Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 115

• 47 027
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
Мисля си, че се забравя нещо - това не е романтичен сериал. Това е драма, и то голяма. Героите са толкова обременени, че няма по-нормално нещо от това да се получи срив или какво ли още не. Това изобщо не е средностатистическата двойка, спомнете си откъде тръгнаха.
И изобщо не съм съгласна, че Берен играе слабо, напротив - прави върховна роля. Какво очаквате от момиче като Фатмагюл - естествено е, че ще бъде леко скована, това не е Бихтер все пак. Уникално добра роля прави Берен, Енгин също. Всеки пречупва нещата според своята представа и усещания, как той би реагирал и би се държал, но това е Фатмагюл.
Когато писах за първи път в темата, всички бяха отчаяни, че Фатмагюл се държи зле с Керим и не откликва на чувствата му. Тогава казах, че няма начин един такъв чувствителен, нежен, всеотдаен и внимателен мъж да не спечели сърцето и. Сега смятам, че след като толкова неща преодоляха, ще преодолеят и всички страхове, съмнения и срам. Ще бъдем възнаградени.... Laughing
Аз също предполагам, че ще ни дадат някаква ретроспекция на нощта и събуждането. Не знаем какво е станало - може пък Муки да е побързала да се обади с новината за Мусти, или бог знае какво...
Във всеки случай сценаристките си постигнаха своето, пълен балкон и разгорещени коментари. Grinning

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 18 нови отговора. Дур, бе мацки...не мога да публикувам.

Злате, мерси за халвата! Mr. Green По турски тертип халва се раздава...

# 481
Не знам какво става, постовете ми изчезват...  e;r.rs, честит рожден ден! Да си жива и здрава!   bouquet

vihor, Хриска newsm10

# 482
  • София
Благодаря ви много от сърце Hug!

Но постът ми изчезна! Sad newsm78
За пръв път ми се случва и не е много приятно,ама нейсе...

# 483
Керим ти си на финалната права,не се предавай човече"!

и все пак се предаде, въпреки нашата подкрепа

# 484
Благодаря ви много  Hug!

Но постът ми изчезна! Sad newsm78
За пръв път ми се случва и не е много приятно,ама нейсе...

И моя го няма!

# 485
e;r.rs ЧРД пожелавам ти здраве, щастие и любов.

# 486
vania_e мнооого мерси

# 487
Явно поздравите ги трият и моите изчезнаха!

# 488
Казвам, че Берен играе слабо, защото докато я гледах с Керим имах чувството, че не иска да го целува и че Кенан е в балон над главата й. Ами за Енгин нямам никакви такива чувства. Затова казвам, че Берен играе слабо. Ама супер слабо. Не ми предава нужната емоция. Все пак мен не ме интересува, че Берен е изморена и ще заминава за САЩ след сериала, а искам да ми предаде нужната емоция. Ако не съм права и Берен предава на зрителите това, което трябва, мисля, че ще имаме кофти финал.

# 489
Ако наистина е било "фалстарт", (защото може и да не е, и да ни покажат повече подробрости в следващата серия) знаете ли, че те може и да си се чустват сега по близки от всякога, и от всички "нормални" новобрачни двойки. Имат си тайна, своя тайна, само те си знаят. А как ще се смеят след време. Само като се погледнат, и ще избухват в смях. Може би още на закуската.
Честно, аз не намирам поведението им сутринта за странно.
Има време за всичко. И е по-добре да оставят нещата просто да се случват, а не да се случват, защото е първа брачна нощ. Много са сладки, и двамата.
Самоцитирам се, никога не ми се е случвало до сега.
Нета ми забиваше, сега отново изгледах последните сцени.
Затова започвам наново.
Фатмагюл, след  всичко преживяно, стоеше и го чакаше,  готова да бъде негова. Е нямаше как да не се разплаче Керим, чувството за вина изби като истерия.  "Ако не бях те задържал, ако не бях те показал... нямаше да изживееш всичко това, промених живота ти..., каква вина имаш ти"
"Ако не бях излязла в толкова часа..., ако не бях минала от там...., толкова ако..."  - му казва Фатмагюл. Представяте ли си? Колко е силна.
Следващата сцена, отдавна не бях виждала нещо толкова красиво. И страст имаше, много точно премерена. И първа брачна нощ имаше, със сигурност. Много тихичко Фатмагюл му казва нещо, "ще се оправим (ще оздравеем)" - до колкото чух.
Играта на Енгин изключителна. На Берен също. Просто финала на серията беше на Керим.

# 490
# 491
Л_Дани Да ти е живо и здраво детенце много радост и успехи в живота.

# 492
mimata67  newsm10  напълно съм съгласна с последния ти пост!

# 493
К: И ти да ми простиш, аз не мога да си простя, Фатмагюл. Онази нощ, онази нощ, ако не те бях показал на тях.. ако не те бях хванал.. нищо от това нямаше да се случи. Нямаше да преживееш онази нощ. "Батко, онова момиче" - казах, онова момиче, онова момиче... Ако не те бях хванал, ако не те бях показал нямаше да преживееш тази нощ, нямаше да я преживееш...
Ф: аз не трябваше да излизам по това време на нощта, не трябваше да минавам от там. Мислиш ли,че не съм мислила за всички "ако-та".
К: ти каква вина имаш.
Ф: ако се беше случило по този или онзи начин.. това сега е много далеч от нас, Керим.
К: В тази история, единствената невинна си ти. Аз промених целия ти живот, да ги бях спрял да те докосват.. Като в Ада съм. Знам опитваше се да простиш, да забравиш, но не е лесно Ф.Не мога да забравя онази нощ.
Ф: Не я забравяй
К: Каквото и да направя, не мога да се отърва, Ф.
Ф: заедно ще се спасим.
К: както ми беше казала онази вечер, че искаш да се спасиш, и аз искам, Ф.
Ф: всичко ще мине/свърши.

Лека нощ, дано съм помогнала. Това разбрах аз !  Hug

# 494

Общи условия

Активация на акаунт