На море в Гърция - 7

• 144 840
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
  • В най - голямото село
cikoni, успя ли да направиш резервация за Grecotel Olympia oasis?
Не съм  Crossing Arms ние ще ходим 2 семейства и другите винаги се чудят до последно. Всяка година се вкарвам в такива филми. Не стига, че го намерих на тази ниска цена, ами пак се чудят.

# 91
  • София
Здравейте, тъй като не съм ходила на море в Гърция, бихте ли споделили някой съвет за тази оферта- http://www.lapni.bg/offer/3254/%D0%9B%D0%AF%D0%A2%D0%9E-2012-%D0 … D0%92%D0%95%D0%9A

Искаме да си направим едно море към началото на юли, а август вече си имаме друга запазена почивка. Цената ми се видя добра, но мястото не ми е никак ясно.

Хубави ли са плажовете в тази част?  Simple Smile Всякакви мнения са добре дошли   bouquet

# 92
IL. , отзивите като гледам са сравнително добри за хотела, но не мога да коментирам района. Цената през сайта за групово пазаруване е без отстъпки! Държа да отбележа! С други думи това са редовните цени, на които предлагат хотела.

Little wingels, вярно пътя излиза почти 10 часа..  ooooh!
Едното за сметка на другото дет се вика, въпреки че пак се пътува частично със самолет..
Ти къде гледаш за изгодни оферти от типа "ласт минит"?

п.п. Тези апартаменти Белвю н'ам си кво не ми допадата много или по-скоро цената им. Струват ми се скъпички, а и аз не обичам тарапана и по 2-3 семейства в един апратамент. Малкият апартамент според мен е необосновано скъп и си обяснявам това с т.нар. "българска работа". В тази връзка и талончетата им за отстъпка в цяло Керамоти. Странно и леко унизително. Представям си как ги гледат хората като си направят устата за съответния процент...  #Crazy

# 93
  • София
Здравейте. До нашата дълго очаквана почивка във Вурвуру остава съвсем малко, по-малко от две седмици. И вече стягам багажа, правя списъци и т.н.
Искам да попитам за места за почивка. Ще бъдем три семейства с 4 деца общо, които са на по три години. Мислим да тръгнем на 24-ти май в 5 сутринта, като се надяваме децата да спят поне до Кулата  Praynig
Моето хич не го свърта в столчето и затова се надявам да ми дадете инфо къде можем да спрем за почивки, поне две.
Предварително благодаря.
Ако тръгнете към 5, имате шанс да минете границата още докато децата спят. Можете да се разтъпчете около КПП-то, ако децата се размрънкат. После в гръцко има отбивки, но заведенията, както казва Параход, са рядко. Аз се сещам само за 2, но понеже последните 2 год. не сме ходили, не мога да ти дам точен ориентир. Имам смътен спонем за едно с хубави розови храсти около него, но на какво разстояние беше от границата не помня. Ние обикновено спираме на някоя отбивка малко след границата и си носим кафе в термус за ободряване, защото също тръгваме около 5 часа. После спираме още веднъж, след като стигнем до Халкидики на отбивката до някое плажче за първа среща с морето  Grinning
Къде сте резервирали във Вурвуру?

Mur
, резервирали сме тук: http://www.karidibeach.gr/default.asp?LangID=2&AM_CategoryID=17

Момичета, благодаря ви много за полезната информация!

# 94
cikoni, успя ли да направиш резервация за Grecotel Olympia oasis?
Не съм  Crossing Arms ние ще ходим 2 семейства и другите винаги се чудят до последно. Всяка година се вкарвам в такива филми. Не стига, че го намерих на тази ниска цена, ами пак се чудят.

cikoni, каква "ниска цена" са ти дали!?
Ако хората не са много платежоспособни, нормално е да се колебаят ако сумата е няколко хиляди лева за 7 дни.  ooooh!

# 95
  • София
IL. , отзивите като гледам са сравнително добри за хотела, но не мога да коментирам района. Цената през сайта за групово пазаруване е без отстъпки! Държа да отбележа! С други думи това са редовните цени, на които предлагат хотела.

Благодаря  Simple Smile Аз гледах цената в Букинг.ком и беше малко по-висока

# 96
СКО, не ги дебна специално, но ако следя някоя конкретна дестинация проверявам моментната ситуация с търсачката. Иначе заглеждам офертите на агенция Планет ( http://www.planet.bg/), които традиционно организират такива чартърни програми за гръцки острови, и Астрал Холидейз чат-пат поглеждам.

# 97

Благодаря  Simple Smile Аз гледах цената в Букинг.ком и беше малко по-висока

Ами аз гледах при няколко български тур. агенции (Рейма, Рад Феста и пр.) и е същата. Учудва ме това, че тези сайтове за колективно пазаруване обикновено дават остъпки, понякога доста големи, а в случая - няма никаква.  newsm78

п.п. Сетих се, че имам едно полезно лично собщение за почиващите в близост до Вурвуру, Никити, Агиос Николаос относно хубава псаротаверна в Ормос Панагиас. Ако има интерес ще напиша.  Peace

Little wingels, благодаря!  Hug

# 98
  • София
Погледнах само офертата в Лапни без да сравнявам цени другаде, но възможно ли е на другите места да е без вечеря? Наскоро ходихме до Охридското езеро с резервиран хотел през групов сайт и на практика само вечерята беше в повече (макар и да пишеше 50% отстъпка  Laughing). Все пак и това е нещо.  Wink  А в нашия случай вечерята определено си заслужаваше.  Laughing

# 99

п.п. Сетих се, че имам едно полезно лично собщение за почиващите в близост до Вурвуру, Никити, Агиос Николаос относно хубава псаротаверна в Ормос Панагиас. Ако има интерес ще напиша.  Peace

Естествено, че има.   bouquet
Може ли превод на "псаротаверна"?

# 100
  • София
Рибна таверна.
Има интерес за всякакви манджи наоколо. Ние ще си носим малко храна, за да има за децата поне, но за нас все пак трябва да знам къде можем да хапнем добре. Вече си записах за рибната борса интересна информация, ще я има предвид ако решим да си готвим риба.

# 101
Танче, ето примерно в Рейма, цената си е също за халфборд - закуска + вечеря..  Rolling Eyes

Bliss, пускам инфо на лични да не спамим. Иначе псаротаверната е с морски изкушения главно.  eat

# 102
  • В светлината на слънцето
СКО, каква тарапана, какви няколко семейства в апартамент?  newsm78 Всеки си наема самостоятелен апартамент в зависимост от нуждите и предпочитанията. Ние например, сме си запазили от най-големите, защото искаме да ни е просторно. С нас ще идват и приятели, които предпочетоха да си наемат по-малък апартамент. Като се върнем, ще пиша как е. Peace

# 103
Bliss, пускам инфо на лични да не спамим. Иначе псаротаверната е с морски изкушения главно.  eat
Дай инфо и на нас, по-добре тук, защо на лични  Grinning

viper, приятна почивка и пиши като се върнете да споделиш впечатления  Hug

# 104
  • Sofia

Little wingels, благодаря!  Hug
[/quote]

и аз моля за информация за тази талерна в Ормос Панагиас   bouquet... а също и за рибната борса  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт