Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 116

• 53 253
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Ама вие всички май на клона на Юмер се метнахте, а тоз човек на кого остана  newsm78

Такъв зайбек му метна, а никоя не го пожела  Grinning

Аз,обаче се страхувам да не ме помислят за геронтофил! Иначе мога да мина за майка на Керим...ако бях циганка има няма 13 години ни е разликата

# 676
  • Разград
В "Торещо" историята на анорексичка в следствие на изнасилване.

# 677
MeriAm Pandarova-Kocaomer

И на тази вяра и нямам !

# 678
Момичета, само аз ли разбирам какво иска да каже di...va? Тя не е против хумора или релакса, а против откровената пошлост, против безсъдържателните постове и излишни запитвания. И го казва по приятелски и интелигентен начин. Който има сърце - разбира, който няма - язък!

+ 1  newsm10

zlatinag , татко Фахретин си има фенки, но те нещо не влизат.  Thinking Къде останаха hiacint и **morski_briz** Thinking

# 679
  • Разград
Engin akyurek with beren saat clip - 22

# 680

И на тази вяра и нямам !

е,знае ли се от къде ще изскочи зайчето?   javascript:void(0); newsm78

# 681

И на тази вяра и нямам !
Тя не пуска подсказки това са нейни мисли.Тя е една от преводачките на филма,  немой с лошо Praynig

# 682

И на тази вяра и нямам !

е,знае ли се от къде ще изскочи зайчето?   javascript:void(0); newsm78

Браво !!! Ти знаеш защо! Супер!  newsm44  newsm68

# 683
MeriAm Pandarova-Kocaomer е една от преводачките и най-малкото заслужава уважение.  Peace
Всички на нея чакаме.  Peace
 А после някои се сърдят на постове, като този на di...va?!  ooooh!

# 684
  • Разград

# 685
MeriAm Pandarova-Kocaomer е една от преводачките и най-малкото заслужава уважение.  Peace
Всички на нея чакаме.  Peace
 А после някои се сърдят на постове, като този на di...va?!  ooooh!

Аз като преводачка на нея се надявам..обаче ако не ми подскаже това което ми харесва няма да ми е приятелка..иначе като преводачка е супер

# 686
Вале, едва ли има някой да не е разбрал поста на Дива. Мисля, че самата тя помоли да не й отговаряме.

# 687
  • Разград
ENGİN AKYÜREK HAYRAN SAYFASI

Arkadaşlar 74. bölüm sonunda atlanan sahneler geri dönüşlerle 75 başında ekrana gelecek.Fatmagül ve Kerim karı-koca oluyorlar ancak beklentilerini çok yüksek tuttukları için ve uzun süre bu anı bekledikleri için ve bu durumu nasıl karşılayacaklarını düşündükleri için ,hayalkırıklığı yaşıyorlar ayrı ayrı .Sabah ikisi arasında esen soğuk rüzgarların da nedeni bu. Alışma süreci sancılı geçecek,ancak tabi ki bunu da atlatacaklar.

# 688
Всички сте интелигентни жени..Не сте ли разбрали,че ако някой иска да си остане с проблема най -сигурния начин е да намери кой му е виновен за него

# 689
Вале, едва ли има някой да не е разбрал поста на Дива. Мисля, че самата тя помоли да не й отговаряме.
+1  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт