Тук са се събрали най-хубавите дами, които през СЕПТЕМВРИ ще са горди мами!

• 26 983
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
  • При моите мъже...
Лъки, ние също минахме през това с малкия. Ако се окаже скарлатина, не дай си Боже, сподели го с АГ-то си другия път като ходиш, за да ти пусне вагинален секрет. В някои случай майките лепват стептококова инфекция, която трябва да се излекува преди раждането, за да не се пренесе на бебето. Не се притеснявай, скарлатината не може да стигне до бебо и да му направи нещо

# 136
Момичета, да ви се оплача.... Аз отново съм с гъбички  Confused Днес звънях на доктора за резултата от микробиологията. Направо ми писна вече. Вски път едно и също, не знам какво да правя вече. Излекувам ги веднъж и следващия път пак се появяват. До колкото знам не могат да навредят на бебка, но в Майчин Дом ми казаха, че могат да спукат мехура с водите.... Сега съм на ГоноДактарин и пак микробиология. Сигурно ще е чиста и след 1 седмица пак същото  Crossing Arms АКо някоя от вас знае нещом, което се прави профилактично, ще съм благодарна ако сподели  Hug

# 137
Здравейте!
anikamensito аз за лицето си взимам или Биодерма или Авен и от двете съм доволна . Вземи си нещо според типа кожа (аз си взимам за проблемна , защото моята е смесена). За тяло за малкия миналата година купих Мустела -спрей , но не ми хареса , защото се нанася сравнително трудно , да не кажа ,че не може да се разнесе от гъстота. Сега купих на Бюбхен 50+ и съм доволна ( аз по принцип на малкия взимам бюбхен и мустела и съм доволна)

Росалинда , против стрии използавам и аз Мама Дона на Чико. Аз имам проблем с ароматите и само това не ме дразни. Купих си вчера и кокосово масло и снощи се намазах да видя за какво става въпрос - мазничко и бързо попива, ще ги редувам Simple Smile

Лъки, дано всичко да е наред  Hug

# 138
Лъки стискам палци да се оправи детенцето бързо,че много си е притеснението с болно дете!!!
Аникаменсито аз купих преди две седмици слънцезащитен за малкия на AVENE  50+  ,много е беличък и винаги най-силното ползвам,миналата година бяхме с Биодерма,доволна съм.

# 139
Stasy87 Наистина е доста неприятно  Tired Лечението може да ти го каже само АГ-то ... иначе мога да те посъветвам да избягваш сладко и тестяно, повече плодове да хапваш и ако се миеш със сапун - махни го. Използвай само интимен гел за външно измиване ... слагай и ежедневни дамски превръзки.
Това е, което аз се сещам на този етап  Heart Eyes

# 140
Благодаря за съветите Hug
Аз до сега съм била по скоро небрежна по отношение на слънцезащитната козметика за моята кожа тъй като ми е леко матова и не съм имала проблеми, но мисля сега да съм по-внимателна към коремчето особено Simple Smile Иначе за детенце понеже ми е много беличка до сега съм ползвала бюбхен 50ти фактор и бях много доволна... Като гледам дъжда навън темата ни е много подходяща Wink  Laughing

# 141
Здравейте момичета,искам да ви питам нещо,аз на 17.05 съм на ФМ,но моя доктор има 3D a не 4D,мога ли да съм спокойна че ще види всичко каквото трябва на него?След амниоцинтезата мислех че няма да правя ФМ,но той ми обясни че тя е за генетични заболявания,а ФМ е за органите,дали са развити и дали функционират правилно и понеже той е с 3D мислех че ще ме прати някъде,а се оказа че той ще извърши ФМ!Има ли разлика с какъв видеозон  се извършва ФМ,и ще ми направи ли диск или аз трябва да си поискам?Надявам си и на ФМ всичко да е наред с бебка!Щях да забравя,мога ли да очаквам изненади относно пола,щом на ДНК анализа ми казаха мома на ФМ могат ли да ми кажат момък?Хубав ден момичета от мен!Успех на всички бъдещи мами!

# 142
... Като гледам дъжда навън темата ни е много подходяща Wink  Laughing

И при нас се е заоблачило и се мъчи вече да завали  Tired Crossing Arms

Мен вече не ме свърта ... така искам да започна да пазаря за бебчо  Blush

paca73 Мен ме гледаха на 3Д ... същото е, само дето на 4Д се вижда по цветно и реалистично. Важното е доктора да разбира какво гледа и как да го гледа  Peace Моя не прави диск, но дава цял фотоалбум  Mr. Green
Иначе за пола - на ФМ ми потвърдиха със сигурност момче, а до преди това клоняхме за момиче  Crazy

# 143
Лъки, стискам палци бързо да се оправи детенце. Можеш и сама да идеш в лабораторията да му пуснеш гърлен секрет. Просто ще си го платиш. Аз на спокойни лекари, които твърдят че няма нужда от еди какво си изследване, не вярвам. Дори лекаря да ми откаже да пусне, пускам си сама. Оправяйте се бързо и чакаме да ни се похвалиш, че сте добре  Hug
Хриси, редовно се случва да остават въпроси без отговор, включително и много мои въпроси. Просто в този момент не е имало никой компетентен да отговори, а после се захващат нови теми и така остават други висящи. Питай ни пак, не се отказвай  Hug
Толника, радвам се, че отново се включваш и си сред нас. Добре ли сте с бебка?  Hug
Аз поизчезнах известно време  Simple Smile и дори не съм ви изчела в предната тема. Ходихме на мини ваканция. Малкия се наплува наволя в топлите басейни, а аз не посмях да се потопя, въпреки че много ми се искаше. Чувала съм, че не трябва, но дали е така.  newsm78 Достраша ме и да не хвана гъбички, че знам ли колко е чиста водата. В морето обаче няма да пропусна пляцикането  Simple Smile

# 144
Paca73,амниоцентезата ти дава 100% сигурен пол!Няма да имаш изненада,просто няма по-достоверно изследване от нея!А колкото до ФМ,докторът ти е прав.Амниото дава отговор дали генетично бебчето е здраво,но и морфологията е необходима,именно за да се огледат органите детайлно. Peace
Лъки,мила,не се тревожи,поне доколкото можеш!И аз знам,че скарлатината не е опасна при бременност.Стискам палци бързо да оздравява баткото! Hug
millenita,благодаря ти,че питаш!Добре сме с бебата,тичаме след бъдещия бати по цял ден!

# 145
Здравейте момичета Hug 2 дне не съм влизала и вече си имаме нова тема smile3501 Чак сега смогнах да ви изчета. За срещата на пловдивските мами бройте и мен Praynig
Росалинда аз се мажа с какво ли не, последните два пъти си купих от dm  някаква тяхна марка крем против стрии и олио! Като свърши олиато ще пробвам и нещо друго, аз по принцип и сега си имам стрии и малко се съмнявам, че ще успея да ги предотвратя през бремеността. Но все пак се мажа и сутрин и вечер мнооого обилно. Така де - аз да направя каквото трябва, пък да става каквото ще! И аз в края на седмицата съм на фетална и нямам търпение.
Някой беше писал за гъбичките - и аз имам Candidas. Проведохме лечение, но май не е е много успешно, в петък ще накарам доктора пак да пуснем микробиология.

# 146
Фейтче , благодаря ти за отговора  Hug Всичко, което каза правя, мия се по принцип само с интимен гел, а ежедневната превръзка не мога да я сваля  Whistling Мисля да направя вече една промивка със сода каустик, мисля, че всичко ще избия  Mr. Green

# 147
  • Варна
Във Варна има бум на Варицела и направо съм на тръни. Май не съм я карала, а малката както ходи на градина... Confused В нашата и околните все още няма слава богу.
Stasy87 аз предната бременност бях така с тези гадни гъбички. След това периодично пак ми се появяваха . От както пих едно хомеопатично , за сега всичко е ок. Дано не се появят пак де, то нищо не се знае.
Слънцезащитен съм купувала на Виши, Ла Рош, Себа мед, а тази година сме на А-дерма.
Stasy87 забравих да ти кажа да не носиш прашки , а само бикини. Интимния да е с ниско РН , аз ползвам себа мед.

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 15:49 от Barbera

# 148
Barbera , нямам възможност да нося прашки дори  Laughing Откакто съм бременна веднъж сложих и ходих по спешност в МД, защото се осъмниха за изтекли води, но беше много обилен секрет, просто прашките са мноооого мънички  Laughing Аз дори искам 100% памук да си купувам бикин, но не намирам, а ако намеря са 15 лв  Rolling Eyes Иначе мислех този на Себа мед да пробвам, защото сега ползвам на Лактацид и определено не съм доволна, но сега нямам възможност и да го сменя дори....  Confused

# 149
  • Варна
Ами аз намерих на разпродажба много хубави памучни бикини. Имам три чифта и от Карфур, не са лоши, както и някакви български. Купувани са от нормално магазинче за бельо и струват около 3.50лв.
Забравих и последните, които купих от магазинче за бельо , което се намира пред касите на Карфур. Шарени, памучни и никак не са грозни. На тях пише izi- България . Купуваш 4 чифта за по 3.50 лв , 5-тия безплатен  PeaceМодела забравих как се води Агира да каже  Wink

Общи условия

Активация на акаунт