Най- добре се посъветвай с любезните дами от ЛЛЛ, те са много по- наясно от мен, а и са много отзивчиви.
Това, което мога аз да ти разкажа накратко е, че дъщеря ми се роди 2250 и за месец и половина качи само 350 гр. На кърма сме. По съвет на педи след кърмене й давам вода със захар колкото да си изплакне устата. Още от родилния дом ме напъват да давам АМ- всички мед. лица, а и свекървенски
Ама аз тъпо и упорито си държах на своето- да не давам. Затова съм и толкова щастлива сега от 350 гр за 45 дни, 200 гр. за 1 седмица е супер.
През тази седмица се случиха три неща, които смятам, че помогнаха. Елиминирах дразнителите, сложих розовите очила и започнах да се наслаждавам, на това че съм майка и да се радвам на малкото слънчице, вместо само да се тревожа и да не сля по цели нощи. Започнах да спя по- пълноценно- просто взимам Малката в леглото и я кърмя полу-сънена колкото пъти примрънка. Започнах да консумирам всичко лактогонно, за което намерих инфо- чая на Хип, биричка
Стискам ти палци и се надявам да съм ти била полезна

Поне пишка мисля нормално - за акането - там се разредиха доста нещата, ама пак си има и ако..
И съм сама вкъщи с двамата - на единия бърша повръщанките, на другия сополите 

Правилото е 20 гр. на ден. Аз не бих купила АМ.
Давай му да суче по-често и по-дълго. Започни да редуваш гърдите, така ще изсуква повече от задното мляко, което е по-хранително и ще се напълват добре. За стимулиране на кърмата, при мен най-много действат -

И много ме е старх да не настине ... Незнам какво да правя...Вие как пазите дрешките от мокрене от повръщано докато спи? Но то и под главата му става една локвичка....
Решила съм в понеделник да го водя при педито(ако до тогава не се е изакал), да го прегледа и претегли, и да видим какво ще каже.
понякога след хранене отиват по 3-4.