По Нова от 17. 05 започва сериала"Щастливи заедно" с Берен Саат

• 103 267
  • 705
  •   1
Отговори
# 105
И аз като вас не мога да понасям брата на двете момичета - отвратителен е направо съм без думи. След смъртта на Арда най-много ми е мъчно за Дживан Sad ( не знам как би се почувствал един човек, който загубва близнака си, болката сигурно е пронизваща). Теоман - актьора, който изпълнява ролята на Арда/Дживан ми харесва като визия още в 1001 нощи ( и аз съм на мнение, че актьора изпълнява двете роли, защото видях каста на сериала в турски сайт). Много жалко, че ще сменят артиста.
Ето
http://www.sinematurk.com/film_genel/8721/Aska-Surgun

Между другото Teoman Kumbaracıbaşı, ако не се лъжа май е певец. Ето тук е пял в Анкара.

http://www.youtube.com/watch?v=R99RVTBjBLY

# 106
Привет.
артък - artık - може да означава нкл неща. използва се за: вече, сега, а също означава и разточителство, излишък
о кадар - o kadar - означава: толкова; това е

# 107
А какво е станало с Дживан, защо е в инвалидна количка и ще проходи ли някога?

# 108
Между другото двамата актьори Аслъ и Теоман са и двойка в живота

# 109
Тези които са гледали на турски
Скрит текст:
Искам до питам защо са сменени актьорите? Попрегледах във ю туб и от средата нататък няма инвалидна количка и на финала ги няма... какво става с "Ламия"

# 110
Привет.
артък - artık - може да означава нкл неща. използва се за: вече, сега, а също означава и разточителство, излишък
о кадар - o kadar - означава: толкова; това е
Здравей Shedi, много ти благодаря за превода   bouquet  bouquet

# 111
Скрит текст:
Искам до питам защо са сменени актьорите? Попрегледах във ю туб и от средата нататък няма инвалидна количка и на финала ги няма... какво става с "Ламия"
Може би си гледала точно тези епизоди в които те не присъстват. Аслъ / Дилан/ присъства до края на филма само Теоман / Дживан / го сменят /артиста/ в последните 4 серий. Той прохожда, но с патерици.

# 112
Скрит текст:
Може би си гледала точно тези епизоди в които те не присъстват. Аслъ / Дилан/ присъства до края на филма само Теоман / Дживан / го сменят /артиста/ в последните 4 серий. Той прохожда, но с патерици.
  bouquet
Мерси, погледнах средата и края, в същност исках да видя дали ще се съберат, и дали той ще проходи и нищо не намерих ...

# 113
Скрит текст:
  bouquet
Мерси, погледнах средата и края, в същност исках да видя дали ще се съберат, и дали той ще проходи и нищо не намерих ...
Женят се и заминават за САЩ.

# 114
Някои може ли да ми даде всичката музика от филма МОЛЯЯ

# 115
Пак ще попитам: някой знае ли какво е станало с Дживан, защо е в инвалидна количка? Благодаря предварително!

# 116
Пак ще попитам: някой знае ли какво е станало с Дживан, защо е в инвалидна количка? Благодаря предварително!

Мила не съм много  сигурна,но майе бил в Ирак или нещо подобно.Май е билжурналист,защото по-нататък се свързва с негов приятел който е такъв за да търси новини за Хазар

# 117
А за дамата която попита дали градът Мардин по принцип е такъв или е само заради филма ще ви кажа: самия град е такъв.Мардин (крепостта) е град в югоизточна Турция много е красив и много наподобява на Кападокия

# 118
А за дамата която попита дали градът Мардин по принцип е такъв или е само заради филма ще ви кажа: самия град е такъв.Мардин (крепостта) е град в югоизточна Турция много е красив и много наподобява на Кападокия
Много ти благодаря....Наистина изглежда красиво, нереално, като излязло от приказка....Днес забелязах, че града всъщност се казва Мидят, потърсих снимки, наистина много съм впечатлена...Исторически паметник ли е ? Интересно ми е как се е запазила автентичността на тези райони... Сякаш времето е спряло...

Последна редакция: пн, 21 май 2012, 13:13 от bleido

# 119
Много ти благодаря....Наистина изглежда красиво, нереално, като излязло от приказка....Днес забелязах, че града всъщност се казва Мидят, потърсих снимки, наистина много съм впечатлена...Исторически паметник ли е ? Интересно ми е как се е запазила автентичността на тези райони... Сякаш времето е спряло...

Градчето е наистина страхотно.не е точно паметник но е исторически.Град в който все още се усеща миналото, град в който са запазени традициите.И до ден днешен там се срещат забулени жени

Общи условия

Активация на акаунт