Днес докато се обърна и влязъл в един вход на блока, пред който играеше, а вратата към мазето отворена - извиках да се връща и тръгнах бавно към него, за да не побегне към мазето, че беше почти до стълбите. Добре че този път реши да се спре,но сърцето ми щеше да изскочи направо
Сериозно се замислям с каишка да го връзвам или да си намеря и нося подвижни ограждения 

СЪЩИЯТ и моичкият. Преди няколко дни тичка леко и виждам как тича към улицата, аз съм на около 3-4 скока зад него. Казвам СПРИ, той се обърна, усмихна ми се и с все сила тичайки към улицата, стигна и седна в средата на платното
. Само като се сетя и ми става лошо 
. Направо сърцето ми подскочи, спря, после пак тръгна
.
Намирам за изключително глупаво решаващото значение на времето на подаване на документи при класирането на деца с еднакви точки!! Това да не е състезание; все пак има период в който да подадеш документи, а не начален изстрел. Третират родителите като хрътки, които гонят автоматично зайче
. Ами я си представете, че разликата ми с приетия не е 10 часа, а 6 секунди - да се гръмна от яд ли?

Много се бях вбесила тогава. Тук съм чувала, че принципно не е позволено да пускаш водата в тоалетната нощем, за да не шумиш, или пък да не се къпиш след 22 ч, ама аз определено не изпълнявам
Аз оличам да си е опеченко и да си мирише на грил

Добра нощ
всъщност не повръщаше по много, но повече от половин час - 40 мин не можах да я успокоя...
изведох я навън с баткото, за да се разсее, ама аз съм за бой, че я разходих до магазина, който в 22 без 5 все още работеше, а момичетата там много се радват на Мартини всеки път... и за да я "поглезя" се съгласих да й купя "бони"
уж беше ок всичко, към 23 заспа и точно 5 мин по-късно пак
И Т вече имаше
панадолче й дадох, но го изкара обратно
както и бони-те - направо цели
после пак заспа и пак след 5 мин
Сега от около час спинка, та дано до сутринта да е ОК 

. Ами я си представете, че разликата ми с приетия не е 10 часа, а 6 секунди - да се гръмна от яд ли?
това отпадна миналата или по-миналат година (не помня)... сега си имаш някакви си му точки и преди класиране в списъците децата са по азбучен ред, при самото класиране ако попаднеш в "гранична" група - много деца с равен брой точки за малко места - тогава се теглят числа от генератор на случайни числа и влизат колкото места има толкова деца с най-малките числа... не знам дали го обясних много добре
В твоя случай определено е трябвало да пробваш да пуснеш тото - щом шансът не е бил " за ясла", сигурно е в тотото... И на нас беше изтеглено голямо число, но поне бяха 40 деца за 4 места в гранична група и по-лесно го преживах (абе, май не съм още
)
пак ви завик порядъчно 
Този път и на мен си го пожелавам
пак ви завик порядъчно 

Препоръчани теми