Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 115

• 47 011
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Докато се ровех да намеря кльощавата Берен, попаднах на това:

последната сълза на Мустафа...

Круелита, всеки има право на мнение. Моето може също да не е обективно, предвид обсесията в която съм попаднала. Но в Облака поне гласа му трябваше да оцениш, има един особен акцент, от който тръпки ме полазват.  Grinning

Хриси ,не само тръпки... и това гърлено рррр Embarassed

# 691
Здравейте момичета! Grinning

Гледам страстите са поутихнали или не съвсем. Heart Eyes

Току що изгледах последната сцена-ами който каквото ще да  казава,ама Берен така си беше стистнала устните докато се целуваха,сакън да не си отвори малко устата Joy JoyЕ много прави впечатление,режисьора как не я редактира малко...

Не Берен, а Фатмагюл си беше стиснала устата. Де факто за нея това е първа любовна нощ, и то след такава травма, просто се чудя защо се очаква да бъде страстна и чувствена като Бихтер, или пък като някоя бг мамма, докопала се до Енгин... Laughing

въпрос на мнение! Grinning
Аз пък мисля че точно Берен си беше стиснала устните,при Фатма темата целувка не е табу и не им е за първи път,а точно преди целувката двамата си казаха нежно че много се обичат..

и кой каза че трябва да е страстна и чувствена,просто можеше малко по-нежно да го целуне

# 692
  • В Града на Липите
Мен на Мустафа сълзата не ме трогна, сигурно защото не успях да я видя снощи, но тази определено ми въздейства

Ето тази сълза, дълго ще се помни...

# 693
  • между морето и небето
  Hug,
Изключителни постове! Поздравления към всички. Извинете, но не мога да ви изброя поимено. С коментарите на някои от вас към напълно съгласна, а други ме провокиват и разколебават. затова всички ви харесвам много   Peace.

И аз да се включа с част от моите разсъждения.

Забелязахте ли колко щастливи и усмихнати бяха докато Керим я носеше на ръце. А когато останаха сами, затворени, макар и в дома, които те изградиха с толкова желание, магията изчезна. Дали от натиска на това, което трябваше да направят по задължение (за мен първата брачна нощ, без интимност до този момент, си е чисто задължение и голямо напрежение,а удовоствието от близостта остава за бъдещето.) или от липсата на моменти и преживявания, които да са само техни, без цялата рода да е информирана, и двамата изглеждаха притеснени и страховете им се завърнаха.

За момент Керим остана сам с вината, която чувства. До тогава цялото внимание беше насочено към Фг, а от него се искаше да бъде силен, да бъде внимателен в действия и думи, да обмисля всяка своя стъпка, да не наранява Фг , да не и припомня онази нощ. Мерием, Кадир, Рахми, психоложката, Фахретин, Емре като че постоянно бдяха и какваха " сакън, недей", а той имаше нужда да излее чуствата и мислите си, да отпуши това, което го задушава и изгаря.
И на мен като  че ли ми се искаше Фг  де е поне малко по-любвеобилна, но явно такъв и е характера.

# 694
Но в Облака поне гласа му трябваше да оцениш, има един особен акцент, от който тръпки ме полазват.  Grinning

Аз там точно от гласа се дразня. По точно от този диалект с това провлачване и с някакво хриптене. Нещо като при нашите роми. Сакън да не се обиди някой!  Peace Днес явно не ми е ден!  Peace

А и нали затова сме председателки със Slawena на комисията по сънищата, като най-безпристрастни?!  Peace

# 695
Cruela,

Скрит текст:
другаче за ъгъла искаш ли ,не съм с празни ръце
Скрит текст:

За Енгин не се засягайте толкова!  Peace Само той може да изиграе Керим! Просто в някои от по-второстепенните сцени ми е малко дървен. ooooh! Отивам в ъгъла с доматите!   Sad

+ и мен  Peace

# 696
  • София
И една вметка относно актьорските качества. Ами явно е до сценарий и режисура. За мен Енгин стоеше много по-добре като Мустафа Булут в Облака, а Берен като Бихтер в ЗП. Но според точно този сценарий те трябва да бъдат точно такива, очевидно.
И моето мнение е точно такова  newsm10!
Относно ретроспекцията, много ще ме е яд,ако наистина са решили това да направят.Така много ще загубим от емоциите на първата им интимност.Искаше ми се да покажат всичко в настоящето.

Скрит текст:
Извинявайте,писала съм по-нагоре с правописни грешки.Липсва ми сън,а пък емоциите ми са в повече Embarassed!

# 697
Здравей те  Stop
Къванч ,нямаше да избухне в сълзи със сигурност в сватбената нощ Peace Heart Eyes
Аз не очаквах такава реакция снощи, сълза на умиление да, но...това ...на мен ми стана смешно  Peace от реакцията на Керим наистина.. newsm78

Абе аз ли съм нещо сбъркана че на разбирам кое беше смешното.Това че той чувства вина и тя го раздира от вътре или това че е обича толкова много и се страхува да не е нарани.
Аз също съм почитателка на Каванч, но във Перла и Забранения плод той играе богатото разглезено момче, което е много далеч от Керим.
Според мен ако трябваше Кавнч да изтрае Керим  нямаше да се справи така добре. Енгин е изключителен актьор,ако не си гледала Облак направи го там се вижда истинската му сила като такъв.

# 698
  • Тук някъде.....
Из Фейсбук тече информация - за справка Engin Akyurek Bulgarian fans, че в следващите серии или серия предстои отчуждаване на Фатмагюл от Керим. Това като слух, който е бил казан на админа на страницата от админа на друга фен страница  Mr. Green Дано да ме разбрахте.
Аз също мисля, че нещо се е объркало в тази нощ, независимо от огряната в лъчи сватбена рокля. Или е новината за смъртта на Мустафа, или нищо не се е получило от страна на Керим /очевидно/.
Ако са искали да покажат, че след преодоляването на такова препятствие в живота им, думи не са нужни на сутринта, то не успяха. Оставиха драгия зрител да тъне в неведение и чудене. Погледът на Керим беше уплашен и донякъде ядосан, а този на Фатма....не знам как да го опиша, но не беше щастлив.

# 699
Много са слатки обожавамги.Една мойа приателка ми каза че е чела в някакав весник че Керим(Енгин)по време на снимките се влъбва в Фатмагул(Берен)незнам колко е истина.

# 700
Не съм изчела всичко, но някои постове ме провокира за следното: Имам чувството, че някои хора гледат този сериал само заради едната първа брачна нощ. Въздържах се да напиша по-грозна думичка.
Айде сега спомнете си първата ви нощ с мъж. Мъж, когото харесвате и желаете, но все пак - първият път. Спомнете си как се чувствахте и колко активни бяхте. А сега си представете, че преди този първи са ви изнасилили 3-ма човека. А сега кажете колко смели ще бъдете на мястото на Ф! Тази серия беше разочароваща за тези, които очакваха секс в натуралния му вариант. За мен тази серия беше дълбоко разтърсваща и емоционална. Психоложката не може да реши ничий проблем ако самият потърпевш не си помогне. К си помогна точно с този изблик на чувства, който видяхме.  Думите на Ф "Прости си" бяха на място, тя вече му е простила и му е показала, че е така, остава и той да си прости и тя се опита да му помогне. На мен ми се е забила в съзнанието нейната реплика : Ако аз не бях излязла толкова късно нямаше да се случи нищо онази нощ. Колко по-добре да му покаже, че вече не му се сърди, че тя му ПРОСТИЛА?

# 701
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Това, за мен беше най-хубавата серия до момента!!! Дългият кадър, със свалената бяла рокля, беше страхотна идея!!! Сълзата на Керим върху голото рамо на ФГ!!! Сцена, с двамата на пода пред леглото, беше върхът!!! Никаква друга сцена не би ме задоволила!!! Страхотна игра на Берен и Енгин!!! Наистина по-добре беше да свърши епизода с падналата рокля. От тук започва, според мен, големия финал.
Виждам, че не сте доволни, но не мога да ви помогна. Предупредих ви, а вие ми се разсърдихте.
Вече няма балкон. Той падна преди няколко епизода. И като се разпиляха ония ми ти доматииии, "репортери", "скрити камери", "сценаристи" ... От тогава газим в пюре. Тази вечер информирах модератор за пост, който ме изкара извън равновесие. В еуфорията, някой съвсем натурално беше задал въпрос ... Няма да го цитирам, защото вече е изтрит.
И да не забравя ... Бях се приготвила с отговор, преди серията, но нямах време да пиша. Става дума за адвоката Йомер. Някоя го търсеше за кавалер на сватбата. Смятам, че разбрахте, че аз бях с него. Няма защо да създавате нова група. Тя отдавна съществува и всичко е уредено в програмата му.
С Cruela много отдавна сме уточнили  кой е първи в списъка и ... Ама вие сте от скоро и обичате да пишете, а не сте прочели много неща от предишните теми. Мислите, че светът започва са вашето "падане от балкона". Тц!!!  
В пост 144 на стр.10 diksi72 пита за истинското име на адвоката Йомер.
Пускам в спойлер цялото инфо, което имам.

Скрит текст:
Съб., 28 Ян. 2012, 20:27

author=di...va link=topic=636829.msg20953659#msg20953659 date=1327775221]
Привет отново, момичетаа!!! newsm18 newsm18 newsm18
Благодаря ви за реакциите!!!
Чакам още доматчета или...  
Аз като написах, че мразя Яшаронови, вие пък го приехте буквално. Много добре играят и в прав и в преносен смисъл!!!
Даже Селим направи едно добро - има точка. Ердоан и той събира точки, но се притеснявам на Решат бижутера да не направи пак някой гаф.
Ама сега други бръмбари има в главата
Ctuela може да е на бар и аз да използвам положението

Скрит текст:
İsim           ALPER

Soyad                   KUT

Eğitim       - Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü - AB Gençlik Forumu    bünyesindeki gençlere tiyatro eğitimi 2008

Doğum Tarihi    -      25/10/1962

Boy                -       1.81

Beden         -     40
Saç                 -     Gri

Göz                 -     Siyah

Dil    

Tiyatro         -      Bakırköy Belediye Tiyatroları

Televizyon       -       Kırmızı Işık, Behzat Ç, Kalbim seni seçti, Fatmagülün suçu ne

Sinema    

Reklam    

Yetenek          -      Perküsyon, Piyano, Halk Oyunları, Tango, Vals, At Binmek, Basketbol, Bilardo, Hentbol,        Futbol, Yüzme, Dart, Seslendirme

[/b]

Съжалявам,че се намесвам,но този пост не мога да го подмина!!!

Искам само да кажа на неговия създател "ДОБРЕ"

Нека си припомни думите на Ердоан когато онзи се заяде с него докато работеше в кухнята в Малта..Какво му каза и Ердоан му каза,че на турски се превеждало "ДОБРЕ",че и аз като Ердоан.."ДОБРЕ"

# 702
Cruela,
другаче за ъгъла искаш ли ,не съм с празни ръце

Черна Котка Бял Котарак   + 1  newsm10

# 703
  • София
При свалянето на роклята мелодияна на Тойгар нова ли е?
Дали мога да помоля,ако някой я има да я постне? Hug

п.п.Аз само да вметна,че и за мен "първа брачна нощ" е едно изкуствено понятие.Насила не се получават тези неща.Когато аз говоря за първа брачна нощ имам предвид първата им интимност.Просто бях решила,че тя ще се случи при тях точно тогава...

# 704
Момичета после ще коментирам повече обаче ако има още будни мацки да ви питам дали обърнахте внимание на нещо-във втората част 48.44 като започват да се целуват и се чува някакво прошепване, а те в същото време се целуват и не шепнат нищо-няколко пъти го изгледах, чува си се.Случайно някой да е забелязал?

Да права си някои прошепва нещо и това е Берен. Тя казва на Керим заедно ще се справим, заедно ще забравим. Не си въобразяваш споко така е.

Общи условия

Активация на акаунт