Лято на вратата чука, болестите марш оттука! Февруарки 2011- 31

• 35 788
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Благодаря ти много, Ятце!!
Време да почерпя за великото си  раждане днес! Grinning

И малко ягоди и шампанско!

Айде все пак и малко храна да сложа, да не ви загубя като клиенти! Wink

Последна редакция: пт, 22 юни 2012, 10:19 от agileya

# 691
Илиянче, честит рожден ден! Много здраве ти пожелавам!

Креми, браво за романтичния уикенд Simple Smile и се радвам че се разписа, винаги чета с удоволствие постовете ти  Hug

Ятце, код бембяно вече е факт при нас, сега се епилирах и плувнах цялата в пот, хем климатика върви. Малката е на двора и си играе, но добре че там до 12 часа е сянка, после вкъщи и никакво излизане преи 18 часа  Peace , то това за нея се отнася де, че аз нали съм си патка, в 13.30 съм накозметик , в 16 съм на маникюр и педикюр ... Whistling ще се мре в тая жега.... само мисълта че утре ще видя морето ме крепи все още

А за Мим, и аз си мислех миналия ден че ми липсват произведенията и, както и постовете и

Мама на Боян и тя да се разпише, че да не ги навестявам да ги проверявам утре като минавам през Стара Загора  bowuu

# 692
Здравейте дами,не съм ви чела напълно,минавам да се отчетем,добре сме,сватбата мина по вода,бях истински щастлива и доволна от всичко,малко се спекох  в ритуалната зала,но после в ресторанта всичко беше супер Peaceпосле два дни бяхме в Доспат и там си починахме,а и пообиколихме пещерите и язовира Partyсамо бунгалото беше малко мизерно,но за малко става Mr. Green
Радвам се,че сте добре Hug Hug Hug
Илианче-честит рожден ден,бъди здрава и щастлива,все така активна в темичкатани и в живота,нека всички около теб ти носят радост  bouquet  bouquet  bouquet

# 693
Хай хай
Влизам, че има много хора да поздравявам Party Party Party
Първо голямо честито на нашата булка Янчето Heart Eyes Чаках те аз официално и тук да се похвалиш, иначе отдавна скивах снимките във фб Wink Много сте хубави, пу да сте много много години едно щастливо семейство Hug
Честито рожден ден на патерици на Деси и днешния празник на Аги Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Все млади да сте цял живот, все заобиколени от любими хора Heart Eyes

Ето и още нещо за поздрав на вас, а и на всички други  Sunglasses (булката да не гледа, че да не я покварим още първите дни  Mr. Green)

Друго не ми се пише, днес ми е крив ден  Cry
цун

# 694
Янче, честито и тук   bouquet

О Зелда недей така, че и аз съм мома англичанка за 2 седмици.  Simple Smile

ЧРД на Аги   bouquet

# 695
Честит рожден ден, Аги!

Честито и на Деси /на патеричка/!

Честито и на Янчето!

И на трите чаровници пожелавам много любов и щастливи мигове с любимите хора!  bouquet

Тодорче Hug и умната!

Нищо ново при нас. Елиза беснее и не ми е ясно какви занимания да и измислям. Изчерпвам се. пробиват два кътника, но положението е търпимо. Сама си иска хапченце за зъбченце , както наричаме Дентокинд. Не иска да пие вода и само се чудя как да пробутам.

Хубав уикенд и да си починете добре! Heart Eyes

# 696
  • София
Благодаря много за поздравите! Hug Беше ми хубав ден (и продължава - само да сложим и Дария да спи сега и излизаме на терасата да пием розе с ММ Grinning)!
А в неделя се очертава правим купон на яхта с хора от Кравай (демек рокенрол Sunglasses)! Но, естествено, ще ходя сама, защото някой трябва да остане с децата! Wink

И тук поздрави и от мен на Янчето за сватбата!! Hug Страхотна булка си! Grinning Дълъг и щастлив семеен живот и много обич, топлина и внимание винаги!!

# 697
Колко много празнуващииииии!

Аги, честит рожден ден! Пожелавам ти много купони на яхта, много весели компании и още повече прекрасни мигове със семейството!

Янче, радвам се много, че всичко е било точно както сте си мечтали!

Момите-англичанки да внимават какви ги вършат. Аз бих си спретнала някое освежаващо коктейлче.  Whistling

Аз пак гледам мач, а вкъщи е тотална гняс! Подът е непроходим, липсващите предмети са много, пък ми трябват, но мързелът побеждава всичко!

# 698
Янче, честито! Много любов и разбирателство ви пожелавам!   bouquet
Хепи, и у нас се чакат 2,3,4 кътника ...Двата са почти пробили, двата кучешки още малко искат. Хапе ... Много хапе! Прибегнахме до Калгел. Дентокинда не успя да надделее. По-бързо да и изникват на Елиза и да не я мъчат  Hug
Аги, никак не ти завидях  Naughty Какъв е тоя твоя скучен, тривиален живот и как го издържаш НЕ ЗНАМ  newsm78  Mr. Green Още по-скучен в същата насока да ти става!
Лена, мързелът е над всичко  Laughing И у нас е така...
Зелдич, тоя го изтъркахте, дето си го сложила, затуй и аз ще ви "прасна" един, дето ми е слабост

ама нямам време да го търся разсъблечен, вие ще си го представите  Laughing

# 699
  • София
Lena, какви мачове гледаш...? Мързелът е хууууууууубаво нещо! Wink

След хубавата нотка за малко, да подема обичайната тема - пак болести.... Някой имал ли е подобен опит - да даде мнение....? Дария токущо ни ужаси с оплакване от болки в ухото (пак!!) и вече направо..... #Crazy Да припомня само - изкара една ангина, която завърши с АБ за 5 дни, но 4 дена след спиране на АБ получи болки в ухото и се оказа, че направила отит. Последва нов АБ и го давахме 7 дни. Спряхме го преди 1 седмица, но взимаше и куп други лекарства, предписани от УНГ, някои дори и досега (а хомеопатката дори не сме търсили този последния път, след като и спешното на Исул не можа да ни помогне през нощта)! Беше ад - нито Нурофен, нито Хексалгин помогна за болката в ухото през нощта! Та след 1 седмица без АБ, ако това е пак отит..... ooooh!

# 700
  • София

Аги, никак не ти завидях  Naughty Какъв е тоя твоя скучен, тривиален живот и как го издържаш НЕ ЗНАМ  newsm78  Mr. Green Още по-скучен в същата насока да ти става!
Joy Е, верно не ми е скучно поне.....! Wink
И къде е мъжът...?? newsm78 Съблечен, облечен??

# 701
И къде е мъжът...?? newsm78 Съблечен, облечен??

и аз това се питах преди лягане ...  Joy Joy Joy

# 702
Честит рожден ден, Аги! Бъди здрава, обичана и все така позитивна!   bouquet  Hug
Отипакса не помагат ли?! Или затоплен зехтин или олио в ухото. Дано не е отит  Praynig Между другото пазете ухото да не влиза вода   Peace
Уморено ми е и нервно! До скоро  Heart Eyes

# 703
Между другото пазете ухото да не влиза вода   Peace

и аз товса щях да напиша, да не е влязло водичка сега на морето и да е станало проблем  Confused За ушенце знам затоплено олио че много ги облекчава, но аз не съм пробвала...дано не е сериозно и утре е пак свежарка, много неприятно, а и като не сте на своя почва... Praynig

Последна редакция: пт, 22 юни 2012, 23:54 от amidala13

# 704
  • София
Утре ще звъним на УНГ... Но ушите отдавна не пазим и на двете.... Rolling Eyes Едва ли е от водата.... Де да знам.... ooooh!
Благодаря ви момичета! Peace

Общи условия

Активация на акаунт