Четвърти клас- матурите пред нас, безсилни са в тоз час!

• 55 253
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • ГОре на черешата...
Жане, браво на момчето  bouquet!

# 91
Отдавна не съм писала.
Моята щерка каза, че имат резултати от матурите по БЕЛ и математика. Не знам дали са официални, ще искам да видя лично Simple Smile
Добре се завърнала ! Къде се загуби ?
Днес - почивка ! Никакви тестове повече - каквото - такова !

# 92
  • София
Тук съм си, само че не мога да намеря време за писане.
И моята щерка са навън с баща си и брат си. Почива днес.
Каза, че по математика имала 5,60, а по БЕЛ - 5,80. Но за ЧО и ЧП изобщо не е сигурна.

Наплашили са си, че ако изкарат 2ка ще повтарят.

# 93
  • Варна
Доживях да чуя "Много интересна задача, мамо, ела да видиш!".  Laughing
Laughing
Аз такова нещо не очаквам. Вчера с щерката само се спогледахме- татито се задълбочил да търси закономерност в някаква задача. Удоволствие му е просто. Ама не е за нас. Laughing
 Ние сме по книгите.
Борим значи ангина в момента. Без антибиотик. Личният лекар не ще да я пуска на училище скоро, а момата днес няма температура и е добре.Май ще ходи само за матурите.  Crazy

# 94
Мойто чедо днес го оставих да го стопанисва баща му, а аз хукнах с щерката на шопинг. В резултат - обаждаше ми се ту единият, ту другият, за да се жалват. Вгорчи ми се денят. Утре трябва да довършим ЧП, а ЧО ще борим в понеделник следобяд.
ИС-КАМ ВА-КАН-ЦИ-ЯЯЯЯЯ!

# 95
Моля , дайте идея за глагол с буква - Е !
Не мога да се сетя. Благодаря !

# 96
  • София
екзекутирам, екипирам, експлоатирам, експериментирам, евакуирам

# 97
  • ГОре на черешата...
...ексфолиирам, епилирам Crazy...

# 98
  • София
Е също е глагол,спомагателен(3л.ед.ч. на Съм)

# 99
  • Варна
Ще направим малко преговор  по ЧП, а ЧО оставяме за понеделник.

# 100
  • София
Момичета, влизам с един въпрос при вас.
Интересувам се от учители, които догодина поемат първокласници. Става дума за 45 СОУ Константин Величков в София. Ако има дечица от това училище в темата. Бихте ли ми препоръчали учител в това училище или в района.
Предварително благодаря!  Hug

# 101
Изпуснах новата тема- не ми е за сефте...
Моята щерка много се притеснява по ЧО, като майка си е зле с историята и географията, зубри ги механично и грам не вдява...следователно и сама усеща че не е много добре и се притеснява, макар че тестовете ги решава почти без грешки...е ще видим каква ще я свърши....

# 102
Здравейте ,момичета Hug!
Успех на децата днес от мен!Моята щерка изобщо не се притеснява от тестовете ,ама не защото всичко си знае... Crossing ArmsСъстезателния елемент при нея не се задейства ooooh!.Аз пък все си казвам ,че са малки още ,а обема информация ,който получават е голям и няма да се карам за оценки, и малки неточности Naughty.За съжаление не успявам и много се ядосвам на грешки от невнимание, и прибързване(при нея са обичайни) Blush Mr. Green.
Нашата госпожа им е казала ,че колкото имат на тестовете ,толкова ще им остави за годината.

# 103
  • София
А, martinidan, това не е много лошо, въпреки, че май няма право да го прави. Видяхме, че масово ще имат 6 на БЕЛ и математика Simple Smile Ако учителката на моя реши да го направи ще съм много доволна, защото като му гледам бележника, не го виждам с повече от 4-5 по БЕЛ за годината.

Изпуснах новата тема- не ми е за сефте...
Моята щерка много се притеснява по ЧО, като майка си е зле с историята и географията, зубри ги механично и грам не вдява...следователно и сама усеща че не е много добре и се притеснява, макар че тестовете ги решава почти без грешки...е ще видим каква ще я свърши....
Това ЧО си е най-страшният предмет. Там си трябва учене и регулярно преговаряне. Има много факти, които просто трябва да се назубрят.
Днес сутринта го препитах моя младеж за географските обекти, които са учили през първия срок и ме изненада много приятно - помни почти всичко. С историята не е така, там е пълна скръб. Вчера минахме първата българска държава, днес ще минем останалата част от историята.

Успех на децата на днешната матура!

# 104
  • нейде там, където ....
Нищо не сме преговаряли за матурите днес и утре. Колкото е научил през годината - това ще да е. Вчера беше годишния концерт на ансамбъла и беше голяма емоция, и децата бяха страхотни, и ... денят беше супер прекрасен, въпреки ужасния вятър, който довя облаците, дъжда и студа днес.

Общи условия

Активация на акаунт