ЗОНАТА и ние - 9 Тема

• 45 613
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
Ini` , и аз категорично не смятам, че трябва да ядем такива третирани продукти. Но проблемът е, че ги ядат животните, а ние ядем тях след това    Close

# 91
  • Chicago/Varna
Ауууу, това в таблицата с тия бадеми... как не сме обърнали внимание до сега Simple Smile Значи има мярка за настъргани бадеми, както и за бройка. Не знам защо така се е дублирало, и никой до сега не го е забелязал Simple Smile Кармееен , ако може там при ядките да изтриеш в скобичките (настъргани), но само където са дадени за бройка Simple Smile Сори момичета, не съм обърнала внимание, нещо съм се объркала, за което извинете  Embarassed

Хей, Йо Йооо, Меритооооо  Hug Hug, айде идвай тук, че сега съм си намерила друга Мерито, дето да я дебна и да я вкарвам в ъгъла с наказания- Дани Simple Smile  Ама друго си е чувството да наказвам теб за прегрешенията ти Simple Smile)  Сега скачай тук в тигана, балансирано, стига ти толкоз почивка  Stop И като яде само въглехидрати, беше ти само странно или и неприятно?Simple Smile А за състезанието... остават още 7 дена, и ще видим кой с колко кила ще се похвали, иначе за сега битката е между мохарет и рокси, и двете не се дават, и нямат една грешка, перфектните състезателки, и другата битка е между Ини и Дани, и там  ги дебна неуморно,едно на горе, едно на долу, не знам къде ще му излезе края Simple Smile Ако и ти Мерито беше тук, щеше да е супер надбягване, и щях да имам кого на навиквам  Heart Eyes Hug Така че на следващото състезание няма къде да ми избягаш  Joy

# 92
Момичета, когато вкарвате плодове в храненето си ги ядене заедно с другата храна, не половин час преди нея или 1 час след нея, нали така, примерно ябълка за десерт? Thinking

# 93
MeRiTo` , добре си се завърнала. От хубави емоции също се отслабва, така че смело на кантара. Особено, ако си старала да докарваш нещата на око, може и да те зарадва.
И много ти се моля Praynig започвай от утре да се отчиташ и ти, че на нашата Emigrantка й е скучно  hahaha. Всички състезателки са толкова примерни и не правят никакви прегрешения, че тя няма на кого да се кара и е подхванала мен. Ама , моля те, идвай и да си поделяме стоенето в ъгъла  Hug

vitaivan , това е принцип от разделното, а нашия режим е смесен и почти винаги имаме плод, който хапваме заедно с останалото ядене.

# 94
Аз пак с въпроси???
В таблицата с храните има различен грамаж за пилешки гърди и пилешко месо (печено/ варено). Това какво означава- че ако месото е сурово е 28 гр., а ако е печено/варено- 42 гр.?

# 95
Я, верно тия бадеми били настъргани  Embarassed И аз не съм забелязала.

Emigrantka Ще го оправя, а ако има продукти за допълване, кажи сега, че да обновя всичко наведнъж.

1. Carmen, 13 май, неделя - 10 блока
2. Стриктна пчеличка
3. Лаком търтей - ами почерпиха ме с шоколадови бонбони и като погледнах кутията, си викам - в никакъв случай! Веднага си представих дебелия лаком търтей, и... един от бонбоните ми заприлича на него. Така че го взех и го изядох  Embarassed Вкусен търтей беше. Много съм виновна, но съм в МЦ. Трябва да имаме МЦ-клауза, в която прегрешенията се опрощават по това време на месеца   Laughing (майтап, да не помислите, че искам да променям правилата)
4. Червен търтей заради хляб
5. Мерителна пчеличка
6. Изпих малко над 1л вода, но още не ставам за водна пчеличка. Като ходя на фитнес, пия повече.
7. Пчеличка поетеса
Сутрин - 1 П пуешка шунка, 1 П моцарела, 1 В пълнозърнест хляб, 1 В мандарина, 2 М маслини, общо = 2 Б
Обед - 2 П пушена сьомга, 2 В пълнозърнест хляб, 2 М кашу, 1 Б зоново барче, общо = 3 Б
Следобед - половин зоново барче, общо = 1 Б
Вечеря - 3 П пилешки гърди, 1 В червено цвекло, 2 В салата от кус-кус по етикет, общо = 3 Б
Нощна - 00:00 кисело мляко 1Б, 1М бадеми, общо = 1 Б
8. Спортна пчеличка - 45 мин фитнес
9. Нямам пчеличка герой
10. Според мен хванах 4 пчелички и 2 търтея  hahaha

# 96
Момичета, никъде не мога да намеря дали мога да овкусявам салатите с оцет или балсамико? Embarassed

# 97
vitaivan , спокойно може да си ги овкусяваш с оцет или балсамико, колкото желаеш. От значение е само количеството на зехтина. В книгата "Ние и Зоната" препоръчват да се направи в едно шише равни количества оцет и зехтин и за 1 блок от него дават 1 ч.л. Но аз не съм си правила. Меря си само зехтина.

rozali , 28 гр е пилешко филе(бялото месо), а 42 гр се отнася за по-тъмното месо(например бутче, но без кожата) . Това е така, защото във филето е по-концетриран протеина и трябва по-малък грамаж за 1Б, а  по-тъмното месо е и по-мазно и необходимото количество протеин се садържа в по-голямо количество месо.

# 98
Че аз и от пилешкото филе съм си го брояла за 42гр  Laughing

# 99
  • Варна
Здравейте ,публикувам моето странно меню за вечеря,това намерих в хладилника вечеря 3блока: 1БВ гъбки 360гр ,1/2БВ доматки 120 гр 1/2 карфиол 220гр,1БВ винце 115гр  Embarassed 2БП+2БМ кашкавал 56гр(това е с гъбките на фурна=малко чесън),1БП 56гр извара и 1БМ 3бр бадеми ,как ви се струва  Wink 

# 100
deniss, как точно смяташ кашкавала, защото доколкото разбрах го смяташ и за протеин, и за въглехидрат или не Embarassed, нещо се обърках Tired

# 101
  • Варна
ами не смятам го протеин+мазнина ,това го знам от симеонов,но дали е така ,кой,кой ще ми каже? Thinking

# 102

rozali , 28 гр е пилешко филе(бялото месо), а 42 гр се отнася за по-тъмното месо(например бутче, но без кожата) . Това е така, защото във филето е по-концетриран протеина и трябва по-малък грамаж за 1Б, а  по-тъмното месо е и по-мазно и необходимото количество протеин се садържа в по-голямо количество месо.

ОК, Дани, ама тъмното пилешко месо е указано като "приемлив избор", а пилешкото филе и месо са зелени.

Аууу, динята била "неприемлив избор"- ей сега вече ме затрудниха!!!

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 20:38 от rozali

# 103
Момичета, сега чета Зоната и ми стана пак малко неясно, защо като примерни закуски са дадени кисело мляко или извара с плод. Но това са протеини с въглехидрати, а къде са мазнините ooooh!

# 104
ами не смятам го протеин+мазнина ,това го знам от симеонов,но дали е така ,кой,кой ще ми каже? Thinking

Кашкавалът е протеин и мазнина, но е по-добре да се избягва, защото неговата мазнина е "лоша". Мазнините в Зоната трябва да са "добри мазнини", които се набавят от маслини, зехтин, ядки, авокадо. Ако консумираш кашкавал, трябва да е някакъв нискомаслен, и да набавиш съответното количество "добри" мазнини допълнително.

Общи условия

Активация на акаунт