Рим - шеста тема

• 100 446
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Момичета, имате ли впечатления от RentalInRome?

Много харесах няколко апартамента там, после случайно влязох във фейсбук-страницата им и видях ама много Shocked отрицателни мнения Sad

Изобщо можете ли да ми препоръчате сайт с апартаменти? Помня, че в тази или предишната тема се обсъждаха проверени такива, но търсачката нещо не ми помага  Embarassed
Аз ги ползвах преди 1 година - септ 2011, никакви проблеми не съм имала. Човекът дори дойде малко по-рано да ни настани, защото бяхме с ранен полет на Уиз, без да ни вземе такса. Преведох депозит за резервация, остатъка на място. Апартаментът беше сносен, давах линк по-горе, в района на Колизеума.

# 526
Още един положителен глас за RentalInRom - лично съм ги използвала два пъти, а покрай нас и доста приятели. Не е имало никога проблем!  Peace

# 527
И аз така мисля да направя - да отида в понеделник и да си купя билети през интернет. Ние ще сме от тези, дето са ходили в Рим и не са видели папата  Simple Smile
Не сте само вие,аз два пъти бях през последните 6 месеца и не съм го виждала.Декември спах на 6 мин. от Ватикана с кола/засичала съм/,а пеша сигурно е по кратък пътя Simple Smile
В края на януари или началото на февруари пак ще се ходи,този път си обещавам да го посетя Simple Smile

Искам само да вметна,че освен всички забележителности в параметъра на пиаца Испания и сие има едно кафе  на 250 години,със страхотна история и автентична атмосфера от преди два века и половина.Има и нещо като музейна част навътре със снимки и писма на много известни личности които са го посещавали.Може да се пие кафенце на крак,може да седнеш както аз направих и да се насладиш на обстановката.

# 528
И аз така мисля да направя - да отида в понеделник и да си купя билети през интернет. Ние ще сме от тези, дето са ходили в Рим и не са видели папата  Simple Smile
Не сте само вие,аз два пъти бях през последните 6 месеца и не съм го виждала.Декември спах на 6 мин. от Ватикана с кола/засичала съм/,а пеша сигурно е по кратък пътя Simple Smile
В края на януари или началото на февруари пак ще се ходи,този път си обещавам да го посетя Simple Smile

Искам само да вметна,че освен всички забележителности в параметъра на пиаца Испания и сие има едно кафе  на 250 години,със страхотна история и автентична атмосфера от преди два века и половина.Има и нещо като музейна част навътре със снимки и писма на много известни личности които са го посещавали.Може да се пие кафенце на крак,може да седнеш както аз направих и да се насладиш на обстановката.
Кафе Греко е това. Ако на някой му е интересно и ми каже как става Embarassed мога да кача снимки от там.

# 529
Бързо да разкажете за това кафе Греко,наострих уши веднага. Hug
Болната тема на мен ми е,че не видях папата.Не, че не висях два часа на площада в неделя,но не се показа тоз човечец.Така и не разбрах причината,но съм му сърдита. Joy Joy

# 530
Бързо да разкажете за това кафе Греко,наострих уши веднага. Hug
Болната тема на мен ми е,че не видях папата.Не, че не висях два часа на площада в неделя,но не се показа тоз човечец.Така и не разбрах причината,но съм му сърдита. Joy Joy
http://www.anticocaffegreco.eu/index.php# Размечтах се за тортата, която ядох там  Simple Smile

# 531
  • Враца
ети 82, аз много бих искала да качиш снимки от кафето.
на лични ще ти пиша Peace

# 532
  • Sofia
Записвам се в темата, че април месецплануваме ходене до Рим.

# 533
  • София
Tzvetche радвам се че картата е била полезна Simple Smile 
Да споделя някои неща - може да са полезни Simple Smile
Ние бяхме преди 1 година в Рим и мога да препоръчам хотела, в който спахме - Сатурния (на няма и 5 мин от Термини и на 15 от Колизеума). И ние бяхме с Wizz и заради ранния полет на връщане последната нощ не спахме, а обикаляхме. Багажът остана в хотела - бяха толкова любезни да ни го пазят Simple Smile Да ви кажа през нощта има толкова много хора колкото и през деня по забележителностите Simple Smile)))
За RomaPass - ползвахме я за Колизеума и за замъка, а колкото до форума - вижда се и от вън Simple Smile
Ако имате време си заслужава да погледнете през ключалката и да зърнете купола на Св.Петър.
А за това кое може да се видим - нашата програма беше толкова бойна както се вижда от картата, която качих че смея да твърдя че видяхме почти всичко, което е описано по пътеводителите. Вървяли сме 4 дена пеша и не сме обикаляли музеи освен Ватикана.

А може ли да помоля и програмата към картата с номерата на обектите, които си посетила, че ми стана интересно, а някои не можах да си обясня кои са? Благодаря ти много!

# 534
Най-накрая и аз да се запиша в темата. Следя я от известно време, но сега вече имаме и билетите за началото на април и ще се върна да я изчета задълбочено и ако имам въпроси ще питам смело. Ще се оглеждам и за апартаменти вече, че ние ще сме много хора, 3 семейства и две деца

# 535
Хайде да се запиша и аз. Ние също ще сме април , намерихме си и хотел от типа BB  в района на ватикана от тайните оферти на Booking.com Надявам се вс да мине добре Simple Smile Вече имам и пътеводителя. Само трябва да седна да го прочета Simple Smile
Кафето- Greco  е страхотно!!! Много красиво изглежда !
Какви са горе долу цените на кафето там Simple Smile

# 536
Хайде да се запиша и аз. Ние също ще сме април , намерихме си и хотел от типа BB  в района на ватикана от тайните оферти на Booking.com Надявам се вс да мине добре Simple Smile Вече имам и пътеводителя. Само трябва да седна да го прочета Simple Smile
Кафето- Greco  е страхотно!!! Много красиво изглежда !
Какви са горе долу цените на кафето там Simple Smile
Мисля, че кафето беше 6 евро, а сладките изкушения 10 евро.

# 537
Хоп и аз сред вас:)
Края на април, началото на май и ние сме там bowuu
Моята част от организацията е да проуча местата за пазаруване Mr. Green
Четох, четох...все едно съм бил авече там(благодарско за което)...но може ли някой да сподели къде може да се понапазарува... парцалки, сувенирчета..абе ей така да се пръсне някой лев ThinkingНякое Mall-че из околностите, с удобен транспорт до него, или някоя уличка....нямам в предвид скъпарски марки и т.н....
Ще съм много благодарна ако споделите, та да мога да изпълня моята част от от организацията bowuu

# 538
Здравейте. Искам да попитам колко средно ви излизат самолетните билети до там. И каква е максималната приемлива цена? В момента с wizz air ми излизат 750лв за двама, двупосочно.
Сега проверих и с Alitalia е 313Е за двамата.

# 539
На мен ми се вижда много. За датите, които сме харесали ние, са ориентировъчно 150 лв. в двете посоки, значи за двама триста.

Ако не сте обвързани с дата, се запиши в този сайт: drungli.com.

Има възможност да ти изпраща мейли когато цените в дадена посока паднат под еди-си-колко (колкото му зададеш). Иначе ползва цените на Уиз, без таксата превод.

Общи условия

Активация на акаунт