По Нова от 17. 05 започва сериала"Щастливи заедно" с Берен Саат

• 103 277
  • 705
  •   1
Отговори
# 600
Цитат
Няколко пъти те попитах къде Зилян проявява фасони ?

До момента не проявява фасони. Като дават следващите серии по БТВ ще посоча къде не ми харесва поведението й. Нямам намерение в момента да гледам отново сериите на турски за доказателствен материал. И мисля, че могат да се обсъждат всички герои, с положителните и отрицателните им страни. А Дилян почти прави опит за самоубийство в Мидиат, когато се опитват и нея да я омъжат насила. Има такъв момент. Зилян едва я уговаря да не се хвърли от някакви скали там.

# 601
  • София/Бургас
Или защитавай тезата си, или просто не казвай нищо, иначе смисъла се губи. Ти въобще харесваш ли нещо в Зилян ? От написаното от теб до сега за нея все едно тя е  виновна за всичкото зло по земята и Берин и Бурджу са големите жертви.

# 602
Vali_N, ти май твърдо мнение за нещата нямаш. Захвана се да говориш за това как Бурджу е жерва, след това подхвана Берин, сега Зилян ти е намушка. Имам чувство, че не гледаме един и същ сериал. От думите ти излиза, че ние гледаме един сериал, а ти друг.
Пак добре се отнесоха със Зилян. Майка й като дойде каза, че се е притеснявала, че ще бъде още по-лошо. - Е много мило няма що  #Crazy С кеф да продължаваш да живееш там.  Stop
Какви очаквания може да има Зилян при уговорен брак с мъж, който почти може да й бъде баща? Нормално е един мъж на тази възраст да е имал други връзки, да се сблъска с тях. Тук нямаме първо любов, след това брак. - Там 2/3 от браковете са уговорени, така че Зилян е имала бегла представа какво трябва да прави. Има си определени очаквания към жената (все пак тя идва от място, където традициите се спазват много по стриктно отколкото в либерален Инстанбул). Хазар има връзка и я прекъсна. (той даже едно обичам те не може да каже на Бурджу). За възрастта - ти изкара Хазар на 50 години. По време на снимките Махсун е на 36, а Берен на 22 (виж на нея си и личат, ама на него не чак толкова).

Възрастта на филмовите герои ,обаче е различна от житейската им.Когато подписваха,ясно се видя ,че той е 1969 година, а пък Зилян 1987 година,което си е 18 години разлика,доста си е

# 603
  • София/Бургас
petiab, Берин е родена 1988 година. Да на нея си и личи, че е малка, ама на Махсун според мен не му личат годините. Някак си разликата в годините като застанат един до друг не личи толкова.

# 604
petiab, Берин е родена 1988 година. Да на нея си и личи, че е малка, ама на Махсун според мен не му личат годините. Някак си разликата в годините като застанат един до друг не личи толкова.
не говоря за истинската възраст на актьорите,а за тази на филмовите герои.А иначе съм съгласна,не им личи разликата,Махсун изглежда по -млад.Просто такива години на раждане бяха посочили в брачната книга.Иначе в реала актрисата е родена 26 02 1984 година,моя син е роден на същия ден,,само че в различна година.На мен лично много ми харесват като двойка

# 605
  • София/Бургас
не говоря за истинската възраст на актьорите,а за тази на филмовите герои.А иначе съм съгласна,не им личи разликата,Махсун изглежда по -млад.Просто такива години на раждане бяха посочили в брачната книга.Иначе в реала актрисата е родена 26 02 1984 година,моя син е роден на същия ден,,само че в различна година.На мен лично много ми харесват като двойка

Охх днес ме няма с годините. Прочетох ги, сметнах ги даже с тази, с която си дала и написах грешната.
Мен друго ми е странно това хубаво младо момиче как му избират все доста възрастни герой. Като ходя на гости на баба ми или тя идва в нас все ми се налага да загледам някой сериал , на всичкото отгоре получавам и пълно разяснение кой какво играе и в какви връзки са. Та имаше един сериал, в който Берен играеше с Каванч Татлату (дано не съм му сбъркала името, играеше мъжката главна роля в Перла, ако не се лъжа). Тя беше женена за един много възрастен актьор, който вече можеше да и е баща. Страна ми странно това хубаво създание, как все толкова възрастни мъже му дават за партньори.

# 606
ChemistryLady,предполага че Берен или ПР-те и не дават и ЕГН-то на партньорите и с които да играе Joy,сегашния е млад Енгин Акюрек,около 30 г Peace.Берен Саат казва ,че с партньори като Селчук Йонетмен /май така се пише/ ,този за когото пишеш в предния пост /Аднан от Забранения плод/ и е бил като учител в заснемането на епизодите,черпела е от неговия опит  и знания.Предполага ,че така е било и с МК.В началото е малко несигурна в играта си като Зилян,но после задобрява,като всеки млад човек черпи от опита на по възрастните.

# 607
Най вероятно в Турция е често срещано.Но филма за който говориш,мъжа и ,няма нищо общо с любовта,целия филм се върти около нея и Къванч.Аз лично не можах да го изгледам този филм,с нещо много ме дразнеше,може би точно защитата на бабите на мъжа и.Не беше моя филм и това е.Знам ,че всички много харесват Къванч,но на мен нещо все ми липсва в играта му.Пък и Берен не ми харесваше там, имаше едни заучени физиономии.Спирам ,че оспамих темата.
Някой който е гледал всички серии,може ли да ми каже ,в коя турска серия раняват Хазар в ръката?
Нищо не разбирам от езика им,ама все се бутам да гледам напред.Нямам търпение.Пък и тоя Хазар с тоя поглед,малеееееееее

# 608
Раняването е в края на 26-та.

# 609
  • София
На мен ми харесва разликата в годините на екранните герои. И 18г разлика не може да се каже че ще й е баща. Просто един зрял мъж, не хлапак ,който не знае какво иска. Може би затова и любовта му би трябвало да е силна и зряла, на мъж врял и копял, който е бил заобиколен от красиви жени. Не като на хлапе което за първи път вижда жена.
Н
Нищо не разбирам от езика им,ама все се бутам да гледам напред.Нямам търпение.Пък и тоя Хазар с тоя поглед,малеееееееее

мани, мани, и аз тъй Joy Joy Joy

п.п-само да добавя, чудя се в началото на кофтито поведение на Хазар към младото момиче-все едно че тя сама се е обесила на врата му. Той, възрастия мъж не можа да се опълчи на традициите, камо ли тя, момиче, младо и неопитно. Дет се вика той може да си дигне дърмите и да ходи сам да се издържа, а тя какво да прави?
После се сетих че явно не знае за историите на бащу му, убийствата и т.н Явно Хасан ги е държал далеч от тези минали неща, нали сам той каза в последните серии. Та това го оправдава донякъде. Ако знаеше че и баща му е убил, едва ли така щеше да съди newsm78

# 610
Благодаря много.Някой гледал ли е ,Махсун в някой друг филм като главен герой ?
Намерих музикалната му кариера,кариерата му като сценарист и режисьор,обаче актьорската нещо ми се опъва.Всъщност стана ми интересно,защото преди този филм си мислех,че кюрдите се диви и неграмотни, а човека е 5 в 1,всестранен талант.За сетен път се убедих,че не бива да съм предубедена за нищо,вижте в  какъв харизматичен кюрд съм се задзяпала Grinning

# 611
  • София/Бургас
Направих една телефонна консултация с баба - сериала е Забранения плод.  Не съм го гледала изцяло, само тук таме по един езипод, но разликата с официалния и мъж си беше голяма.

petiab, гледай филма Пет минарета на Ню Йорк (имаше линк по напред в темата) . Там Махсун е с точно такава роля каквато ти описа кюрдите. Даже имаше сцени, които ми бяха гадни. Между другото там има много лица от сериалите, които се дават.

galia2007, и аз мислех същото като теб в началото, но колкото и да казваме, че Истанбул е по либерален все пак има установени порядки (да не ги нарека традиции), които се спазват. Най-големият син остава да се грижи за цялото семейството (както неговото, така и родителите си). Те уважават всички такива порядки, традиции и въобще установения ред. Много рядко човек се опълчва срещу тях и май обикновено е отлъчен от семейството.

# 612
petiab-погледни на стр.15 за филмите на Махсун.

# 613
Направих една телефонна консултация с баба - сериала е Забранения плод.  Не съм го гледала изцяло, само тук таме по един езипод, но разликата с официалния и мъж си беше голяма.

petiab, гледай филма Пет минарета на Ню Йорк (имаше линк по напред в темата) . Там Махсун е с точно такава роля каквато ти описа кюрдите. Даже имаше сцени, които ми бяха гадни. Между другото там има много лица от сериалите, които се дават.

galia2007, и аз мислех същото като теб в началото, но колкото и да казваме, че Истанбул е по либерален все пак има установени порядки (да не ги нарека традиции), които се спазват. Най-големият син остава да се грижи за цялото семейството (както неговото, така и родителите си). Те уважават всички такива порядки, традиции и въобще установения ред. Много рядко човек се опълчва срещу тях и май обикновено е отлъчен от семейството.
и на мен ми направи впечатление,това което разказваш за традициите,особенно в Любов назаем,там направо ме бутнаха.Големия брат тряябваше да издържа сестра си с детето и вдовицата на брат си с нейното дете.и когато нямаше пари и работа се сърдеше,че те двете искат да работят.При нас недай се боже да се натресеш на някой роднина за една седмица например и жална ти майка

# 614
Вили благодаря за инфото което ми даваш
Лейдито с дългия никнейм,кажи как да се обръщам към теб,,че много невъзпитано ми се вижда така както го правя в момента

Общи условия

Активация на акаунт