Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 115

• 47 021
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
  • В Града на Липите
Cruela,
другаче за ъгъла искаш ли ,не съм с празни ръце

Абе спрете се вие двете, ако отидете в ъгъла ще ни стане тъжно.  Sad
Вече се изказахте за Енгин, изпихте си Мерито, стойте си при нас.  Hug
Пък и с тая сланина, помислете за холестерола. Направо виждам как ви запушва артериите.

# 706
Хриси имаме дела за вършене с Cruela,сега и тайни ли издавам Outta Joint,споко за теб има мекици и баница /ако остане нещо след съседката де Sick/

# 707
Преди да съм се забучила в ъгъла ми светна едно предположение.  Shocked За какво може да се отчужди Фатмагюл от Керим?!  Thinking Може да е заради съмнението му в нея по повод на писмата. Най-после истината е излязла на яве и следва - значи ти ми нямаш доверие? Как можа да си го помислиш?  ooooh!

Скрит текст:
Така де! Стига сме дълбали все около брачната нощ. Има и други неща.  Thinking

# 708
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Това, за мен беше най-хубавата серия до момента!!! Дългият кадър, със свалената бяла рокля, беше страхотна идея!!! Сълзата на Керим върху голото рамо на ФГ!!! Сцена, с двамата на пода пред леглото, беше върхът!!! Никаква друга сцена не би ме задоволила!!! Страхотна игра на Берен и Енгин!!! Наистина по-добре беше да свърши епизода с падналата рокля. От тук започва, според мен, големия финал.
Виждам, че не сте доволни, но не мога да ви помогна. Предупредих ви, а вие ми се разсърдихте.
Вече няма балкон. Той падна преди няколко епизода. И като се разпиляха ония ми ти доматииии, "репортери", "скрити камери", "сценаристи" ... От тогава газим в пюре. Тази вечер информирах модератор за пост, който ме изкара извън равновесие. В еуфорията, някой съвсем натурално беше задал въпрос ... Няма да го цитирам, защото вече е изтрит.
И да не забравя ... Бях се приготвила с отговор, преди серията, но нямах време да пиша. Става дума за адвоката Йомер. Някоя го търсеше за кавалер на сватбата. Смятам, че разбрахте, че аз бях с него. Няма защо да създавате нова група. Тя отдавна съществува и всичко е уредено в програмата му.
С Cruela много отдавна сме уточнили  кой е първи в списъка и ... Ама вие сте от скоро и обичате да пишете, а не сте прочели много неща от предишните теми. Мислите, че светът започва са вашето "падане от балкона". Тц!!!  
В пост 144 на стр.10 diksi72 пита за истинското име на адвоката Йомер.
Пускам в спойлер цялото инфо, което имам.

Скрит текст:
Съб., 28 Ян. 2012, 20:27

author=di...va link=topic=636829.msg20953659#msg20953659 date=1327775221]
Привет отново, момичетаа!!! newsm18 newsm18 newsm18
Благодаря ви за реакциите!!!
Чакам още доматчета или...  
Аз като написах, че мразя Яшаронови, вие пък го приехте буквално. Много добре играят и в прав и в преносен смисъл!!!
Даже Селим направи едно добро - има точка. Ердоан и той събира точки, но се притеснявам на Решат бижутера да не направи пак някой гаф.
Ама сега други бръмбари има в главата
Ctuela може да е на бар и аз да използвам положението

Скрит текст:
İsim           ALPER

Soyad                   KUT

Eğitim       - Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü - AB Gençlik Forumu    bünyesindeki gençlere tiyatro eğitimi 2008

Doğum Tarihi    -      25/10/1962

Boy                -       1.81

Beden         -     40
Saç                 -     Gri

Göz                 -     Siyah

Dil    

Tiyatro         -      Bakırköy Belediye Tiyatroları

Televizyon       -       Kırmızı Işık, Behzat Ç, Kalbim seni seçti, Fatmagülün suçu ne

Sinema    

Reklam    

Yetenek          -      Perküsyon, Piyano, Halk Oyunları, Tango, Vals, At Binmek, Basketbol, Bilardo, Hentbol,        Futbol, Yüzme, Dart, Seslendirme

[/b]

Съжалявам,че се намесвам,но този пост не мога да го подмина!!!

Искам само да кажа на неговия създател "ДОБРЕ"

Нека си припомни думите на Ердоан когато онзи се заяде с него докато работеше в кухнята в Малта..Какво му каза и Ердоан му каза,че на турски се превеждало "ДОБРЕ",че и аз като Ердоан.."ДОБРЕ"

newsm10Даааа май за нас се отнася ,защото ние пишехме за Юмер ,а той бил зает тюх да му се невиди.

# 709
В деня на раждането на сина и Асунаучава за смъртта на Мустафа.Краят ли е това за Асу?или начало?
Кого ще избере Дениз?Реши ли,Мехмет ли или Емре...Мехмет май много страда казва Меджхул
МериАм

# 710
Не съм изчела всичко, но някои постове ме провокира за следното: Имам чувството, че някои хора гледат този сериал само заради едната първа брачна нощ. Въздържах се да напиша по-грозна думичка.
Айде сега спомнете си първата ви нощ с мъж. Мъж, когото харесвате и желаете, но все пак - първият път. Спомнете си как се чувствахте и колко активни бяхте. А сега си представете, че преди този първи са ви изнасилили 3-ма човека. А сега кажете колко смели ще бъдете на мястото на Ф! Тази серия беше разочароваща за тези, които очакваха секс в натуралния му вариант. За мен тази серия беше дълбоко разтърсваща и емоционална. Психоложката не може да реши ничий проблем ако самият потърпевш не си помогне. К си помогна точно с този изблик на чувства, който видяхме.  Думите на Ф "Прости си" бяха на място, тя вече му е простила и му е показала, че е така, остава и той да си прости и тя се опита да му помогне. На мен ми се е забила в съзнанието нейната реплика : Ако аз не бях излязла толкова късно нямаше да се случи нищо онази нощ. Колко по-добре да му покаже, че вече не му се сърди, че тя му ПРОСТИЛА?

БРАВО!!!

# 711
  • Разград
Engin Akyurek Bulgarian Fans
Подсказка 75еп.
Чаканото не е така както са очаквали,все едно е станало ей така...няма ли да се оттървaт от травмата тези ...
Engin Akyurek Hayran Sayfasi

# 712
Керим: Не си спокойна...искаш ли да легна в другата стая?Какво става? Казва Меджхул
Мериам

# 713
Керим: Не си спокойна...искаш ли да легна в другата стая?Какво става? Казва Меджхул
Мериам

Ех, познах, че е спал на дивана  Rolling Eyes Знаех си.  Thinking

# 714
За какво може да се отчужди Фатмагюл от Керим?!  

Колкото и да е силна Фатмагюл,дали и вината която изпитва Керим,няма да и дойде малко в повече...Сега тя е по-силната от двамата,смениха си ролите май newsm78...а и смърта на Мустафа,ще се окаже като катализатор в това ...Не знам,но тези сцени в края на еп,когато се гледаха на кестерме ,май искаха да ни подскажат нещо...

# 715
  • между морето и небето
e;r.rs  , Честит Рожден Ден   party023!

Л_ Дани, поздравления за рожденика! Да е здрав, весел и щастлив  newsm59! ( за изчезналата почерпка не се притеснявай, мога да си  я представя  smile3503

# 716
  • В Града на Липите
Цитат
В деня на раждането на сина и Асу научава за смъртта на Мустафа. Краят ли е това за Асу?или начало?
Ей, пак ни почнаха с Хаджер и съмненията около нея. Точно реших, че се размина и подхвърлят някоя стръв. Дано това не е край, а начало за нея.
Защото ако е край, това бебе може и наистина да създаде напрежение между К и Ф ако се наложи да го гледат. Те техните си проблеми не са оправили, и още една отговорност да им се стовари.
Макар че снощи докато заспивах си помислих, че Хаджер се превърна в нещо като ангел-хранител за тях, особено за Керим. Първо го измъкна от затвора, после предаде Мустафа, и накрая му спаси живота. Дано не дойде време двамата да плащат сметката. Много искам Хаджер да оцелее.
Тази жена напълно заслужи да е щастлива... след всичко което преживя.

п.п. Тази седмица, явно слуховете ще са неприятни... и объркващи.

# 717
Аз па да си кажа, че не съм искала секс да гледам. Него го дават в едни други часове и по други са задължени да го направят още тук и сега и ще си легнат гушнати, ще се и събудят така. Нищо повече. Затова и съм разочарована - очаквах близост, но не в разюздан вариант. Не съм си представяла Фатмагюл като Бихтер да му скочи на врата и да го обкрачи. Разочарована съм, че с Керим не се работи, той не е споделял това от снощи пред психоложката, поне не сме видели. За тази изгаряща го вина какво се направи? Говореше се за Фатмагюл, за нейната травма, за нейното излекуване. Добре, но .... може ли Фатмагюл да се чувства добре, щастлива, ако се омъжи за човек, чувстващ такава вина, която неминуемо ще се пренася и в техния живот, в нейния живот. Лечението не беше комплексно, това ми беше мисълта. Затова и двамата изглеждаха все едно отиват на заколение. Затова се и ядосах - искаше ми се да ги видя щастливи, не така премазани от спомени.

# 718
  • София
На мен пък ми хрумна,поставяйки се на мястото на Фг,че тя сега ще се притесни,че при него не се получава,тъй като тя не е чиста, била е изнасилена,не е само и единствено негова.
Аз бих се притеснила,дали това не го тормози!

Момичета,отново много благодаря за пожеланията!Направо ми пълните сърцето!

# 719
Круела, ти пък кога видя неубедителност при Енгин  newsm78. То аз вярно, че съм сляпа  Joy, ама досега не го видях да преиграва нито веднъж. Много ми е убедителен.

Аз гледам на него доста безпристрастно. Не съм чак толкова заслепена от чара му. Неубедителен ми е в по-епизодичните моменти. Във върховите сцени си е тамам. Апропо, и в Отвъд облаците ми стои неубедително, но аз там съм гледала серия и половина.  Peace

Според мен трябва да гледаш повечко от Облака.

Общи условия

Активация на акаунт