За играта на децата

• 2 300
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
Да се подменя пясък в детски пясъчници и да се обезпаразитява сигурно се случва, макар и рядко. Със сигурност много по-често се препикава и от домашни любимци /виждала съм!/, и от улични кучета. Глистите не знам дали са толкова страшни, по-страшна е кучешката тения. А са малко площадките, които са оградени и до тях кучетата нямат достъп.

# 31
Да, моите деца играят в ограден детски кът, където животни не влизат. Не мога да гледам как детето ми играе там, където се е изходило кучето.

# 32
  • София
Да, моите деца играят в ограден детски кът, където животни не влизат. Не мога да гледам как детето ми играе там, където се е изходило кучето.
а на плажа играят ли? защото там е доста по-мръсно, отколкото в пясъчниците - изхождат се деца, ядят се всякакви неща, които се зариват в пясъците, няма да говоря за фасове и други боклуци, и кучета се разхождат там, та затова ми стана интересно  newsm78

# 33
  • На село (близо до Лондон)
Искам да ви попитам играят ли си вашите деца с по- големи от тях?Моето дете е 2.6м. и все се вре при по-големите какички и батковци.Те пък естесвено я гонят или пък ако играят все я удрят или обиждат. Така се случва че няма дечица покрай нас на нейната възраст,а все са на 5,6,7г.мисля си да не я водя,но та пък иска да е при децата.Вие оставяте ли по-малките си дечица да играят с по-големите,ако въобще може да се очаква някаква игра

Да, играят моите с деца с по-големи от тях. То и няма как иначе аз имам три деца, долу-горе през 3 години разлика. Играят в най-ралични комбинации, но за момента най-вече двамата големи си играят, бебето е около тях.

Естествено, че за големите деца не е толкова забавно малки, особено като не са им братя/сестри, да им се врат в игрите. 

# 34
  • Някъде по Дунава
Моето момиченце играе с по големи, понякога те я искат, друг път я гонят. Зависи от самите деца. Обикновено добре се заиграва, защото големите знаят различни игри.

Общи условия

Активация на акаунт