Лято на вратата чука, болестите марш оттука! Февруарки 2011- 31

• 36 036
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Не съм го снимала ... аз какво казах?!  newsm78 Embarassed

Айде вече съм го снимала!  Flutter

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 15:34 от QueenBee

# 631
Не съм го снимала ... аз какво казах?!  newsm78 Embarassed

Ми айде беж да го снимаш де, сума си народ се нареди да чака  Naughty Mr. Green

# 632
Oффф, да взема и аз да драсна.....
Ма и мен ме мързи ужасно....
Имам 3 изпита да взимам и дипломна да пиша, ама се разсейвам само....изтрещех с тоя сериал... hahaha

Ужасно се радвам за Борянка!!!

Булче, я им пусни по един гърлен секрет, че има бум в момента на скарлатина  Peace

# 633
Не ми се редактира...

Да се поФаля - септември с една дружка ще ходим до Истанбул за 4-5 дни. та сега съм се заровила по оферти....

# 634

Дейзи го е написала за Борянка, и аз гледах за пост от Надето  Wink
Абе аз разбрах,че Дейзи го е казала, ама нещо явно съм недоскив, щото съм го пропуснала, а видях че е редактирала един час след публикуването на поста и реших, че е изтрила инфото.... Embarassed Хич ме няма еййй, от жегите ще да е... Mr. Green

Та да си кажа, че завиждам за срещата.... Whistling искам и аз ....
Лолитке, срамота сме да знаеш.... Naughty

# 635
Оххх Мари...Истанбуллл  smile3508 Толкова много искам да го посетя...ама в близката година не се очертава...пъро трябва някой доброволец да се навие, да спи с детето, а такива на хорионта не се виждат  smile3507

# 636
На ви Бобо и тука!

# 637
Миленка, айде с нас! За 4 дни барем некой се навие да гледа дреб....ако ли не, пращай го тука при мойте, да сформират една детска градина и да се гледат по мъжки, докато ние вършеем по чаршията...

# 638
Миленка, айде с нас! За 4 дни барем некой се навие да гледа дреб....ако ли не, пращай го тука при мойте, да сформират една детска градина и да се гледат по мъжки, докато ние вършеем по чаршията...

хихихи - то за един никой не се навива, а за 4 какво остава... hahaha

# 639
Опааааа, ето дена чудесна новина! Браво на Борянка-калпазанка и честито щастие на мама  Hug Супер новина! Супер!
Бенджи, Ади да ви реша чуденето. Розеола е, наистина. Гледах снимки в интернет - точно същото е. Температура имаше 2 дни миналата неделя може би почна, там някъде. Не вдигна повече от 38.5-6 май. Няколко дни след това изби първият ситен обрив, а част от него по крачетата станаха големи водни пришки. Днес започнали да завяхват вече, но са далеч от изчезването. Причинителят е Херпес вирус. Отминава без никакви лекарства и не оставя следи.
Дейзи  Hug ужасно далеко съм от геройството. Просто съм майка и имам две деца.  Hug
Бобо си е перфектен с новата прическа Wink
Ятце Hug аз не им се давам, ама те ме гонят да му се не види  Joy
Ааааааааа Миме, отказвам скарлатина! НЕ! Не приемам  Joy

А големия днес е на 2 чаени лъжици супа. Само водичката, нищо друго. То пък и количеството е едно голямо ...  Tired

Ей ви снимки по желание  Mr. Green
http://mamafevruari2011.snimka.bg/?album;aid=588686

# 640
Уууууу, какви хубави вести от Борянка! Браво на детето!

Поздравления на сина на Хепи!

Булче, хубави са ти децата, но си изглеждат лудички. Особено младият господин, които ходи балансирано на ръба на дивана......  Crazy

Боби е все толкова красив, а майка му ме разочарова, че е на диета.  Laughing

Ади, честит празник! Повече никакви лекарства!

Дребното вчера падна с телевизора, но и двамата са добре.   Laughing Поне днес е послушен пък и свекърва ми ще идва и аз нямам търпение. Като дете пред сладкарница съм.

# 641
 waveyПриветки:) Днес бяхме на контролен и Рос и мама са добре, имаше опасения  за моята ретина да е изтъняла, ама не видя нищо притеснително лекарката Whistling.БОРЯНКА ни е геройче, и както казахте-не сме очаквали други резултати, февруарската чета няма да се предава Naughty. Сладък Бобо, чаровник голям Heart Eyes. ЯТце, три месеца ще бъдем там, нали съм  родм от там. Ех, Гери, бързо да им минава... За Истанбул и аз завиждам Mr. Green Честит рожден ден на мъжа на  Ади, да те обичка много и много щастие ви желая. А за зъбките хич не им се ядосвайте и не слушайте този-онзи, всяко дете си е различно във всяко отношение. После ще пиша още.

# 642
Бобърчо е много готин! Страшна прическа!

Много се зарадвах на добрата новина от Борянка и Надето. Не съм се съмнявала, че Борянка ще се представи подобаващо. Нали нашите бебчета са здравички! Heart Eyes

Булче, дано леко ви отмине и това.
 И на Ади много и се събра. Да те слуша и обича мъжа ти, Ади!  bouquet

Мари, не се съмнявам, че ще си изкарате готино. То така се шопинг, защото има ли мъже, работата не се получава. Mr. Green

Галини Hug

Браво на Лорис за хубавото спане. Елиза все още се буди към 4-5, суква лекинко и пак спи - до 9.

А пък за казването - тя казва "аки" и на двете, ама СЛЕД като е свършила работата. За сега не ни се получава с гърнето. Сяда на него, ама само толкова.

Лена, да си изкараш хубаво със свеки.

# 643
Сладък, сладък Криско!  Heart Eyes Но толкова тъжен ...
Булче, какво му правиш на това дете, та така жално гледа?  Thinking

Браво на Роки!  Hug

# 644
Беее знам, че ви е жега, ама я елате туканка, кафе не пиете ли бре, моми Laughing

Общи условия

Активация на акаунт