какъв мъж , какви близнаци , какви две роли ..????????????????????. newsm78
Арда - с брадичката е актьор , който познавам от сериала Пътищата на съдбата - не в главна роля , но ключов актьор , а този в инвалидния стол играеше в 1001 нощи шофьорът на Онур Аксал . Това са си двама съвсем различни актьори Simple Smile

И на мен ми стана интересно за Арда-с брадичката и мъжът в инвалидната количка,не запомних името. Може и да са близнаци.Стана ми интересно че един и същ актьор изпълнява и двете роли.
Аслъ Тандоан много сладка,/ще мине време докато запомня имената/ прехвърчат искрички между двамата.

# 91
Арда - с брадичката е актьор , който познавам от сериала Пътищата на съдбата - не в главна роля , но ключов актьор , а този в инвалидния стол играеше в 1001 нощи шофьорът на Онур Аксал . Това са си двама съвсем различни актьори Simple Smile

И на мен ми стана интересно за Арда-с брадичката и мъжът в инвалидната количка,не запомних името. Може и да са близнаци.Стана ми интересно че един и същ актьор изпълнява и двете роли.
Аслъ Тандоан много сладка,/ще мине време докато запомня имената/ прехвърчат искрички между двамата.

Айде сега ние решихме на първо четене че си приличат и са близнаци Joy Joy

# 92
Не е само за "дадената кърпа" ...Виж , че чичото от самото начало лъжеше и тръгна на революция от дома , а братат на момичетата не може да приеме помирението и го застрелял напълно без причина за да не могат да се помирят !

Някой да ми обясни, тя му даде кърпата си, и го застреляха от упор; той какво е виновен  newsm78
Тежичак ми се струва сериала...
Качва ли се някъде, ако пропусна нещо...?

# 93
  • София

Айде сега ние решихме на първо четене че си приличат и са близнаци Joy Joy

За мен се играе от един актъор Арда и мъжът в инвалидната количка. Ще прегледам пак внимателно първите 2 серии,но епизода когато бяха в една стая ме накара да мисля,че е снаждан и се играе от един актьор и после запознах да се заглеждам. Peace

Така сега изгледах началото на първа серия,представен е само един актьор Теоман,с мустаци,после никъде не е представен актьора в количката.

Последна редакция: сб, 19 май 2012, 17:17 от mikimik

# 94
Дилан е много сладка и със сигурност ще се влюби в един от братята.

Скрит текст:
Дилан се влюбва в Дживан и много се радвам, че става така, защото са много хубава двойка. Гледала съм клипчета с двамата, в 18 турски епизод тя дори го спасява от удавяне.

Да Дилан се влюбва в Дживан, но в последните няколко серий сменят артиста и е много гадно.

# 95
   Civan/Arda Azizoglu  -  Teoman Kumbaracibasi

# 96
   Civan/Arda Azizoglu  -  Teoman Kumbaracibasi
Е значе все пак са близнаци ,или просто един артист играе и двете роли понеже ролята на Арда е  за кратко

Последна редакция: сб, 19 май 2012, 17:19 от djoleva

# 97
  • София

[/quote]

и аз познах в брата в инвалидната количка шофьора от 1001 Нощи newsm78
чак пък така да сменят визията, но няма значение
предполагам че и при старите ще има някаква тайна-помните ли бабата как каза-"я виж майка ти и баща ти как се намериха", и на майката нещо никак не й стана приятно Thinking
явно и тук ще има нещо Thinking
филмчето се очертава завързанко, като в турски сериал Joy Joy

# 98
Има ли някой да разбира турски?
Много искам да разбера какво означават думите- артък и окадар. Не знам дали съм ги написала правилно, но така ги чувам.

# 99

Е,не може ли да съм сбъркала?
Не твърдя че съм на 100% права.Просто за мен и двамата си приличат страшно много.

Последна редакция: сб, 19 май 2012, 21:04 от вили-72

# 100
Здравей  те и  аз се присъединявам към вас 1вия епизод ми беше скучен но 2рия  ми грабна интереса Филма пак е за чест само че на 2 сем като Л и Наказание нз да ли са близнаци но и аз като вили мисля че са не беше случайно това с пръстена
Малко трудно ще им запомня имената
За мен Цената на славата е супер филм макар че съм се нервила и плакала .. Липсва ми  Simple Smile

# 101

Един и същ актьор е  Peace

# 102
И аз мисля, че са един и същ актьор, помня го много добре и даже съм плакала като умря Джансел и му взеха детето (1001 нощ)

# 103
И аз мисля, че са един и същ актьор, помня го много добре и даже съм плакала като умря Джансел и му взеха детето (1001 нощ)
Значи за това ми изглежда толкова познат.Да си кажа честно не споря ама и на мен ми се струва че изпълнява ролята и на Дживан и на Арда.А също ме озадачи факта че Хазар даде пръстена му именно на Дживан-защо точно на него а не например на баща им да си го пази за спомен от убития си син?Мисля че има някаква специална връзка между двамата братя дори и да не се окажат близнаци.

# 104
Klari-привет,аз гледах серията с лист и химикал в ръка и записвах имената Laughing
С течение на времето ще ги запомним.
Това с пръстена не беше ли че Дживан го даде на Арда като тръгваха? Нещо такова си спомням,Арда беше отишъл в стаята му и Дживан му го даде.

Общи условия

Активация на акаунт