Рим - шеста тема

• 100 440
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
Вие ме подтиснахте... Аз, живот и здраве, август ще ходя към Рим, а ако юни е толкова нетърпимо горещо, кой знае какво ще е след месец и половина Sad

utro77, какви пари излиза като се резервира по интернет билет за Ватиканските музеи? И през кой сайт резервирахте билетите? Да изкараме 2-3 часа на сянка там... И ако може малко инфо - с един билет обикаляш всички сгради на музея или как се процедира?

Последна редакция: пн, 25 юни 2012, 13:21 от Marian Petkov

# 91
Цената на билет за ватиканските музеи е 15 евро на човек. Ако се закупят предварително он-лайн се оскъпяват с по 4 евро - т.е. 19.

# 92
Допълних горния си пост, но може да не си видяла всичко, та да попитам и от кой сайт резервирахте билетите (ако може линк) и как се процедира - влизаш когато искаш и с един билет обикаляш всички сгради на музея или как?

# 93
Ако лятото е нормално - да, със сигурност ще е много горещо. Но преди две години, точно в средата на август, бяхме за една седмица в Тоскана и беше хванало някакво нечувано време - около 22-23 градуса макс. Голям кеф беше, защото си обикаляхме нормално, само последния ден мина 30 градуса и доста зор видяхме.

Ето оттук се купуват билетите - спестяват страшно голямо чакане, заслужават си. И разглеждаш всичко в музеите. Надявам се, че боравиш с английски и може да прочетеш още инфо от страницата.
http://biglietteriamusei.vatican.va/musei/tickets/do?action=book … sita=9&step=1

# 94
Да, това е сайта. Само да допълня, че билетите си имат дата и час!  Peace

# 95
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
ние летим на 3 септември, на 10-ти се прибираме, надявам се да не е чак такава жега тогава, някак си да имаме късмет с нормално за целодневни разходки време

# 96
http://www.ticketeria.it/ticketeria/borghese-regolamento-eng.asp# от тук купих билети за вила Боргезе...

# 97
Пък след няколко часа ще сме римляни.... фръц  smile3534

# 98
Направо завижд))))))) Да си изкарате чудничко! Ако мернеш ефтина машинка за правене на паста, кажи, че поспомен миналта година бяхме по 5-6 евро на някаква промоция, и аз не си взех и сега ми иде да се  #2gunfire)))))))))))

# 99
Преди живях в Рим, а сега съм на гости при майка ми  и наистина е голяма жега тук,нестава за разходки през деня ,трябва да излизаш в 18:00 ако не искаш да ти е много горещо горещо.Средата на септември вече можеш спокойно да се разхождаш ,но Август освен,че е голяма жега ами и няма никoй по улиците,всички излизат в отпуска и отиват на почивка,само магазините работят ,но са празни защото няма почти никoй,но пък поне тогава са най големите намаления някои стигат 80-90% Simple Smile

# 100
  • След завоя в дясно
Момичета насочете ме към магазини за детски играчки, но да се намират в центъра или широк център защото ще сме без кола и за няколко дни, с празни ръце не искам и да си помислям да се връщам Mr. Green

# 101
Момичета насочете ме към магазини за детски играчки, но да се намират в центъра или широк център защото ще сме без кола и за няколко дни, с празни ръце не искам и да си помислям да се връщам Mr. Green

по Via del Corso има магазин за игра4ки и се намира на центъра Simple Smile

# 102
Магазини за играчки видях из улиците покрай фонтана ди Треви, както и покрай площад Навона. Но не успяхме да влезем никъде, защото беше вечер и бяха затворени. Иначе други магазини за играчки не сме виждали и моето малкото дете беше крайно недоволно, но нямах сили да обикалям и да търся.  Crazy

# 103
Мисля по Виа Дел Корсо беше магазина на Дисни.
Disney Store - Rome Rome Via del Corso 165
тел: 00 39 06 6992 4075

http://www.mystore411.com/store/view/11286741/Italy/Disney-Store-Rome

# 104
Дървени играчки Пинокио има на много места, ние взехме от Трастевере. Кукли за куклен театър имаше страхотни в Парка Пончо при Театъра Буратино.

Общи условия

Активация на акаунт