Тук са се събрали най-хубавите дами, които през СЕПТЕМВРИ ще са горди мами!

• 26 958
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
ООО забравих да кажа и за другия проблем.Пак с работодателите.Минавам одеве от там да видя какво става,бяха ми казали ,че ще звъннат кога да ида за парички,а не се обадиха естествено.Отивам и управителя вика-ами ние май ще затваряме ,че няма никаква работа.Какво се случва в тоя ред на мисли?Аз като съм в болнични в момента ?

# 331
връщам се от док (после ще ви дочитам  Mr. Green)

от днес съм на диета - без сол, сирене, кетчуп - защото урината е с много соли и някаква бактерия - трябва да пия чай за бъбреци и някакви лекарства за бъбреци  Mr. Green

хемоглобин 115 - но за него не ми изписаха нищо..., иначе много ми се караха, че не пия нито едно лекарство редовно  Mr. Green

# 332
Милена _87, доколкото съм запозната не могат да те съкратят, докато си в болничен и в отпуск,т.к.реално ти не си там, за да ти връчат предизвестие. Така че ще трябва да си в болнични до края- за да не те махнат. Те могат да си закрият обекта, но теб принципно не могат да те пипнат. Макар че историята познава какви ли не случаи на некоректни работодатели.
Моя съвет е да прежалиш малко парички и веднага да се консултираш с адвокат.

# 333
Милена , много се радвам, че всичко е наред при теб  Hug И аз така се бях притеснила преди 2 дни, но бебка се разммърда  Mr. Green А за разботата наистина се консултирай с адвокат, защото наскоро четох за една съкратена учителка в майчинство и работодателя беше чист като сълза  #Cussing out
Днес със смайли  бяхме на отворени врати в Майчин Дом. Аз лично няма да ходя повече на отворени врати, малко се стресирах относно раждането, но няма да ви занимавам с глупости  Heart Eyes Иначе родилното си е страхотно, няма друго такова със сигурност. Чухме и първия плач на едно бебче, беше уникално  Heart Eyes Стаите на 12 етаж са добри наистина, но стаите на 7ми етаж  Sick Май ще се плаща за стая, натам отиват нещата  Mr. Green
Фейтче   bouquet  Hug направо не ти завиждам  Mr. Green било ти е трудно днес да разтърваваш момичета с бошуващи хормони  Mr. Green  Hug

# 334
Ми то реално наистина не могат да ме пипнат,идеята е ,че те ще затворят заведението и аз къде ще си нося болничния  Laughing Laughing

# 335
Аз пък тия дни си взех сутиен на Анита и нещо не съм особено доволна. В интерес на истината ми е удобен, но хич не ми харесва как оформя бюста ми, изглежда си все едно нямам сутиен и ми е малко неудобно да ходя така. Ще ходя тия дни да търся друг вариант май.
А между другото, продавачката много ми препоръча коланите за бременни, били много добре за кръста, а и срещу отпускането на кожата. То хубаво, ама в предстоящите жеги нещо не се виждам с колан да ходя  newsm78.

Аз също си взех сутиена и колана на Анита и не съм доволна. Ако бях прочела мненията на момичетата преди това, нямаше така да бързам. В смисъл, че има доста по-добри сутиени. Освен това и сутиена и колана са ми големи в момента, но продавачката ме убеди, че скоро щели да ми станат. Е, това беше преди месец и половина и все още са ми големи. Сутиена и на мен не ми харества как стои и го нося само в къщи и то ако останалите са ми за пране. Мисля, че се зарибих да упувам от това бельо, защото продавачкат ми даде талон за безплатна помпа а кърма, ако си купя още две неща, но се замислям сериозно дали да купувам, тъй като е доста соленичко като цена.

Тъкмо мислех да публикувам и аз моя списък, за да ме посъветвате кое от нещата ще ми е излишно, но ме отказахте окончателно с днешните дебати Mr. Green
Ох, и аз много обичам сладолед, но с моите 10 кг. отгоре вече съм се поставила на лека диета. В смисъл, че гледам да не ям сладкиши, но пък ги замествам с всякакви плодове и мисбя, че има ефект. От две седмици не съм качила допълнително килограми. В събота ще ходя на ЖК и сигурно ще отнеса караница от докторката, че така се отпуснах  Mr. Green

# 336
Мамите от София кога пак ще се събирате,да се присъединя и аз към вас за едно кафенце Hug
Миленче,ти от кой квартал си
А за плащането...за съжаление вече за всичко се плаща ooooh!
За стая за екип за упойка за всичкоооо

# 337
Франческа от Хиподрума съм:)

# 338
Тъкмо мислех да публикувам и аз моя списък, за да ме посъветвате кое от нещата ще ми е излишно, но ме отказахте окончателно с днешните дебати Mr. Green

Joy По-добре си трай, или питай някоя мама с опит на лични  Mr. Green

# 339
Hrisik,и аз искам колан за бременни Blush
Някой има ли мнение за тях да ми кажете според вас добре ли е да се носят и на кои фирми има хубави Thinking

# 340
Аз съм От красна поляна Wink

# 341
А майките от ПЛОВДИВ някоя ще ражда ли в СЕЛЕНА ?

Аз казах, че ще съм в ОБ  Hug

Melly.G ... не съм те разбрала мила, но виждам, че вече са ти отговорили  Hug

anghella време е наистина да започнеш да си пиеш лекарствата ... иначе  ФейтитУ ще се те напляска   ...  Mr. Green  Hug Hug Hug

Joy По-добре си трай, или питай някоя мама с опит на лични  Mr. Green

201uu  шегата на страна, но ако искаш съвет питай ... сигурна съм, че мамите ще ти помогнат  Hug
Само не пиши цени щото е  newsm34  Mr. Green

Прегръдки на всички сладурки ...   mrstraetz

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 18:44 от F.a.t.e.

# 342
  • Бургас
Aaaa, пиши, пиши, тъкмо сме загрели hahaha

# 343
хм намерих нещо интересно http://tv7.bg/news/8912492.html

# 344
Ми то реално наистина не могат да ме пипнат,идеята е ,че те ще затворят заведението и аз къде ще си нося болничния  Laughing Laughing
Милена, за начало ти давам един линк, където е коментиран същия казус http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:rsmuyn5X5g0 … ct=clnk&gl=bg. Тук става въпрос за закриване на предприятието, а ако само ще прекрати временно дейността, няма право да ти прерати договора. Дано да можеш да го отвориш. Ще проверя по-обстойно нормативната уредба по товя казус и ще ти пиша пак.
По отношение на Майчин дом - аз също имах колебания и също не съм доволна от обслужването там, защото лежах няколко дни в началото на бременността, но...за съжаление се оказва, че нямам друг избор при моите проблеми. Онзи ден като бях на феталната морфология при Марков и той окнончателно ме убеди, че няма къде другаде да отида.

Общи условия

Активация на акаунт