GlossyBox & Со

• 46 904
  • 674
  •   1
Отговори
# 375
  • София
 Rolling Eyes Аз я показах в новите ни похождения.

# 376
  • Street of Dreams
Rolling Eyes Аз я показах в новите ни похождения.
Аз там чета много повърхностно, нали тук разпъваме за кутиите  Flutter

# 377
  • София
Ето и моята Октомври Бърчбокс UK кутия.

KMS California Free Shape Hot Flex Creme 50ml
Shaveworks – The Cool Fix (29ml)
Pixi by Petra Shea Butter Lip Balm
Meaningful Beauty Anti-Ageing Wrinkle Smoothing Capsules (7 capsules)
Cattier Pink Clay Face Mask – Masque Argile

И аз си получих Birchbox-а (UK). Имам 2 продукта, различни от тези, които nad_tab е показала:

- KMS California dry wax 75 ml (вместо KMS California Free Shape Hot Flex Creme 50ml)
- Balance Me cleanse and smooth face balm 40 ml (вместо Cattier Pink Clay Face Mask – Masque Argile )

# 378
  • София
Тези два продукта, няма да ги използвам:
Meaningful Beauty Anti-Ageing Wrinkle Smoothing Capsules (7 capsules)
Cattier Pink Clay Face Mask – Masque Argile

Бих пробвала Balance Me cleanse and smooth face balm ако някой не го иска  Hug

# 379
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
В неделя използвах хидратиращата маска-лист от октовмрийската кутия на Глоси.Такова опъване и цепене на кожата не помня да съм получавала скоро.Днес е вторник и все още не мога да се справя съвсем със сухотата на кожата ми.Наслагвам едни мазни серуми и кремове вмомента - чудо Laughing

Парижката кутия е божествено сладка,но не знам доколко нещата в нея биха ми влезли в употреба.

# 380
  • Street of Dreams
GlossyBox Germany "Есенно вълшебство" - вълшебно тъпа кутия! #Cussing out
Още като видях флуида, предпазващ от слънце, се почувствах много мината от Глоси този месец. Това да не е Глоси Хавай? Или им е останал от майската едиция? Мерси, точно това ми трябва в дъждовната есен на север. Peace
И този месец не минахме без TBS с дежурния талон за 20% отстъпка. И ако иначе харесвам поне свежите им миризми, то с тази захаросана ябълка хич не ме зарадваха - мирише на захарна глазура, както в лунапарка, направо лепкаво. Stop
Спиралата за вежди бива, но няма да замести моя продукт.
Пилинг за устни (?!), пилинг за лице и като бонус - маска с дюли. Meh.

# 381
Този пилинг ми се е падал в предишна кутия... От пролетта.  Mr. Green Явно имат излишни. А и не е нещо особено.  Laughing
Иначе слабо. Добре, че не поръчах.  Naughty

# 382
  • Street of Dreams
Направо са ми пратили каквото имат. ooooh!
Е, желанието ми да няма LaVera се сбъдна де.  Mr. Green

Вижте една идея що да сторим със събраните кутии и продукти - ще изглежда добре в банята ми.

# 383
  • София
Нямах време да отговоря подробно за My Little Box. Погледната он-лайн кутията не изглежда толкова впечатляваща, но има нещо толкова интимно и специално във всички допълнителни аксесоари и брошурки, че се чувстваш като я отвориш, че някой я е правил специално за теб!  Heart Eyes Никоя друга кутия не постига това, направо е пристрастяваща! Heart Eyes

# 384
  • София
OnDiNe, наистина е много тъпо това с флуида, предпазващ от слънце!

Вчера си взех моята Glossy UK:

# 385
  • Street of Dreams
Кашмир, ще се радвам на по-подробно ревю следващия път Hug

aminaN, хареса ли ти парфюмът? Вчера си го купих в пълен размер Wink
Завиждам за маската Rolling Eyes

# 386
  • София
aminaN, хареса ли ти парфюмът? Вчера си го купих в пълен размер Wink
Завиждам за маската Rolling Eyes
А, аз парфюмчето го придобих още щом от Yves Rocher взеха да го рекламират. По принцип не си падам много по рози в парфюми, но този ми хареса. Отидох в магазина да се запозная с него, видя ми се много приятен, имаще промоция и аз да не се мина го отнесох... Mr. Green Иначе на парфюмчето от кутията му се радвам, че колекционирам минита и малки шишаци винаги са добре дошли. Laughing

А друг продукт от кутията - ВВ-кремчето на Rimmel, съм го ползвала преди време и помня, че доста ми беше допаднало. Аз съм с комбинирана кожа и ми беше паснало много добре.

# 387
  • София
А друг продукт от кутията - ВВ-кремчето на Rimmel, съм го ползвала преди време и помня, че доста ми беше допаднало. Аз съм с комбинирана кожа и ми беше паснало много добре.

Добре че писа, да ти го дам и него като се видим  Hug

И моята Глоси кутия, дойде. Същата е като на aminaN, само лака ми е ditch the heels.

# 388
  • Street of Dreams
Не съм фен на Ив Роше, но вчера бях в магазина и разгледах парфюмите. Този много ми хареса, заради тежкия, зимен аромат на някакво дърво, но ме отблъсна розата - и аз не харесвам никак тази миризма. Но забелязах, че след малко тя изветрява и остава само хубавото, така че си го прибрах вкъщи Heart Eyes

# 389
  • София
Ив Роше имат много добри парфюми! Peace

Общи условия

Активация на акаунт