Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 115

• 47 029
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
Преди да съм се забучила в ъгъла ми светна едно предположение.  Shocked За какво може да се отчужди Фатмагюл от Керим?!  Thinking Може да е заради съмнението му в нея по повод на писмата. Най-после истината е излязла на яве и следва - значи ти ми нямаш доверие? Как можа да си го помислиш?  ooooh!

Скрит текст:
Така де! Стига сме дълбали все около брачната нощ. Има и други неща.  Thinking

Правилно!Направи ли ви впечатление,как Мука отказа да смени памперса на Елиф,за да не си изцапа роклята,а тати Рахми си взе куклата и отиде да се оправя с нея.И колко беше разтревожен милия,че Фатмето ще бъде сама с Керим?Е,то няма да им е за първи път,но както казахме по-рано,всички знаеха какво следва оттук нататък и всеки по различен начин реагира на ситуацията.

# 721
# 722
Подсказка 75 еп на ФГ:

В 74 епизод на „Каква е вината на Фатм”, К и Ф
най – накрая се ожениха. Всеки от нас очакваше щастливи дни за КиФ, след свадбата.
Но се случи точно обратното. Керим винагио беше този, който подкрепяше Ф, опитвайки се да и помогне да се справи с миналото и да забрави. Този път обаче е моментът в който Керим започва да си задава въпроси за неговото минало. Тези от вас, които ще гледат следващият епизод ще видят Керим, който ще бъде принуден да се сблъска лице в лице със собствените си проблеми от неговото минало. Сега е ред на Ф, да подкрепя Керим

Във същото време, новината за смъртта на Мустафа, достига до двамата.
Източник: bilgisayam.com, превод: Вили Атанасова

от Facebook

# 723
  • Варна
Керим: Не си спокойна...искаш ли да легна в другата стая?Какво става? Казва Меджхул
Мериам

Ех, познах, че е спал на дивана  Rolling Eyes Знаех си.  Thinking
[/quo
Керим: Не си спокойна...искаш ли да легна в другата стая?Какво става? Казва Меджхул
Мериам

Ех, познах, че е спал на дивана  Rolling Eyes Знаех си.  Thinking

И аз бях сигурна,че нищо не е станало.Но оттук нататък ще е трудно.

# 724
  • София
Ми и аз да кажа нещо извън Любовта...
Много ми хареса,че показаха така подробно сватбата,с всички обичаи и танци.ХорАта им бяха доста интересни с това пляскане на ръцете...
А вчера на кючеците, Енгин го усетих като типичен турчин,досега не се усещаше чак така откровено.
И в Облака това ми харесваше-показването на обичаите и нравите им.Винаги са ми били много интересни тези неща.
Вени,благодаря за подсказката.Ясно,чакат ни пак проблеми...

Последна редакция: пт, 11 май 2012, 12:13 от Л_Дани

# 725
  • Разград

# 726
Честито на празнуващите днес!   bouquet

Veni_Koleva
, мерси за подсказката!  Hug Напълно в стила на екипа на филма. Аз поне не съм и очаквала до края цветя и рози. И пак Фатмагюл ще вади кестените от огъня, ама нейсе! Обичам го това момиче!  Heart Eyes

P.S. Казаха следете за пищови и така си е. Още в Бодрум се спече Керим. При психоложката и двамата говориха, че се страхуват. Фатмагюл за това, че пак ще бъде помрачено щастието и...

# 727
# 728
  • между морето и небето
Разочарована съм, че с Керим не се работи, той не е споделял това от снощи пред психоложката, поне не сме видели. За тази изгаряща го вина какво се направи? Говореше се за Фатмагюл, за нейната травма, за нейното излекуване.

И дори му се оказваше натиск и то от най-близките.

# 729
"Любовта е взаимна психотерапия" - Морган Скот Пек
За мен нашите любими герои започнаха своето активно лечение. То ще бъде възпрепятствано от тежките спомени,  от деструктивната роля на Мукадес, призрака на Мустафа и негативното отношение на съседите, но в крайна сметка ще бъде успешно. Трябва им време и много любов. Любовта я имат и времето е тяхно.

# 730
За мен нашите любими герои започнаха своето активно лечение. То ще бъде възпрепятствано от тежките спомени,  от деструктивната роля на Мукадес, призрака на Мустафа и негативното отношение на съседите, но в крайна сметка ще бъде успешно. Трябва им време и много любов. Любовта я имат и времето е тяхно.

+ 1   newsm10

Чудесен, позитивен пост! И времето е прекрасно, точно за линка за живот извън Интерент!

# 731
Здравейте! Откакто открих този прекрасен филм чета и вас с удоволствие, много ме радвате и ме зареждате с + емоции. Поздравявам Ви за уютното кътче, което сте спретнали!
След снощният епизод леко ми загорча, та реших да се регистрирам и да видя дали ще ми поолекне като споделя малко от мислите си. Като цяло не очаквах луда любовна нощ, но след като показаха целия ужас от изнасилването ми се искаше да видя нежност, да ни покажат как любовта лекува... Сълзите на Керим ми подействаха мн. силно, това пречистване на душата беше крайно необходимо за него, но защо не чу "Прощавам ти"? Как да прости на себе си човек, ако не е убеден, че другият му е простил? Видях много емоции снощи, но като че ли не видях взаимност, нито споделеност на мига, за който уж бяха готови. И защо, по дяволите, тя ми се стори просто примирена, готова да затвори очи, с отпуснати ръце и да остави нещата да се случат, без да се усмихне или да кимне, абе въобще да даде някакъв знак, вместо това ми изглеждаше дистанцирана и отсъстваща.  А сутрешната сцена хич не ми се връзва с младоженческа закуска, дано тази тишина между тях не вещае нова драма.
Излезе ми дълго и объркано, извинете ме, но ми е доста хаотично в главицата.

# 732
  • В Града на Липите
Напълно в стила на екипа на филма. Аз поне не съм и очаквала до края цветя и рози. И пак Фатмагюл ще вади кестените от огъня, ама нейсе! Обичам го това момиче!  Heart Eyes

Круелита, Мустафа Булут има една култова за мен реплика в последния епизод на Облака, с която много ми се издигна в очите:
"Осъзнах, че жените са тези, които правят от мъжете хора".

В КВФ, за пореден път ще ни докажат, колко сме силни и не бива да бъдем подценявани. Още една кауза вероятно. Турция има нужда от силни жени.

За мен нашите любими герои започнаха своето активно лечение. То ще бъде възпрепятствано от тежките спомени,  от деструктивната роля на Мукадес, призрака на Мустафа и негативното отношение на съседите, но в крайна сметка ще бъде успешно. Трябва им време и много любов. Любовта я имат и времето е тяхно.

+1 Много добре казано

# 733
# 734
  • Пловдив
Привет сватбарки  Laughing Лелее, като започнах да ви чета беше добро утро, докато смогна да ви настигна стана добър ден   ooooh! Както и очаквах постовете са от полюс на полюс , а това означава, че серията ни е разтърсила и предизвикала буря. И нали това е и целта  Peace От мен - браво, браво, браво на всички-актьори, сценаристки, режисьорка  newsm10 Великолепни!
Самият факт, че ни оставиха в небрано лозе е върхът, сега всеки си казва, ох, кога ще дойде четвъртък  Joy Joy Joy Според мен консумация е имало, но и за двамата не е било това, което всъщност са очаквали. Затова на сутринта са такива. Много ми харесаха разсъжденията на Диманка newsm10, смятам, че са изпълнили това, което всички са очаквали от тях, но просто като задължителна програма . Потърпете още малко и ще се насладим на волната  Wink Laughing

Мустафа задължително трябваше да умре, образът му е просто безпредметен и само би натоварвал сериите. Вероятно както писа Хриси ще се появява от отвъдното, но нали и аз все пак трябва да плакна оче от време на време  Joy Joy Joy
Ох, толова неща искам да кажа още, ама спирам, за да не ми прескочите поста  tooth

ПП А , забравих да кажа което твърдо не ми хареса в серията- музиката на сватбата- Рамо, рамо, от къде я изкопаха тази песен, имат толкова хубави съвременни. И песента на сватбеният танц не ми хареса  Sad

Л_Дани, да ти е живо и здраво детенцето  newsm51 smile3525 newsm59

e;r.rs,, честит рожден ден и на теб  newsm51 smile3525 newsm59

Общи условия

Активация на акаунт