На море в Гърция - 7

• 144 758
  • 731
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте момичета!

Благодарности за информацията, която давате тук.
Имам следния въпрос: В Гърция задължителни ли са детските столчета за кола? Питам защото разбрах че там стриктно се спазва закона за движение по пътищата и глобите и наказанията са солени.
За малкия имам детско столче - той е 5 г., но големия е вече на 8 г. и няма столче, което да го хваща / доста се източи тази година/ и той си пътува на задната седалка обезопасен само с колана на автомобила. Нашенските катаджии ми правиха на два пъти забележка за това, но не са ме глобявали.
Може ли някой да сподели ако има информация за това.
Предварително благодаря! Simple Smile

# 721
  • София
За големия батко може само седалка т.е. без гръб. Моите каки са на 8 , но на едната пък й е тясна  Embarassed и се чудя и аз какво да правя  Rolling Eyes. Може би вариантът е седалка без подлакътници отстрани .

# 722
  • София
За големия батко може само седалка т.е. без гръб. Моите каки са на 8 , но на едната пък й е тясна  Embarassed и се чудя и аз какво да правя  Rolling Eyes. Може би вариантът е седалка без подлакътници отстрани .

Биби, нашият батко е с твоите каки, сега е 35 кг. С такава сме, без подлакътници. Малко прелива, но за закона става.

Девойки, ние пък понеже сме пушачи /веднага се засрамвам  Embarassed/ ще имам ли проблем да си носим цигари оттук?

# 723
Значи са задължителни детските столчетата и седалки за автомобил. Някой да знае до колко години са задължителни в Гърция. Тук в България са задължителни за деца до 12 г.  Момичета, не ме разбирайте погрешно. Загрижена съм за безопасността на моите момчета, просто на баткото не му са удобни тези детски седалки за автомобил. Пробвахме от едни приятели само седалка с подлакътници когато пътувахме до Велинград, но нашия батко все мрънкаше и определено не му беше удобно.
Та чудя се дали в Гърция ще мога да мина без такава седалка?
Някой да знае?

# 724
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Значи са задължителни детските столчетата и седалки за автомобил. Някой да знае до колко години са задължителни в Гърция. Тук в България са задължителни за деца до 12 г.  Момичета, не ме разбирайте погрешно. Загрижена съм за безопасността на моите момчета, просто на баткото не му са удобни тези детски седалки за автомобил. Пробвахме от едни приятели само седалка с подлакътници когато пътувахме до Велинград, но нашия батко все мрънкаше и определено не му беше удобно.
Та чудя се дали в Гърция ще мога да мина без такава седалка?
Някой да знае?

Това намерих в една стара тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=390578.15

# 725
намерих това и мисля,че ще ви е интересно ,ако искате да отидете в Керамоти.
http://www.greek-hotels.ltd.bg/02-Kavala.htm

# 726
  • Sofia
Ние ползваме седалка за баткото само че без подлакьтници....Значи ли това че ще трябва нова той е на 7г и 6месеца и 25кг.Дребният си е в столче но си има колони всичко а баткото използва този на седалките ох знам ли вече #Crazy

# 727
  • София
Ние ползваме седалка за баткото само че без подлакьтници....Значи ли това че ще трябва нова той е на 7г и 6месеца и 25кг.Дребният си е в столче но си има колони всичко а баткото използва този на седалките ох знам ли вече #Crazy

Kakво те притеснява? Нали имате столчета?

# 728
Момичета, позволих си да направя новата тема, защото ми доскуча. Надявам се нямате против. Embarassed Има още една страничка за изписване.  Peace

НОВА ТЕМА

# 729
Момичета, някой свързвал ли се е този сезон със Дафне студия в Никити. Не ми отговарят на мейла, а сайта им не се поддържа вече.

# 730
  • София
Аз не съм опитвала тази година, но пазя визитката от миналата година, ако искаш ще разровя за телефони. Говорят горе-долу английски, ще може да се разберете.

# 731
Dafne ApartmentTH#264

--------------------------------------------------------------------------------

Type: apartment
Category:
Price: 30 - 70 € / night
Available: 01/05 - 31/10
Minimum stays: 1 days
Phone: +30 23750 22043
Fax: -
Website: visit website
E-mail: send e-mail
Запе'ей

Общи условия

Активация на акаунт