Математически турнири - 16

• 118 190
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Записването за "Черноризец Храбър" вече е започнало на някои места:
http://www.math.bas.bg/ch/

От тази информация реших, че записват вече. Не съм записвала до сега и не знам каква е практиката. Така или иначе мислех да се обадя първо по телефона. А задължително ли е да се ходи лично или може записването да стане само с телефонно обаждане?

# 466
  • най-шареното място
Лично, защото трябва и да платиш на място таксата.

# 467
  • Варна

Лично, защото трябва и да платиш на място таксата.

Благодаря!   bouquet

Обаждах се днес на посочения телефон. Записването започва след 15.10.

# 468
  • София
Благодаря за информацията, тъкмо се бях засилила за утре след по-предните постове.

# 469
Моля за задачите за 4 клас от XIII Софийски математически турнир от 05.11.2011 г. - на емайл irinadinkova@lycos.com. Предварително благодаря!

# 470
За "Черноризец Храбър" в НПМГ [...]

# 471
  • София
  bouquet за навременната информация от НПМГ. Организацията там на ЧХ е много добра. Спокойно е, има места.
За съжаление тази година синът ще трябва да се явява в СМГ, където съм чувала, че е пълна лудница. Sad

# 472
Да се запиша и аз тук, за да ви следя.

# 473

За съжаление тази година синът ще трябва да се явява в СМГ, където съм чувала, че е пълна лудница. Sad
Не мисля. Не сме имали проблеми досега.
Ако говорим за лоша организация 125то ми е в топа.
Повече там не знам дали ще пусна сина.

# 474
  • София
  bouquet за навременната информация от НПМГ. Организацията там на ЧХ е много добра. Спокойно е, има места.
Миналата година синът ми се яви в НПМГ на ЧХ и бях възхитена от организацията, както и после от церемонията по награждаването.
Тази година сигурно и той ще е в СМГ, защото е на курс и ще е по-удобно. Нямам представа там как е организацията.

# 475
  • Варна
Момичета, не намирам задачите за 5 клас от Хитър Петър 2011г. Моля ако някой ги има или открива да ми даде линк, благидаря предварително!

# 476
Момичета, не намирам задачите за 5 клас от Хитър Петър 2011г. Моля ако някой ги има или открива да ми даде линк, благидаря предварително!

Аз открих това. Дано да свърши работа....
http://smb-gb.hit.bg/2011.html

# 477
# 478
  • Варна
Благодаря ви!  bouquet

# 479
Търся задачи от Софийския математически турнир всички класове след 2004 год. е мейл - dimiba@abv.bg  .Предварително БЛАГОДАРЯ !

Общи условия

Активация на акаунт