Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 115

• 47 007
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Круела, ти пък кога видя неубедителност при Енгин  newsm78. То аз вярно, че съм сляпа  Joy, ама досега не го видях да преиграва нито веднъж. Много ми е убедителен.

Аз гледам на него доста безпристрастно. Не съм чак толкова заслепена от чара му. Неубедителен ми е в по-епизодичните моменти. Във върховите сцени си е тамам. Апропо, и в Отвъд облаците ми стои неубедително, но аз там съм гледала серия и половина.  Peace

# 676
Здравейте, момичета, добро утро на всички. Както беше написала Хриси по-напред и аз се чувствам като премазана, наистина, много вълнение, много сълзи, аз останах без думи снощи! Много ми хареса серията и наистина дори емоциите ми дойдоха в повече накрая, толкова много неща се случиха накуп, но според мен така и трябваше да стане. На мен не ми е мъчно за Мустафа. Да, погуби се един млад човек, но той сам стигна този край. Имаше много възможности да продължи живота си, да се спаси, както направи Фатмагюл. Излезе наистина, че тя е по-силна от всички и надеждата й, вярата й, че има право да продължи живота си като нормален човек след всичко случило се направи чудеса. Мустафа също имаше надежда, също имаше човек, който го обича, чакаха дете, а той се самосъжаляваше и сам се погуби. Тук наистина всеки направи своя избор, кой за добро, кой за лошо. Краят на серията беше много силен, за мен дори надмина собствените ми очаквания. Според мен Фатмагюл се държа така, както се държи жена почти излекувана от травмата. Казвам почти, защото тя беше уверена и знаеше какво ще се случи тази нощ, мисля, че беше готова донякъде. Тук искам да припомня това, което dimana-nova мисля беше написала, че удоволствието от това да бъде с любимия човек без задръжки и притеснения ще дойде по-късно, но мисля, че тя беше готова за тази стъпка за разлика от Керим. Тя беше плаха, но по-силна и уверена от него, все пак лечението си е казало думата. Мъчно ми е за Керим, защото си спомних за нея в първия сезон, как се бореше с тази смазваща болка и отчаяние, но успя да се пребори. Ще успее и той и тя ще му помогне, защото си мисля, че ако тя е щастлива и той ще е щастлив. Според мен тази нощ нещата между тях са се случили някак плахо, нежно и опознаващо и това, че снощи не видях какво точно са правили изобщо не ме притеснява. Хубаво е, че сега се случи тази сватба и тази нощ, защото съм убедена, че до края ще ни покажат израстването и на двамата в тази посока, убедена съм. И пак ще е красиво и вълнуващо. Извинявайте, дълго стана. Хубав ден на всички и благодаря, че ви има, момичета!

# 677
Здравейте момичета! Grinning

Гледам страстите са поутихнали или не съвсем. Heart Eyes

Току що изгледах последната сцена-ами който каквото ще да  казава,ама Берен така си беше стистнала устните докато се целуваха,сакън да не си отвори малко устата Joy JoyЕ много прави впечатление,режисьора как не я редактира малко...

# 678
  • София
Смъртта на Мустафа наистина мина някак незабелязано,като се има предвид по колко серии обича да се гърчи.
В мига,в който умря се роди и детето му,но този път не го усетих като наказание за баща,който не успява да види сина си,а по малко по-кофти начин.Имах чувството,че е малко като във филм на ужасите-уж злото умира,но в последния момент виждаш,че се е родило отново.
Кофти е,знам,чак ми е мъчно че го написах.
Дано детенцето не е като него  Praynig/но понякога гените са много силни/.

Последна редакция: пт, 11 май 2012, 11:26 от Л_Дани

# 679
Здравейте момичета! Grinning

Гледам страстите са поутихнали или не съвсем. Heart Eyes

Току що изгледах последната сцена-ами който каквото ще да  казава,ама Берен така си беше стистнала устните докато се целуваха,сакън да не си отвори малко устата Joy JoyЕ много прави впечатление,режисьора как не я редактира малко...

Не Берен, а Фатмагюл си беше стиснала устата. Де факто за нея това е първа любовна нощ, и то след такава травма, просто се чудя защо се очаква да бъде страстна и чувствена като Бихтер, или пък като някоя бг мамма, докопала се до Енгин... Laughing

# 680
  • Бургас
Круела, ти пък кога видя неубедителност при Енгин  newsm78. То аз вярно, че съм сляпа  Joy, ама досега не го видях да преиграва нито веднъж. Много ми е убедителен.

Аз гледам на него доста безпристрастно. Не съм чак толкова заслепена от чара му. Неубедителен ми е в по-епизодичните моменти. Във върховите сцени си е тамам. Апропо, и в Отвъд облаците ми стои неубедително, но аз там съм гледала серия и половина.  Peace

Круела,ти ме застреля,в Облака да ти стои неубедително Енгин е няма начин NaughtyДай ми пример за твой любим актьор,за да разбера мнението ти  HugСпоред теб кой би изиграл по-убедително ролята на Керим? Thinking

# 681
Като сме се заприказвали за целувки,имаше в един момент /на разсъмване/,когато Керим/Енгин така бе и задърпал джуките на Фатма/Берен все едно,че ластик разпъва или си прави пътечка от дъвка /жалко че не мога да сложа снимка от този момемнт  Crossing Arms/

# 682
nitka, не си разбрала поста на di...va. Пренебрежение няма към балкона като такъв, само към определени явления.
franny, мисля, че си права и за Мустафа, и за Керим.  Hug
Тази сутрин си мисля, че сценаристките са чели Хайтов: "Едно е да искаш, друго да можеш, а трето и четвърто да го направиш".
Slawena, за Муки и съседката  newsm10

# 683
  • Бургас
nitka, не си разбрала поста на di...va. Пренебрежение няма към балкона като такъв, само към определени явления.
franny, мисля, че си права и за Мустафа, и за Керим.  Hug
Тази сутрин си мисля, че сценаристките са чели Хайтов: "Едно е да искаш, друго да можеш, а трето и четвърто да го направиш".
Slawena, за Муки и съседката  newsm10
Вале,дано да е така!Винаги може да се получи недоразумение Hug

# 684
  • София
Круела, ти пък кога видя неубедителност при Енгин  newsm78. То аз вярно, че съм сляпа  Joy, ама досега не го видях да преиграва нито веднъж. Много ми е убедителен.

Аз гледам на него доста безпристрастно. Не съм чак толкова заслепена от чара му. Неубедителен ми е в по-епизодичните моменти. Във върховите сцени си е тамам. Апропо, и в Отвъд облаците ми стои неубедително, но аз там съм гледала серия и половина.  Peace
Круелка,сигурна съм,че като го подхванеш целия сериал,Енгин няма да ти стои така.

ValentinaP ,има нещо такова.Снощи като си лягах ми хрумна, че сценаристките ни казват:Искате страст, след подобна случка, ето ви я!Но тя няма как да се получи,защото самите герои не са готови за това!Проблемите са факт и вие трябва да го приемете!

# 685
  • В Града на Липите
Славенко  Joy  Joy  Joy Вече се взех в ръце и съм в състояние да се смея. Останаха ли мекици?
Утре чакай мен вместо Мука, и ако може да ми врътнеш една баница ей тъй набързо, аз ще ти разправя всички клюки. Даже и бебе няма да ти водя.  hahaha

Круела,  Hug уважавам мнението ти, но не съм съгласна. Е, поне има едно нещо, с което не съм съгласна с теб.  Joy Може и да е имало и други, но в момента не помня сякаш.

п.п. Прочетох в няколко поста, че Берен била в напреднала или видима бременност. Тази снимка е от преди около два дни:

# 686
Не Берен, а Фатмагюл си беше стиснала устата. Де факто за нея това е първа любовна нощ, и то след такава травма, просто се чудя защо се очаква да бъде страстна и чувствена като Бихтер, или пък като някоя бг мамма, докопала се до Енгин... Laughing

+ 1  newsm10

За Енгин не се засягайте толкова!  Peace Само той може да изиграе Керим! Просто в някои от по-второстепенните сцени ми е малко дървен.  ooooh! Иначе в играта с очи, ръце, гласът му в ниския регистър - СТРАХОТЕН! Не се сърдете! Какво да правя като не съм толкова безкритична?! Отивам в ъгъла с доматите!   Sad

# 687
  • В Града на Липите
Докато се ровех да намеря кльощавата Берен, попаднах на това:

последната сълза на Мустафа...

Круелита, всеки има право на мнение. Моето може също да не е обективно, предвид обсесията в която съм попаднала. Но в Облака поне гласа му трябваше да оцениш, има един особен акцент, от който тръпки ме полазват.  Grinning

# 688
На мен ми се струва, че едва ли някой е очаквал да види страстни любовни сцени точно от тази екранна двойка. Обаче аз лично очаквах да видя нежност, като например да се събудят заедно прегърнати и всички онези дребни нещица, които правят влюбените двойки влюбени. Те нали са влюбени?

Че те не ми спестиха Мериам и Кадир в леглото, макар никак да не бяха лицеприятни в това си амплоа  Shocked Сигурна съм обаче, че в следващия епизод, поне ще ни покажат дали Керим не е спал на дивана, в което съм почти сигурна.

И една вметка относно актьорските качества. Ами явно е до сценарий и режисура. За мен Енгин стоеше много по-добре като Мустафа Булут в Облака, а Берен като Бихтер в ЗП. Но според точно този сценарий те трябва да бъдат точно такива, очевидно.

# 689
  • Бургас

+ 1  newsm10

За Енгин не се засягайте толкова!  Peace Само той може да изиграе Керим! Просто в някои от по-второстепенните сцени ми е малко дървен.  ooooh! Иначе в играта с очи, ръце, гласът му в ниския регистър - СТРАХОТЕН! Не се сърдете! Какво да правя като не съм толкова безкритична?! Отивам в ъгъла с доматите!   Sad

Ще спретнеш една салата за обяд,те доматите са за това newsm51

Общи условия

Активация на акаунт