GlossyBox & Со

• 46 861
  • 674
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Ура, успех! (След като смених имейла и изчистих кеша).
Разбира се, забравих да сложа кода за допълнителен кредит на чек-аута, дано се сетя другия месец.
30 лири за 6 кутии и 8 лири доставка общо е добре. Одеве направих разбор на събраното с ГлосиБокс и Мемебокс в последните месеци ииии нямам нужда от нищо за доста време напред  Whistling
Взех си, след препоръките от nad_tab,

Супер! Страхотна е козметиката на Мурад! Гелчето против торбички под очите, също е хубаво.

Аз да си призная, кремове, серуми и т.н. от Мемебокс си ги измазвам на ръце, нещо им нямам вяра.... Само почистващите на Скин фуд, влизат в употреба по предназначение, фен съм им от години.

# 586
lovemebeauty си я поръчах на 5ти януари и изборът в повечето категории беше доста мизерен - по 2-3 неща. Явно в следващите дни са заредили повече. Трио червилата на Буржоа си взех, молив за вежди и душгел... На Мурад сега нищо нямаше, но си бях поръчала серума през декември - титаничните 3,7 милилитра, пропуснала съм в описанието, че е само толкова, иначе нямаше въобще да го взимам.... 3месечен ми е абонаментът с намалението, ок е, но няма да подновявам...

# 587
  • Street of Dreams
Скрит текст:
Тъкмо си похвалих ноктите и вчера счупих един много лошо, отваряйки някаква кутия с пури. Карма! Grinning
#Cussing out

# 588
  • София
lovemebeauty си я поръчах на 5ти януари и изборът в повечето категории беше доста мизерен - по 2-3 неща. Явно в следващите дни са заредили повече. Трио червилата на Буржоа си взех, молив за вежди и душгел... На Мурад сега нищо нямаше, но си бях поръчала серума през декември - титаничните 3,7 милилитра, пропуснала съм в описанието, че е само толкова, иначе нямаше въобще да го взимам.... 3месечен ми е абонаментът с намалението, ок е, но няма да подновявам...

Да, определено на 5ти нямаше избор. Миналия месц видях, че зареждат често и изобщо не бързах да поръчам.

За малките опаковки, пътувам често и са ми много удобни. Поръчвам едни и същи неща, в малка опаковка  Mr. Green

Има много пълноразмерни продукти, като лакове за нокти, четки, продукти за коса. Според мен си заслужава 20те лева, кутията.

# 589
Мерси за информацията  bouquet, следващия месец значи и аз ще изчакам до по-добро зареждане.

Лакове за нокти от кутиите не обичам, не виждам разликата с тези за 2-3лв от дрогериите. И аз обичам за пътуване малки размери, разбирайки 10-15мл примерно, защото 3,7 си е все едно сашенце са ми дали и за пътуването няма да ми стигне Grinning. Освен това ме нервира мисълта да плащам за саше.
Между другото, не съм получила имейл, че е пратена кутията. Нормално ли е? newsm78

# 590
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Вчера получих мейл,че януарската ми кутия на ам. Глосибокс е изпратена.
Чакам я идните дни....съвсем по средата на месеца.

# 591
  • София
Мерси за информацията  bouquet, следващия месец значи и аз ще изчакам до по-добро зареждане.

Лакове за нокти от кутиите не обичам, не виждам разликата с тези за 2-3лв от дрогериите. И аз обичам за пътуване малки размери, разбирайки 10-15мл примерно, защото 3,7 си е все едно сашенце са ми дали и за пътуването няма да ми стигне Grinning. Освен това ме нервира мисълта да плащам за саше.
Между другото, не съм получила имейл, че е пратена кутията. Нормално ли е? newsm78

Лакове на ОПИ, Джесика, Киате изобщо не са като лаковете от дрогерията  Hug

Не е нормално да не ти е изпратена още кутията. Аз поръчах на 7ми и са ми я изпратили в същия ден.

# 592
Хммм, и аз мисля, че трябва да е пратена, веднага след поръчката получих мейл Thanks for the order, изтеглили са ми пари от картата и за допълнителния продукт, но нямам мейл, че е пратена. Миналия месец имаше... Явно ще трябва да им пиша. Close

# 593
  • До хладилника, който обичам
Моето ГлосиБокс е тук Simple Smile доволна съм от нещата вътре, само предвид съдържанието и неизвестните за мен марки не съм съвсем сигурна Глоси ли гледам, или кутия от Меме Mr. Green Можеха да сложат нещо по-масово като заглавие... както и да е, това ми е кутията с натрупани Глоси точки, няма да придирям.

MeMeMe Молив за очи цвят Clay, което си е чисто кафяво.
NickaK New York руж на прах с дозатор-гъбичка. Цветът е ярък, съмнявам се да го ползвам.
Jelly PongPong All over glow, хайлайтър крем. Явно е под-марка на sosusan.
Kueshi Natural & Pleasant Cosmetics, ревитализиращ тоник за лице
Naked Lips органик балсам за устни със супер плодове.

Всичко освен ружът ще ми влезе в употреба, с балсама се омазах веднага, много обичам балсами за устни.

Снимка в чужд блог тук.

# 594
  • София
Бу, подсети ме да си погледна последната от много намаления 6 месечен абонамент, кутия на Бирчбокс, която много от момичетата тук си поръчахме. Радвам се че ми е последна, не съм фен на Бирчбокс, а в последните месеци и на Глоси. Вече щи ги поръчвам, само след като разкрият продуктите вътре, само ако са наистина толкова интересни  Mr. Green

Та януарската кутия:
Caudalie Vinoperfect Radiance Serum (10ml)
Stila Lip Glaze
ActivBod Cooling Finish Lotion 20мл.
Green People Intensive Repair Shampoo

И мнооооого изненадващ за мен 5ти продукт, Embrace Matcha Green Tea (30 servings) обичам черен, не зелен чай, та ще видим какво ще го правя  Mr. Green
http://www.embracematcha.com/green-tea-30-x-1g-sachets/

# 595
Jelly PongPong наистина е под-марка на So Susan и въпросният продукт се беше падал в немското декемврийско Глоси.  Peace

# 596
  • Street of Dreams
Бу, забравих кое Глоси получаваш... Този руж ми се падна през ноември - никак не е ярък и много, много си го обичам. Ако не натискаш с гъбичката, а го сложиш лекичко, стои нежно, прозрачно розово  Peace Хареса ми кутията ти Peace

Над - тази кутия също ми звучи чудесно - поръча ли я? На страницата на Глоси напоследък виждам снимки на детокс чайове, така че и при нас може да дойде нещо такова.  Simple Smile Не бих имала против.

# 597
  • София
Бу, забравих кое Глоси получаваш... Този руж ми се падна през ноември - никак не е ярък и много, много си го обичам. Ако не натискаш с гъбичката, а го сложиш лекичко, стои нежно, прозрачно розово  Peace Хареса ми кутията ти Peace

Над - тази кутия също ми звучи чудесно - поръча ли я? На страницата на Глоси напоследък виждам снимки на детокс чайове, така че и при нас може да дойде нещо такова.  Simple Smile Не бих имала против.

Тя ми е последната от 6 месечният абонамент. Вече са и я изпратили.

# 598
  • До хладилника, който обичам
Английското Глоси. Хм, да, може би си права - и в линка, който дадох, видях, че девойката дава добра оценка на ружа. Може пък да го пробвам и да видя как е, щом го хвалиш, че стои ненатрапчиво.

# 599
  • Street of Dreams
Да, дори и на моята бяла през зимата кожа.  Peace Важно е да не натискаш много с гъбичката или да не бъркаш вътре с четката, както четох, че някои правят и после оплюват ружа  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт