Тук са се събрали най-хубавите дами, които през СЕПТЕМВРИ ще са горди мами!

• 26 963
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
Milena_87 бравоо  Heart Eyes чудесна новина  Hug
Мартичка, права си не винаги се разбира кой какво има в предвид! И аз за какво съм ви крива не можах да разбера?, че защитих момичето ли? Че не почнах и аз да казвам колко излишни неща има в списъка? Или какво?  Крива съм ви че казах колко струват тук плодовете ли? Крива съм че не съм виждала комплекти за 20лв и се изненадах ли? Някой ще каже ли конкретно за кое съм му  крива?

# 316
Милена, радвам се, че всичко с младежа е наред  Heart Eyes И аз имах същото преживяване като теб със сина ми. На връх бъдни вечер, вдигах по тревога гинеколожката си, че цял ден не съм усещала бебето. В момента в който легнах да ме гледа на ехографа го усетих как ме шутира яко, голямо конско отнесох, че съм я уплашила  Embarassed

# 317
Болничния преди раждане  е 90% от брутната заплата,ако работиш.

# 318
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕ 10 страници с коментари на някакъв си списък newsm78 всеки да си купува каквото си иска все тая...въпроса е бебетата да са добре  Praynig аз лично още не съм купила абсолютно нищооо и смятам ,че има време още  Confused пък и знам ,че предварително не се купува...само ще си набележа и доката съм в болницата мъжът ми и майка ми ще купят всичко..то все нещо ще се забрави и после ще се купува въпроса е най-важното да е на лице. Simple Smile А относно килограмите забременях 55 а сега съм 58.200 и дано да не напълнея много....приятна вечер на всички мами. Hug

# 319
  • Бургас
Ех Милена ... радвам се че бебока е добре  Hug

За сутиените да се изкажаи аз ... ами продължавам да си нося моите - в смисъл такъв купих си номер по-голям, но не нося за бременни. Взимам си от тези с подплънките  Blush и съм си доволна. Но после не знам как става номара ако се кърми  newsm78. Задължително ли трябва да се прави със сутиен за бременни?

Както ти е удобно, Фейт. Аз носех специалния за кърмачки само в началото. ПОсле суетата ми се "обади" Flutter Но няма особена разлика, поне за мен.
Стефис, мерси Hug Питанката ми е понеже съм в болничен от трети месец. Не се ли взема доход  пак примерно 18 месеца назад и ала-бала?

# 320
Е Фейт надали е чак задължително.То според мен е по-скоро за удобство ако ще кърмиш някъде на обществено място.Аз вече нямам сили да се боря с тия сутиени.Попринцип съм с доста голяма чашка и доста малка обиколка ...трудно намирах и преди пък сегаа  Tired.Още повече ,че раста само на чашка в тая област  Laughing Laughing.
Мерси момичета за подкрепата одеве,така си и мислех -че всичко ще е наред с малкия ,но все пак се радвам ,че отидох:)

# 321
Милена 87 радвам се че всичко е наред. Момичета да не ви пука, кой за какво ви се скарал че е безсмислено. Вашата глава ще гори ако сте имали съмнение и не сте направили проверка, за да не ви се присмеят.

# 322
  • Бургас
Е Фейт надали е чак задължително.То според мен е по-скоро за удобство ако ще кърмиш някъде на обществено място.Аз вече нямам сили да се боря с тия сутиени.Попринцип съм с доста голяма чашка и доста малка обиколка ...трудно намирах и преди пък сегаа  Tired.Още повече ,че раста само на чашка в тая област  Laughing Laughing.
Joy Joy Joy Joy и хвалиш ли се или се оплакваш  hahaha Hug Баси, аз се кефя, че съм забременяла, та да се видя с гърди. Иначе съм като цветен фототапет:)

# 323
Milena_87, много се радвам, че с бебока всичко е наред!   bouquet

# 324
Миленче,браво мила за бебока Hug
За Майчин дом аз съм категорична ,че не бих родила там!!! А леля ми е акошерка в секциото и мен и брат ми ни е изродила... Но дори тя ми каза по-добре Тина Киркова!!!
Аз ще раждам частно ,но пак там много съм дояолна ,че лекря ми,който ме слеси цял живот прави ражданията там Peace всички майки са много доволни от болницата аз лежах там и съм очарована от отношението а нямах нито екип нито ме водеха някъде бременна Stop
Супер са ваички и в стаите са само българки има си отделни стаи за ромкоте

# 325
Аз съм се родила в Тина Киркова,най-добрата ми приятелка там роди..и моят АГ ми препоръчва за там.Може би и аз натам ще се насоча.

# 326
А майките от ПЛОВДИВ някоя ще ражда ли в СЕЛЕНА ?

# 327
Болничния от третия месец(както си ти) до този 45 дневния се изчислява на база 80% от брутната 18 месеца на зад.  А 45 дневния е 90% 24 месеца на зад.

# 328
  • Бургас
Ех Милена ... радвам се че бебока е добре  Hug

За сутиените да се изкажаи аз ... ами продължавам да си нося моите - в смисъл такъв купих си номер по-голям, но не нося за бременни. Взимам си от тези с подплънките  Blush и съм си доволна. Но после не знам как става номара ако се кърми  newsm78. Задължително ли трябва да се прави със сутиен за бременни?

Някой може ли да каже как се изчисляват 45 дневния болничен преди раждане?  newsm78

Ех ... имаше един калкулатор, който ти го пресмяташе  ... сега ще го потърся  Heart Eyes

ето гооооо http://www.bg-mamma.com/?action=calculator    Hug
Данке, но имах предвид размера на болничния.  Hug Както и да е, аз съм по сложен случай, че съм от първото майчинство директно в болничен и т.н. ooooh!
Стефи, сега виждам, че пишеш. Ясно, мерси Hug

# 329
Милена, страхотни новини  Hug

Общи условия

Активация на акаунт