Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 116

• 53 486
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
  • Стара Загора
Милена Hug,ако знаеш как съм се смяла,когато даваха Мюмтаз  ,не бях забелязала розовата вратовръзка и веднага се сетих за теб Grinning!

# 121
Спам!!! С цел разведряване

Пак в същата кръчма край Босфора

Скрит текст:
Едже и Мелек седят умърлушени на тяхната си маса и гледат чайките.
Едже: Мелек, ти гледа ли снощната серия? Това ние ли сме го писали? Аз не помня.
Мелек: Ние бяхме, Едже. Преди две седмици, празнувахме пак нещо, та я дописахме рано сутринта, помня, че летяха гларуси.
Едже: На колко ли бири сме били? Днес направо са ни смлели на пюре в нета. С ластик за гащи ни сравняват сватбата, представяш ли си. Направо настръхнах.
Мелек: Четох аз, четох. И други работи четох. Масово се оплакват, че не сме им показали Енгин без риза. И как да им обясним сега на фенките, че го чакаме да отслабне момчето. Долу-горе за седмица обеща да се вкара във форма. От десет серии го чакаме, амен амен успя.
Едже: Оххх, нещо ме цепи главата. Взех да се притеснявам за финала. Ти сигурна ли си, че го искаш хубав. Да вземем да вкараме малко драма, че много ги отпуснахме.
Мелек: Сакън! Категорична съм. Развалиш ли финала, край със съдружието. Оставям ти и Кузей и Гюней, и ще напиша един сценарий за Енгин.
Едже: Добре де, не се пали. Само предлагам. Дай да видим какви ще ги надробим в 76-ти, че то 75-ти вече го снимаха и няма как да го преработим.
Мелек: Хубаво. Ама предлагам да сменим кръчмата, че като мине и 75-ти, вече трябва да минем в нелегалност. Усещам, че ще стане напечено. Миналия път, като отвлякохме Фатмагюл, някаква луда фенка ми надрала колата. Пишеше: Некъдарницъ. Представяш ли си, и то с три правописни грешки.
Едже: И нашата не е лесна, Мелек, и нашата. Като угодим на едни, други се сърдят. После като угодим на другите, Хилял мърмори. Тежка съдба имаме, тежка, ама хубаво поне, че ни плащат добре.

Славенко, в голяма грешка си джанъм. Зълвата ще забележи, как няма да забележи подмяната. Тя вече му тури монограм Ф. Дори и на чорапите.  Joy   Приятно прекарване на еко круиза. И аз ще имам круиз, но ремонтен  Sad

Норитка, това голям смях  Joy

п.п. Едже, предлагам до края на юни да спрем бирата и да минем само на Блъди Мери.
Тва е жистоко, Хрис! Малко смях след тая депресарска сутрин.   Joy Joy Joy Joy

# 122

В подсказката К пита Ф дали й е удобно,ако трябва да отиде на дивана.

Норитка, мосля, че е крайно време вече тя да го попита на него какво му е удобно ?

Малчева, спа ли добре?

# 123
  • В Града на Липите
Боровинка  Hug, едва сега ти прочетох анализа за серията. Ама как добре си го скрила, само.
На онзи момент с обувката на мен и 5-те линка ми забиха и съм го пропуснала. Реших обаче да не гледам повторно серията без превод.

Това от Едже ми го преведе доста странно гугъла, накрая разбрах само, че са били глава до глава  newsm78

Гери, то тук купона е от сутрин до вечер.  Joy Нещо като клуб по смехотерапия станахме.
Ама, хората са казали - Светът е оцелял, защото се е смял. Аз им вярвам, напълно.

# 124

МАЛЧЕВА!!!Хванали са те как снимаш с камерата от полюлея!
Ами аз бях предвидила свещи да има по пода,те полюлея включиха! Вие не ме питате дали нямам изгаряния,а снимки ще ми разисквате... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 125
Аз пък освен да чета и да пиша нищо друго не правя..Тя работата да не е заек  да избяга..и утре е ден!
Гледай да не ти се изтърка клавиатурата да довечера, че ще ти  трябва Wink Joy Joy Joy Joy

Внимавам! Само ми се ущърби маникюра..Хубано,че Кауфланд е до нас,да притичам за кюфтета..и моята не е лесна да знаеш  Joy Joy Joy Joy

# 126
Милена Hug,ако знаеш как съм се смяла,когато даваха Мюмтаз  ,не бях забелязала розовата вратовръзка и веднага се сетих за теб Grinning!

То освен розовко и малко лилавко имаше,че аз лилавото за цвят не го признавам..Ама как водеше хорото с бялата кърпа,приказка!

# 127
Ама верно бе, че то само Малчева може да ни светне имаше ли консумация или не  Laughing Малчева, що си мълчиш бе ,думай Praynig

Димони, това да не твоята къща  newsm78

Вени, честито ти подписче  Peace
Злати,
Скрит текст:
Имаше,имаше....много бавно и много чувствено...
и когато заспиваха гушнати,се обади Мукадес с "Горещата новина"....
Аз затова съм на черешата цяла сутрин... Пак ми развалиха рахатлъка...Аман!

# 128
Злати,не е моята къща,но е близо до мен,на 1 км.

# 129
Момичета,

Току-що забелязах нещо..Защо раздала "Романтични сериали, теленовели " е там където пише "Клюкарник"..

Питам защото съм от "новите" което за някой е синоним на "прост",а пък нали казаха,че съъм паднала от балкона,че може да съм си ударила лошо главата и да не съм разбрала..

# 130
#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Мелек ти що издаваш работи от кухнята,ей голямо си плямпало нищо не остава скрито за околните...айде сега аз отивам да завивам Кузей,ти върви да бършиш сълзи на Керим  Mr. Green

Голям е купон тук  Joy Joy Joy

# 131
  • Стара Загора
Цитат
Публикувана от: mp42
Вмъкни Цитат
Цитат на: borovinka123 в Пет., 11 Май 2012, 16:05
Милена Hug,ако знаеш как съм се смяла,когато даваха Мюмтаз  ,не бях забелязала розовата вратовръзка и веднага се сетих за теб Very Happy!

То освен розовко и малко лилавко имаше,че аз лилавото за цвят не го признавам..Ама как водеше хорото с бялата кърпа,приказка!
smile3521 видях видях... Laughing,язък само,че нямаше"Бяла роза"
Не се ядосвай за балкона,то всички паднахме оттам в един или друг момент,когато сме почувствали нужда да споделим мисли и вълнения.

# 132
  • София
Тук ще изкажа мнение, което се разминава с публикуваните до тук постове. Дори мислех да не го споделям за да не ви натоварвам с моите отрицателни емоции, но нали тук всички споделяме какво ни вълнува – затова все пак реших да го напиша. От снощи  досега в мен се натрупва растящо разочарование от това което видяхме в 74 епизод. Това, което трябваше да бъде логичната кулминация и празник на любовта на двамата герои, се превърна отново в драма. След предишните 3 епизода, наситени и с много емоции и романтика, с нетърпение и  луд копнеж  най-накрая да се случи чудото на любовта ,  то снощи ни заляха не със студен, а с леден душ.  Не казвам , че последните сцени бяха лошо изиграни, напротив. Не мисля, че някой би изпълнил тези сцени по-добре от Енгин и Берен. Просто мисля, че не е логично сценаристите да ни сервират това след развитието на нещата в предишните епизоди. Спомнете си нощнтите телефонни разговори между двамата – и двамата копнееха да заспиват и да се събуждат един до друг. Не мисля че Керим трябваше и този важен момент в живота на Фатмагюл да превърне в драма. На практика той и нанесе още една душевна травма. Не ме рабирайте погрешно – изобщо не съм очаквала секс сцени, защото те абсолютно биха били нелепи при възпитанието и отношенията между двамата. Но очаквах много нежност и такт от страна на Керим, който да превърне тази нощ в истински празник на тяхната без съмнение голяма любов, както и прошка от страна на Фатмагюл и то без да бъде искана от Керим. Но това, което аз искам и това, което ни предложиха  сценаристките напълно се размина.

# 133
Аз пък освен да чета и да пиша нищо друго не правя..Тя работата да не е заек  да избяга..и утре е ден!
Гледай да не ти се изтърка клавиатурата да довечера, че ще ти  трябва Wink Joy Joy Joy Joy

Внимавам! Само ми се ущърби маникюра..Хубано,че Кауфланд е до нас,да притичам за кюфтета..и моята не е лесна да знаеш  Joy Joy Joy Joy
Искай от Кенан да ти оправи маникюра разбрах,че много го бивало,или кат се видиме с Юмер да питаме дали познава някой добър и после да седнем някъде и по неколко кюфтака да изядем не е нужно да тичаш до магазина. Laughing

# 134

Искай от Кенан да ти оправи маникюра разбрах,че много го бивало,или кат се видиме с Юмер да питаме дали познава някой добър и после да седнем някъде и по неколко кюфтака да изядем не е нужно да тичаш до магазина. Laughing

Ааааа,да чакаме Юмер предлагам!!!На тоз бозавия Кенан вяра му нямам..Идеята за Юмер повече ми допада

Общи условия

Активация на акаунт