По Нова от 17. 05 започва сериала"Щастливи заедно" с Берен Саат

• 103 436
  • 705
  •   1
Отговори
# 435
  • София/Бургас
Здравейте, отдавна ви следя, но все не се наканвам да пиша. И аз издразних от накъсването на епизодите по Нова и реших да изгледам няколко на турски.  Имам един въпрос:
Скрит текст:
В 48-ми епизод ми се струва, че някакъв друг актьор изпълнява ролята на Дживан, а и не видях Теоман  в интрото? Наистина ли са сменили актьора, или просто аз не съм разбрала?

Скрит текст:
Да, точно така. Сменят и жената на Резул - Михри.

# 436
Имате ли инфо за Максун,освен това което пише в уикипедията,семеен ли е,деца...Актьора ми харесва ,малко е мрачен и суров,има нещо диво ,непокорен и май е единак....

# 437
  • The World

Скрит текст:
Да, точно така. Сменят и жената на Резул - Михри.

Скрит текст:
Жалко, точно пък в последните серии да го сменят  Crossing Arms. Тъкмо се загледах в сериала и свикнах с актьорите, а те ги сменят.

# 438
Имате ли инфо за Максун,освен това което пише в уикипедията,семеен ли е,деца...Актьора ми харесва ,малко е мрачен и суров,има нещо диво ,непокорен и май е единак....

Знам , че е бил женен и разведен , има син на 17 години.Има дълга връзка с една от актрисите играещи в сериала "Езел".Казвa се  Баде Ишчил (Шебнем).                                                                                                                                                                                       

# 439
didanka73,благодаря и на теб за инфото  bouquet

Поразрових се тук-там и намерих  доста инфо за него /на работа не мога/,а Бааде сега играе в Кузей§Гюней-в ролята на Бану /хубавица/

# 440
  • София/Бургас
Поразрових се тук-там и намерих  доста инфо за него /на работа не мога/,а Бааде сега играе в Кузей§Гюней-в ролята на Бану /хубавица/

Моля те сподели какво си намерила. Аз все намирам неща, който почти не мога да прочета.

# 441

Пиши когато можеш защото и аз харесах Махсун Кармазъгюл. Аз се разрових за Баде и намерих инфо  
за нещо между нея и Бура Гюлой . Може да е само слух но не знам  !!!!!newsm78 newsm78 newsm78

# 442
http://www.potv.bg/news/p3_9391_0.html

Скрит текст:
Две от най-големите турски филмови и телевизионни звезди – Берен Саат и Махсун Кърмъзъгюл, ще видят зрителите в премиерния за България сериал „Щастливи заедно”. Поредицата от южната ни съседка ще стартира в ефира на Нова ТВ от 17 май и ще пренася почитателите на сагите в свят на драматични обрати и отношения всеки делничен ден от 12.00 ч.

Актьорите, добили изключителна популярност в родината си и у нас, тук влизат в ролите непоколебимия Хазар и чаровната Зилян – мъж и жена, които стават жертва на дългогодишна семейна война. За да спрат враждата между фамилиите и като част от сделката за помирение, двамата сключват брак по принуда. Впоследствие обаче любопитството между тях прераства в неочаквана любовна история.

В реалния живот съдбата на двамата актьори крие известни прилики с тази на  телевизионните им образи. Берен Саат, която през последните две години оглавява класациите за най-добра актриса, също преминава през редица изпитания на живота. През 2003 г. Берен все още следва бизнес в Анкарския университет, когато приятелят й Ефе я подтиква да участва в състезанието "Звездите на Турция" и да осъществи мечтата си да бъде актриса. Точно тогава се случва най-лошото – Ефе загива при автомобилна катастрофа дни преди тя да спечели втората награда в състезанието – отличие, което в последствие открива пътя й към актьорската кариера. Именно по време на конкурса бъдещата звезда е забелязана от брата на известната продуцентка Томрис  Джиритлиоглу, който е в журито – така още на следващата година тя получава първата си роля в поредицата "Смърт има в любовта ни".

Именно със сериала „Щастливи заедно” Берен прави впечатление с актьорските си качества. След него идват поредица от все по-успешни роли в телевизионни сериали и игрални филми, които я изстрелват на първо място в класациите за най-добра и най-високо платена турска актриса. Освен в сериали, Берен Саат има роли и в пет игрални филма, последният от които "Сезонът на носорозите" ще участва в международния филмов фестивал в Кан тази година. За изминалите осем години 27-годишната актриса е постоянен обект на медийно внимание и с любовните си истории. След като наскоро се раздели с френския фотограф Сезар, последната й връзка е с популярния певец Кенан Доулу. Двамата се появяват непрекъснато заедно. Заговори се, че предстои сватба и дори се появиха слухове, че Берен чака бебе.  

Също толкова интересна е и съдбата на екранната й половинка в сериала – 43-годишният Махсун Кърмъзъгюл. Той обаче е трудно да бъде представен с една дума, защото е едновременно певец, композитор, актьор, сценарист и режисьор. За първи път започва да се занимава с музика през 80-те години – първо като аматьор, а впоследствие и като професионалист. От тогава до днес е продал 16 милиона бройки от 22-ия си албум и е изнесъл хиляди концерти на шест континента. Първият филм на Махсун, който от дете е влюбен в киното – "Белият ангел", става най-гледаният в Турция филм за 2007 г. Следващият – "Видях слънцето", на който той е едновременно сценарист и режисьор, е избран за американската филмова награда Оскар за чуждестранен филм през 2010 г.

Актьорът е от кюрдското племе заза, живял е в Диарбекир, но се преселил в Истанбул, за да влезе в музикалния бизнес. Той живее заедно с майка си и сина от първия си брак, който е вече на 17 години и е копие на известния си баща. В дългия списък на жените, с които чаровникът е имал връзка, присъстват имена на много известни личности от турския филмов и шоу бизнес. Една от последните е Баде Ишчил, актрисата, която изпълнява ролята на русата помощничка на Езел в едноименния сериал.

В сериала „Щастливи заедно” участват и други известни на българската публика турски артисти – Аслъ Тандоан /Ламия от "Мелодия на сърцето"/, Селин Сайлан /Пънар от "Ангел хранител"/, Дениз Гьокчер /Саадет от "Незабравима"/, Йълдъз Кюлтюр /леля Зариф/ и Фърат Танъш /Юсуф/ от "Двама завинаги".
И на тур и на англ пише това за него

# 443
# 444
# 445
# 446
# 447

А това е синът му ,май се казва Махмут и е кръстен на брат му,който е починал като дете от токов удар.

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 18:44 от Slawena

# 448

И една папарашка снимка

http://www.habershow.com/v4/foto-galeri.html?func=detail&id=9273#joomimg - и още снимки

Хубава вечер!

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 18:45 от Slawena

# 449

Надинка пак имаме еднакъв вкус за актьори

Общи условия

Активация на акаунт