Четвърти клас- матурите пред нас, безсилни са в тоз час!

• 55 251
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
don domat, прочетох аз, че знаете резултата по БЕЛ. На нашите им казали, че днес ще им ги съобщят. Още не се е прибрал и нямам телефонно обаждане, та не знам дали ги е научил. Но предполагам още не, защото той обикновено бърза да се похвали или оплаче.
Сега видях, че знаете и по математика. Браво на Момчил!

# 61
Струва ми се малко нереално със завишения критерий да има по 22 от 25 шестици, вярно е, че тестовете са лесни, но пък във всеки клас има по няколко деца, които по-лошо се справят...и като прибавим и тъпите грешки...
Моят, примерно, спори с мен, според него сълзите са реално горчиви, имало и солени...

Да не забравяме, че децата решават един тест, т.е. не са разделени на групи и по-сръчните Grinning имат възможност да препишат някой и друг отговор все пак. Поне при нас не са били разделени всяко на отделен чин- чиновете не достигат.

# 62
  • Пловдив
Би трябвало скалата на мариета да е меродавна, доколкото разбрах е учител и проверяващ, та все пак е съвсем в нещата. Няма логика 12 т. да е 2, по всички европейски стандарти успешно взет изпит е над 50 % верни отговори, което прави над 10 т.

# 63

Да не забравяме, че децата решават един тест, т.е. не са разделени на групи и по-сръчните Grinning имат възможност да препишат някой и друг отговор все пак. Поне при нас не са били разделени всяко на отделен чин- чиновете не достигат.

При нас е било изключено, били са по 1 на чин в 2 класни стаи, друга учителка е диктувала, с две думи-като на изпит с добра организация.

# 64
  • София

При нас е било изключено, били са по 1 на чин в 2 класни стаи, друга учителка е диктувала, с две думи-като на изпит с добра организация.

И  при нас е  било по същия  начин .  По  12 деца  в стая  , всяко  само на чин .

# 65
  • Варна
На родителската среща госпожата беше казала, че децата ще бъдат по едно на чин, но как е било не съм питала.

# 66
  • ГОре на черешата...

Не  Grinning

20-19 отличен
18-17 мн.добър
16-15 добър
14-13 среден
под 12 точки е двойка!!! Няколко пъти ни го повториха по родителски срещи!

Извинете, да не би да сте служител в МОМН и преди 3 сек да сте направили нова скала Rolling Eyes.

Малко некоректно е от Ваша страна да всявате смут по този начин.
С какъв цвят и какъв размер да пейстна таблицата, та да стане ясно, че ТОВА е таблицата, по която се приравняват точките към оценката?

Исках да помагам, но явно на някого не му харесва.

По указание от МОМН всяко дете седи само на чин - всяко училище е длъжно да му осигури такава възможност. На места откровено се подсказва на децата, затова са такива високи резултатите. Не ми се говори повече Tired...

# 67
  • out of space

Не  Grinning

20-19 отличен
18-17 мн.добър
16-15 добър
14-13 среден
под 12 точки е двойка!!! Няколко пъти ни го повториха по родителски срещи!

Извинете, да не би да сте служител в МОМН и преди 3 сек да сте направили нова скала Rolling Eyes.

Малко некоректно е от Ваша страна да всявате смут по този начин.
С какъв цвят и какъв размер да пейстна таблицата, та да стане ясно, че ТОВА е таблицата, по която се приравняват точките към оценката?

Исках да помагам, но явно на някого не му харесва.

По указание от МОМН всяко дете седи само на чин - всяко училище е длъжно да му осигури такава възможност. На места откровено се подсказва на децата, затова са такива високи резултатите. Не ми се говори повече Tired...

Е чак пък смут, стига де!
Така ни казаха, така го предавам! Да не мислиш, че съм седнала да си измислям???
Ако е погрешна информацията ми- извинявам се, но хайде да не ми се караш, м?  Peace

Нашите резултати г-жата щяла да ги съобщи след като приключи с потенциалните срочни оценки.  Rolling Eyes
Ще питам в другите класове как е...

# 68
  • out of space
Ери, възможно ли е да са ви плашили с тази скала, за да си дадат повече зор децата?

Възможно е, няма как да знам.  Confused

# 69
  • Варна
Мда... вчера моята не се стърпяла и направила забележка " Госпожо, не подсказвайте!"
И получила отговор "Шшшшшттт!". ooooh!

резултати още няма.

# 70
  • София
Мда... вчера моята не се стърпяла и направила забележка " Госпожо, не подсказвайте!"
И получила отговор "Шшшшшттт!". ooooh!

резултати още няма.

Joy  На мен ми е смешно, но е право детето. И браво, че не си мълчи.
При нас и да има резултати, синът ми е пропуснал да ги види. Утре като го заведем, ще проверим.

# 71
  • ГОре на черешата...
Не се карам, но след като няколко пъти написах таблицата все трябваше да стане ясно, че "твоята" няма как да е вярната.

# 72
  • Пловдив
Спунк, утре е събота, остави детето да си поспи  Wink шегичка
в училището на моето дете всеки клас е разпределен в две стаи - в едната 12, в другата - 13 деца. И при тях е имало подсказване, но не от класната, а от квесторите, което е излишно, но при нас всичко е криворазбрано. Все пак тестовете не са чак толкова трудни.
За резултати нищо не казва, но те след края на изпита си сверяват отговорите и се знае кой каво е сгрешил.

# 73
  • София
Аааа спирам да работя вече. Ами за малко да пропусна съботата.  Joy

# 74
  • Русе
А мене ме интересува, ще мога ли да видя някъде класация на отделните училища в съответния град според резултатите от матурите, тоест кое училище се е справило най-добре. И да попитам, как им еподсказвала госпожата. При нас тя само е чела диктовката и после е излязла.

Общи условия

Активация на акаунт