Удряй, ако те ударят! Дали?

• 18 620
  • 403
  •   1
Отговори
# 75
  • София
няма да набие детето, а ще вгорчи деня на учителката, която на свой ред ще вгорчи деня на другия татко, а той ще вгорчи деня на отрочето. Обичайно така се предава енергията по веригата. А ако не свърши работа, може да дойде ред и на ръкопашния бой.

# 76
Мен няма човек който да ме накара да се карам на детето си за нещо. Винаги ще повярвам на детето и ще разбуля сам случая. Най много учителката да го отнесе ако опитва да се заяде с малката. Ще я защитавам до край. А нека някой и посегне пък да видим тогава. И смятам да я запиша след някоя година на нещо като Тай-бокс, че да се защитава сама. Мина времето на "Извикай баща си, че не правиш каквото ти казвам и си по буйна" Нека да учи и да е умна, пък да е бунтарка ако ще. Стига да не и влияе на успехите. Пък ако знае, и чете другото аз ще оправям.

# 77
  • София
Аз съм за. Да удря и така я уча дори. Ако я бият да се бие и тя. Това с портенето е тъпо. И какво като дойде "таткото" какво ще направи, ще набие дете ли? Няма как да стане и децата са хитри и го знаят. Нека се защитава сама, аз мога само татковци да удрям ако се налага Joy
ти си мъж, ясно е на 90% от пишещите, как я учиш - имам си го същия в къщи, обаче какво ще направи зависи само от нея  Wink

# 78
Защитава се тя, дори защитава и най-добрата си приятелка. Веднъж нападнаха момченце, защото оскубало приятелката и. Бая ударчета отнесе и от двете добре че са невинни и не болят Mr. Green още. Казах и да не прави чак така, а тя пита "Нали каза да удрям, той оскуба Миши." Е не искам чак така де. Веднъж я взимам от градина и чувам името и от госпожите. Налагала някакво момче. Не разбира още, ама какво да правя малка е и не прави разлика. Казах и само ако я ударят да удари и тя. Но по добре побойничка от колкото да я мачка някой.

# 79
  • София
е, те, тогава вече ще се срещнеш с другия татко! И може хич да не ти се  развине. Нали ти казвам, правото на по-силния никой не го е отменил все още. Че и, ако онзи се окаже с интересно минало и настояще...

# 80
Е никога не ме е било страх да ме набият или да набия някой. Не ме боли много нося на бой и бих се бил с кеф за детето си. Или той или аз. Единия ще е набит. Стига да не посегне той на детето ми, че и 200 кила да е адреналина ми ще го победи Joy Искам само никой да не я мачка, че е момиче. Майка и са я тормозили, ама малката не прилича по нищо на нея за което се радвам много. Баща и е страхлив и не е правил нищо. Когато ми разказваше преди беснях.

# 81
Майко мила! Тук много люто станало. Дано Господ пази децата ми, да не се срещат с такива "научени" да се отбраняват. Че нали знаете, някой каже "А", а другият, за да се защити, и бам! с ножа в тумбака.
Аз не мога да разбера - като се повдигне тема за това, дали е редно да се пляскат децата, всички вият на умряло. Ама не! Сакън! Пък после ги учат да бият другите деца. Странно някак...

# 82
А не така. Ще опитам да я науча на контрол и самообладание. Ще я запиша някъде на бойно изкуство да учи самозащита. Сега не я карам да се бие вече, че е малка и ме разбира погрешно. Но като порасне да знае да не я мачкат. Не да кисне като майка си по баровете до даскало, че някакви гаменчета са я тормозили в училище. Пък такива гаменчета са станали такива заради родителите си и бащите си комплексари. Такъв татко с кеф да смачкам. Пък дори и аз да ям бой, но не съм от най-слабите Joy тъй че е относително. Но няма да я правя побойничка. По-скоро ако някой я хване на неподходящо място да остане без органа който го е подтикнал към това. Никви ножове, само лакти и колена Mr. Green

# 83
  • София
А не така. Ще опитам да я науча на контрол и самообладание. Ще я запиша някъде на бойно изкуство да учи самозащита. Сега не я карам да се бие вече, че е малка и ме разбира погрешно. Но като порасне да знае да не я мачкат. Не да кисне като майка си по баровете до даскало, че някакви гаменчета са я тормозили в училище. Пък такива гаменчета са станали такива заради родителите си и бащите си комплексари. Такъв татко с кеф да смачкам. Пък дори и аз да ям бой, но не съм от най-слабите Joy тъй че е относително. Но няма да я правя побойничка. По-скоро ако някой я хване на неподходящо място да остане без органа който го е подтикнал към това. Никви ножове, само лакти и колена Mr. Green
мда, ти наистина май си вярваш, както и повечето мъже  Mr. Green

а разказаното от майка й или който и да е, е пречупено през нейната призма и нейните спомени и възприятия.. за да разбереш, какво наистина се е случило, следва да чуеш мненията на всички замесени, което няма да ти се отдаде, но да - мъжете трябва да оправите всичко, да решите всички проблеми на всички близки ви хора - ами успех, само един съвет от мен - това не само че е невъзможно, но е и ненужно  Wink

# 84
  • София
абе, моля ти се, те всички така си вярват, и  накрая пак майките се разправят!  ooooh! Голямо пъчене, голямо перчене от сорта "дръжте ме, че ще ги убия", и накрая кротко си седят вкъщи!

# 85
Просто не мога да си представя някой да и посегне. Хубаво е и че тя го знае. С майка и сме разделени, един ден ще живее може би с нея и някой от поредните и мъже. Сегашния е предупреден вече, когато и се скара веднъж. Но никой няма да я нарани докато съм жив.

# 86
  • София
Просто не мога да си представя някой да и посегне. Хубаво е и че тя го знае. С майка и сме разделени, един ден ще живее може би с нея и някой от поредните и мъже. Сегашния е предупреден вече, когато и се скара веднъж. Но никой няма да я нарани докато съм жив.
ако даден мъж живее с майка й и се грижи за детето ти, той има право да й се скара - ако ти живееш с дете на жена, което не е твое, също ще имаш право да му се скараш - нарича се възпитание

а в кръга на майтапа - моя мъж също има щерка, нищо че той живее с нея и с нас  Wink - години наред ми обяснява, как нямало да даде косъм да падне от главата й, но чудо - преди няколко седмици тя се самоподстрига - доста косми опадаха  Joy Joy Joy

# 87
Бяхме с малката заедно и като я връщах в тях  около 21 часа се оказа че баба и и дядо и ги няма. Малката живее при тях, че майка и си живее отделно с мъжа си. Та те двамцата се възползвали и бяха в апартамента на старите. Отваря той(не живее с детето) и малката не очаква него а баба си. Разрева се и се скри в мен. Тоя вместо да влезе и да викне майка и и кресна "Айде влизай вътре". Детето се разпищя. Ами лекинко го хванах за якичката и го подпрях на стената във входа. Казах му да не и крещи никога повече и го пуснах. Майка и излезе да я прибере. Ако съм сбъркал, ама не знам Mr. Green

Аз на мойто викам не давай да ти режат косата, че да си принцеската на тати. И сега ми казва винаги, "баба ми скъси бретона" но няма как, него може Joy Други косми не Mr. Green

# 88
  • София
който живее с детето - той възпитава. Дори когато не иска и не е длъжен да го прави, така се получава. Твоето си е чиста ревност.

# 89
Първо той не живее с нея.

Второ и да живее ще е защото майка и така е решила, не аз.

От второто следва че не ми пука и ще бия и мачкам. Детето си е мое и не го давам на всеки който майка и довлече.

От първото се радвам най много Mr. Green

Трето нещо не е по темата, ако искате да спорим за доведените образи от разведените половинки и бащите, да пускам тема. Но по-добре не, че не мога се стърпя тогава. Затова да не спорим тук.

Общи условия

Активация на акаунт