Тук са се събрали най-хубавите дами, които през СЕПТЕМВРИ ще са горди мами!

• 27 003
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте момичета,
Да се запиша, че иначе може вие да ме отпишете Simple Smile Много работа напоследък в офиса и извън него и въобще не ми остава време да стигна до компютъра. Едва ли ще мога да ви изчета, но се надявам всички да сте добре!  Hug Аз да се отчета, че си купих количка за 300 лв.от продавалник на Jane- пълен комплект, много запазена и съм изключително доволна, тъй като нова е от 700лв. нагоре...
Иначе сме ок, и моята дъщеричка ми целува корема и няма търпение да види сестричката за да я гушка и разхожда в парка(поне така казва:) ) В началото на юни заминаваме на моренце , където надявам се да си почина и в тази връзка се оглеждам вече за слънцезащитна козметика за мен и дъщеря ми и ако може да дадете някой друг съвет ще съм ви много благодарна!
Поздрави на всички и хубава седмица!
PS. Lucky, не се ядосвай щом си карала всички шарки няма страшно и отложи ФМ ако се налага, стискам палци да нямаш проблеми!

# 121
anikamensito - аз има опит единствено с крем за лице на Биодерма - 50+, не знам дали става за деца, но аз от години го ползвам за плаж  Heart Eyes
за тяло винаги съм купувала Нивеа - но аз съм с по-тъмна кожа и не изгарям  Hug

# 122
Лъки прочети тук: Шарки
Скарлатината не е опасна за бебето! Само рубеолата! Нали и аз минах през този стрес с моя юнак!

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 14:11 от мама зайка_

# 123
Lucky , на педиатърката каза ли евентуално, че може да е скарлатина? За да се изключи това, ако не е скарлатина и да си по-спокойна. Според мен си трябва допитване до доктор, защото всички ние ще гадаем само, пък и нищо чудно да те психясаме повече от необходимото  Hug А за ФМ си мисля, че ако е скарлатина, не е редно дори и ти да ходиш. Но лично мой съвет е да не се притесняваш предварително, важното е просто да си спокойна и стискам палци да е ангината, а не скарлатина и детето да се оправи бързо  Praynig  Hug

# 124
Lucky, моят съвет е първо да пуснете гърлен секрет за да разберете дали е скарлатина или ангина. На база секрета да ви се назначи адекватно лечение, скарлатина се лекува само с пеницилинов антибиотик. И отделно ти да се консултираш с твоя гинеколог, не се вкарвай във филми предварително  Hug

# 125
Anghella, благодаря Simple Smile и аз за тази марка си мислех, до колкото съм чувала се произвежда във Франция и я доставят от там, т.е. е с добро качество за разлика от други марки, на които им е изнесено производството в Румъния или някъде другаде...Като да пиеш кока кола тук и някъде в чужбина- разликата е доста голяма...

# 126
Благодаря ви, момичета  Hug Малко ми поотмина като че ли първоначалния шок. Ако има пъпки ги очаквам днес- утре, а на моята гинеколожка ще й звънна по- късно следобед.
Те така или иначе си му изписаха Аугментин, той е от пеницилините, но още изчаквам...

# 127
Lucky, не е задължително да се появи обрив, само чрез секрет се диагностицира скарлатината. Причинител е  бета-хемолитичен стрептокок от група А който е в гърлото, за това я бъркат с ангина. Моят син я кара много тежко
Скрит текст:
(парализираха му се крачетата и ръчичките)
без грам обрив, не искам да те плаша но не е за подценяване тази болест. Ако не се лекува правилно засяга ставите и сърцето. Задължително изяснете дали е ангина или скарлатина. Това от личен опит ти го казвам.

# 128
Oх, Мартичка ...  Sad Ще го видя до довечера как ще е, защото той от събота е с темп. Аз уж 2-ри път се консултирах с педиатърката и тя каза- това е лечението (АБ)
Извинявам се много за спама...

# 129
Момичета, бихте ли ми казали с какво си мажете тялото против стрии? Аз ползвах едно на ЕЛАНСИЛ ,но ми свърши и сега се чудя какво да си купя,за да не ми се нацепи после коремчето и гърдите  Cry newsm78

# 130
Lucky*,бързо да оздравявате  Hug

# 131
да, във Франция го прoизвеждат, мисля, че цената за 40мл е около 30лв - но аз ползвам по 2 лета тубичката и съм наистина доволна от него  Party

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 16:17 от anghella

# 132
Момичета, бихте ли ми казали с какво си мажете тялото против стрии? Аз ползвах едно на ЕЛАНСИЛ ,но ми свърши и сега се чудя какво да си купя,за да не ми се нацепи после коремчето и гърдите  Cry newsm78

Аз съм с Мамма Донна  Hug
И моето е към края, че пак трябва да се зареждам  Heart Eyes

Lucky*,бързо да оздравявате и дано не е нещо страшно  Praynig Hug

# 133
Аз си се мариновам в маслото против стрий на икаров Simple Smile Колко дава резултат не ми е ясно, защото аз си имах стрий от предната бременност и сега само се боря да не станат повече...иначе съм решила след като родя да си взема нещо от рода на контратубекс за белези да видим дали ще ги позаличи, че са ми точно на дупето, а аз искам да нося бански в бъдеще Simple Smile

# 134
Здравейте,
Много кофти време днес  Tired
Лъки стискам палци всичко да е наред и бързо да се оправяте  Praynig Статията, за която е публикувала линк Мама Зайка е много интересна и полезна.
За мазането в момента ползвам на Бюбхен, но то е по-скоро за хидратация, не толкова против стрии, пък и аз си имам доста, така че едва ли ще мога да преценя дали има ефект  Whistling Що се отнася за мляко със слънце защитен фактор и аз ще чета с интерес какви отзиви ще дадете, да си взема нещо за моренцето  Flutter
Утре ще има лекция в Мол София на Училище Бебе, някой мисли ли да ходи? Аз май всички лекции ще обиколя  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт