Пролетните птички пеят, ОКТОМВРИйските усмивки греят!

• 43 600
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Чудя се как оцеляхме в тази жега днес! Едвам дишам Tired
Стана ясно защо моя е сополанко - днес, като се разрева (съвсем без причина разбира се), му погледнах в устичката и гледам горе в ляво най-в дъното венецът е зачервен Confused Дано да избива, да минава и заминава вече този кътник!
Данимирка, това с опишкването и посочването е период наистина. Наш Алтай беше ветеран в чуркането в гърне, когато изведнъж откри, че е много интересно чишката му да се стича по панталончетата  ooooh!
Момичета, това с опиканите гащички няма да е все така. Нали точно по този начин разбират за какво иде реч (че това излиза от тях) и впоследствие какво се иска от тях (да чуркат в гърне). А те са схватливи Wink
Пашик, предай на Мимито и Евка много поздрави от нас. Горкото детенце, да го измъчат така! Леле, тръпки ме побиват, тук в Бургас само да не се разболееш...
Мишанке, много е пораснал Нестор, станал е голям симпатяга Heart Eyes
Ноел, ти ако това наричаш лигавене... аз какво да кажа... Откак се е родил не го бях оставяла за повече от 3-4 часа и миналата събота за първи път - за повече от 1 ден, а той че и суче още!!! Нямаш си представа колко психясала бях - само ми се причува плачът му, гласът му... на кафе като седна и все за него се оглеждах.. луда работа. А той да вземе изобщо да не се сети за мене Joy Слушкал много, спал с баба си, ял си, чуркал си, играл, каките му се качили на главата и така... hahaha

# 511
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Ха,добро утроооо!
http://www.beach-backgrounds.com/tropical-images/tropical-beach-wallpaper-1920x1200.jpg
buboleche,hail, Hug мерсииии

# 512
Ани, златна си ей! Hug Имам да те черпя много!

Аз се разболявам:( чувствам си носа като кошер, а гърлото едно сухо такова Tired Дано ми се размине с два-три тайлол хот'а...

# 513
Вие съвсем сериозно не пишете и аз нямам какво да чета, а съм на компа по цели дни и бачкам.  Crossing Arms

# 514
 Hug здравейте,очертава се поредния горещ ден Mr. Green
Ние от няколко вечери въобще не спим,постоянно мрън,мрън ooooh! вече издивявам,не мога да се наспя и в офиса съм като застреляна.
Спим на отворена врата,Ники е по потниче и пампи,топло му е сигурно и затова не спи.
А тази вечер ще махам бибата и съм се подготвила за дълго няколко дневно бодуване,че ще е голям зор.След 2-3 седмици пробваме да махаме памперса,искам да е поетапно,за да не се стресира.Вчера сме седнали на тераската с баща му,на салатка и ракийка и Ники до нас на един стол пие сок и вика"Икам ракийка" Joy,икаммммм ракийка",паднахме от смях.Всичко попива каквото чуе и повтаря.
Събота и неделя мислем пак да отидем на баейнче да се плицка малко,че умира за вода.
Когато мия терасата е първи вънка,сяда във водата,мокри се,абе голяма жабка,къпането не ни е проблем,по-скоро не можем да го изкараме от банята,но после обличането,чистенето на уши,реженето на нокти е мъкааа.
Хайде мамче приятен уикенд Ви пожелавам,дано да оцелея до понеделник,след сбогуването с бибата Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 515
 wavey Времето е супер и явно никой не му се седи във виртуалното пространство  Laughing
bobinka успех с махането на бибата! Дано стане лесно като при нас - от раз  newsm10
Светлозар вкъщи е без памперс, но както и предположих хич не е готов за този етап - пишка и ака все едно е с памперса  Mr. Green Ни звук, ни стон издава, за да покаже че ще прави нещо, на подканите ми не реагира, гърне и издържане категорично отказва  Crazy Мен обаче не ми пука - ходя си с парцалчето, пера гащички  Whistling Ясно е, че му е рано и ако не беше подсичането хич нямаше и да се занимавам, ама така поне всичко с дупето е наред  Grinning
За паданията и аз не се връзвам - че какъв юнак ще е без рана. Но и той сравнително малко пада, като се има предвид, че е като маймуна и постоянно се катери или тича  nuts
Виж за люлките ме е много страх да го не блъснат и съм плътно до него ако е в близост. В яслата ми имаше инцидент - едно дете беше ударено много лошо. Не знам колко точно зле е било, но всички люлки бяха заключени с катинари, а след това и махнати. Та още от тогава ми е останал този страх  Sad
Мishana страхотно мишле си имаш  Hug
Бързо оздравяване на всички болни, че нещо пак са много  Hug

# 516
Хмм, точно това пишкане и акане навсякъде, ме отказва да махна от раз памперса.
При нас е немислимо да сме само вкъщи, освен това пътуваме с кола и е
абсурдно да мокрим стола. Чакам да се осъзнае и тогава.
Въпреки че, в България на топлото ще пробвам малко повече. Peace

Ние сме в трескаво подготвяне за пътуване.
Вчера изчистих още няколко срещи, остана да пооправя администрацията
и да събирам дрехите. Имам седмица, трябва да стигне...

# 517
Добро утро.

Да се разпиша, че покрай това хубаво време не остава много време  Laughing. Но като гледам повечето ни е хванала липсата.

Оле, ти уж работиш, а се възмущаваш, че няма какво да четеш  Whistling Hug
Мила - лек път ви пожелавам  Hug
Бобинка - как върви махането на бибата?
НаденцеHug Няма край тоз черен период при вас  ooooh!
Мишанке - много е пораснал Несторчо и е голям бонбон  Grinning

Кой беше питал за периода, в който са дечурлигата? Зарат, май ти  Rolling Eyes Публикацията, която бе пуснала е хубава. Понеже нямам много свободно време, че правим ремонт на терасата и е невъобразим прахуляк и т.н., плюс размествания на детската и какво ли не преди морето другата седмица, ще дам още 1-2 линка, които със сигурност също ще са полезни по наскоро обсъжданите теми - този и този, като втория има и продължение, но лесно ще го намерите, четейки първа част от материала.

И за финал - не помня как вървяха залаганията за бебешора, но ще връзвам пак опашки  Laughing

# 518
Смехинцееееееее,ти си мама късметлийка Simple Smile) Ама нямаше и как да не е мома  -такъв лъчезарен и позитивен човек,заслужава две госпожици,които да са му утеха цял живот  Hug Много се зарадвах  Hug

Мила,браво за организацията!!!!И аз ви желая лек път и дано успеем да се видим Simple Smile) Мисля да отскочим до Несебър към 18 юли  Flutter

При нас нищо ново  Hug  bouquet

# 519
Привет  Grinning
Смехииии, много се радвам, нямам търпение и аз да разбера  Hug
Искам да ви се похваля, че моята любов снощи ми каза, че ме обича - "бича мама" каза, а днес и на баща си и той е на седмото небе, много е сладкооооооооо и хубаво  Heart Eyes
Мишанка, Нестор е голям сладур, сега разгледах снимките.
Хубав ден!!!

# 520
  Смехи, супер новина  Heart Eyes И аз искам две моми  Simple Smile
  Ние сме добре, чакаме гости, ама те нещо закъсняват. Малката спи вече трети час  Crazy Сега да дойдат децата и да побеснее поне с тях, че съм и леко скучна май, а тука се разби да вали, та излизането ни е леко сложно, че в плей центровете е супер лудница и не ми се ходи да ми крещят на главата.
   Иначе нищо ново при нас, работа, помотване и така. Днес съм почивка за пръв път от две седмици, та съм щастлива. Искам да оправя градината, но с този дъжд...
   Малката не ще и да зацепи за какво се седи на тоалетната, иначе има голямо желание, напъва се-имитира ме и нищо. Днес след поредното седене се изпишка на килима и ми вика Кори-това е Сори  Laughing Много смешно ми стана. Говори ги едни смешни думички, миксирано на Англ и БГ, та не можем да е разкодираме често. И Уелски учат на градината, та хептен сме се омешали  Crazy
   Целувки от нас, че се събуди  Simple Smile

# 521
Браво, Адаш! Нали знаеш, казват за бащите, които имат щерки, че са седяли на една маса с Господ  Hug
Оле, бачкай, че да има кинти и за зимата  Heart Eyes аз с това стоене у дома се чувствам супер безполезна  Tired
Напоследък всеки ден сме по комшийките, тука има няколко мами, които също си стоят у дома, с деца над 2г. Та поне дребните не ги хваща саклета, ми имат разнообразие.
последно на мъжо работата по морето е след 16.07 (ама дали ще остане така), та може и Аксел да уважим. Който е на море около Бургас след тая дата, може да се засечем....
Мамите с тумбаците, внимавайте в жегата  Hug
толкоз, отивам да готвя, че днес е ден за наготвяне за няколко дни напред  Whistling

# 522
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здравейте моми4ета, коки4ета.

При мен голямо раздвижване, голяма вихрушка, време нямам за себе си, на децата и работата съм се отдала. Дойде ми свеки да помага, 4е и мъжо запо4на да работи и няма кой да гледа Мила докато тръгне на градина. Та гледам и на нея да обръщам внимание да не й е ску4но, абе лудница.
Мила тероризира вси4ки в къщи. Вси4ко е нейно, бие кака си, незнам откъде е видяла такова нещо, в къщи никой не се удря.  ooooh! ПО цял ден пее и танцува и трябва да я гледаш, ако за момент си отместиш погледа, гледай какви писъци настават.  Crazy Много нови думи казва и постоянно повтаря, имитира, разбира вси4ко... Много ми е мило като я гледам как порасва, но и тъжно. Ония ден дойде една колежка с беб4ето си на 8 седмици на работа и така се разтъжих, как бързо растат просто не е истина.

4ела съм ви отгоре, отгоре, надявам се вси4ки да сте в добро здраве и да се радвате на малките слънца.
Завиждам за топлото време, тук е 15 градуса и леден вятър, аман му е климата и 4удото, неможем да ги махнем тези якета и това е то  ooooh!

# 523
  • София
Ехаа, от срядо до неделя - 1 страница! Явно лятото яко е подхванало всички ни!  Mr. Green

Аз обаче не мога да не се похваля с нашия напредък - вече втора нощ минава без сукане, само с промрънкване, което отнема около час-час и половина, но си е чисто хленчене и то на пресекулки в просъница.  Crazy Явно младежът се засрами, защото онзи ден мъжът ми съвсем сериозно ме попита "Ама ти още ли го кърмиш!" и ме изгледа невярващо   newsm78 Joy

Хайде, толкова от нас. Ние отиваме на пикник в един парк на бул.България  Whistling Миналата неделя видяхме, че има страхотна площадка там и едвам накарахме децата да си тръгнем и им обещахме, че тази неделя ще си направим пикник.  Mr. Green

# 524
Привет! Hug

Тука е студено и духа вятър. Tired Блазе ви за топлото време! Heart Eyes

Бобче, и аз не намирам време на мене никакво, имам един изпит да взимам, някой трябва да седне и да учи Whistling. А в работата ни изцеждат силите и после и вкъщи. Всъщност дори и да се видя с някакво свободно време - следобедния сън на малкия например, седя и се чудя откъде да подхвана. Mr. Green

По въпроса с говоренето - много сме назад, само си бърбори на неговия си език и това е. Но пък като му кажа разни неща, разбира ме. Все пак е нещо и се успокоявам. Mr. Green

За тероризирането на кака си - не му давам изобщо, опитва се да я удря по главата , а после пък я гали. Викам не може ли да я гали, без да я удря на първо време? Laughing

Хайде толкова от мен, приятен ден на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт