Тук са се събрали най-хубавите дами, които през СЕПТЕМВРИ ще са горди мами!

• 27 010
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
# 301
  • Бургас
Ева, ти успя да се конфронтираш днес с една част от форумското съсловие:) Не търси вината само в другите. Аз излизам от спора.  Wink
По повод филмчетата има едно много сладко на Пиксар:
http://vbox7.com/play:3fff4c05
Дано да ви хареса Peace

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 17:09 от Melly.G

# 302
ХАХАХа, крайно време беше много жени на едно място, да започнат да водят безсмислени спорове. Всеки е прав за себе си, така че не спорете излишно. В този случай поговорката "В спора се ражда истината" не важи Simple Smile
Когато става въпрос какво да купим за децата си, после в коя ясла/градина да ги запишем, кой каква и колко здравословна храна им приготвял, пък на какви спортове ги записал, пък дали им позволявал да гледат ТВ или да играят на компа... и т.н...две еднакви мнения няма и никога няма да има и винаги тия разговори водят до по-малки или по-големи спорове, които в крайна сметка са излишни. Всеки гледа от собствената си камбанария, съобразява се с манталитета и джоба си, съобразява се с желанието на детето си, с мнението на партньора си, със собственото си виждане...
На този етап списъкът и покупките са най-малката ни грижа. Най-важното е да докараме бременноста си успешно най-малко до 34 седмица...след това можем да мислим за списъка за болницата. А после, живот и здраве, ще харчим парите и за всички останали неща, които сте изброили.

Ха, най-после се показа и слънцето...усмихвайте се повече, бебчовците имат нужда от +++ емоции  smile3525  261uu

# 303
Аз още миналата година ходих (с бременните приятелки) и тази продължавам на лекциите в The Mall. Там си имам любима лекторка - Ася Николова от Националната асоциация в подкрепа за кърменето. Нейните бисери ги запомянм с лекота. Та това са нейни думи - бебето има нужда да е нахранено, да му е чисто (преповито и с чист памперс) и да му е достатъчно топло (облечено ли, завито ли, сгушено голо но в ръцете на мама на топло). Всичко останало е за глезотия и радост на родителите. Бебето не го интересува дали бодито е със слонче, мече, зайче и т.н., нито дали е синьо, жълто(еххх жълтоо), розово, червено. Както и на него не му трябва количка - то иска ако може все на ръце да го носиш - количката е за удобство на мама и тати, за да не им отичат ръцете  Joy
Та всички тези неща не ги взимаме за бебето - взимаме ги за нас  Wink
Пожелавам на всички да си вземете всичко което искате и си харесате и после да го ползвате с кеф  Blush

# 304
Ариел, твоя пост е най-смисления от дълго време насам  Hug Поздравления   bouquet

# 305
Ева, ти успя да се конфронтираш днес с една част от форумското съсловие:) Не търси вината само в другите. Аз излизам от спора.  Wink
По повод филмчетата има едно много сладко на Пиксар:
http://vbox7.com/play:3fff4c05
Дано да ви хареса Peace
За коя час говориш  Laughing Сигурно броиш Скай и себе си  Laughing
Аз вина не търся в никой! Но изказвам това което мисля...
Защитих момичето защото не ми се стори редно да и се обсъжда бюджета който ще отдели, Ясно е че Фейт не е целяла да стане този спор и ако е знаела нямаше да пуска списъка, сигурна съм. Също така е ясно , че е искала да разбере кое би било излишно....но това е много индивидуално при всеки.
Ако забележиш от там тръгнаха нещата! Когато мисля, че някой е прав аз го защитавам и не ми пука колко оси ще ме накацат защото и аз мога да жиля!
Не очаквайте да мълча когато някой ме настъпва...това няма как да стане  Mr. Green
А ако иска някой нещо да ми каже  казах на лични...пише ли тук...ще му отвърна и аз тук.

# 306
Момичета, наистина ще ви помоля де спрете вече с този спор!
И ще помоля всеки, който чете постовете да се въздържи от коментар по темата!

Милена ... пиши какво стана на прегледа  Hug

# 307
Ева, всеки може да жили, но мисля, че в Интернет пространството трябва да сме малко по толерантни, защото виртуалното общуване е по-трудно от реалното, и често не се разбира кой, какво и как е искал да каже. Още повече, че при нас хормоните бушуват и трябва малко да се съобразяваме. И не съм съгласна, че в темата пишем "оси"

# 308
  • София
Аз пък тия дни си взех сутиен на Анита и нещо не съм особено доволна. В интерес на истината ми е удобен, но хич не ми харесва как оформя бюста ми, изглежда си все едно нямам сутиен и ми е малко неудобно да ходя така. Ще ходя тия дни да търся друг вариант май.
А между другото, продавачката много ми препоръча коланите за бременни, били много добре за кръста, а и срещу отпускането на кожата. То хубаво, ама в предстоящите жеги нещо не се виждам с колан да ходя  newsm78.

Иначе наистина пазаруването е за удоволстие и удобство на родителите  Peace. Лично аз горещо бих ви препоръчала да си вземете шезлонги, на бебетата им харесва да се люшкат в тях и така мамите имат ценни минутки спокойствие  (моят син така се залюляваше, че местеше шезлонга из цялата стая.... и накрая го счупи  Laughing).

# 309
Завърнах се.Най-напред-бебето е съвсем добре.Мърда си,даже доктора ми вика -ма то ме ритна 3 пъти докато го гледах на  ехографа ,ти как не усещаш не знам.Пита ме дали знам пола,аз се направих на разсеяна да видим какво ще каже-е мъжленце си е отвсякъде.Мил доктор ми се падна ,но какво чудовище изскочи...Беше явно някаква по-главна докторка,първо се накара на доктора ,после и на мен.Пита ме поне 3 пъти наистина ли това ,че не съм усещала бебето 3 дни е причината да отида.Искаше да ме изпрати да си платя за прегледа ,защото това според нея не било спешно и не било причина да ида да ме прегледат.Стиснах зъби да не и отвърна ,че лошо щеше да стане.Та от 2 ходения в спешния кабинет на Майчин Дом съм адски ама адски разочарована и колкото и да се замислях за раждане там,толкова се отказвам вече.
Иначе бебока изчака да изляза от кабинета успокоена и започна да ме шутира яко.Сигурно ми се е смял  hahaha Ама пък аз толкова доволна,веднага влязох в едно магазинче и му купих ританки на любимия ми Йори:)))).
За сладолед чета...ех ех,после обаче че се разсъблякох вече.Купих си по кило черешки и ягодки и така доволно се натъпках  Grinning

# 310
  • София
Ева, всеки може да жили, но мисля, че в Интернет пространството трябва да сме малко по толерантни, защото виртуалното общуване е по-трудно от реалното, и често не се разбира кой, какво и как е искал да каже. Още повече, че при нас хормоните бушуват и трябва малко да се съобразяваме. И не съм съгласна, че в темата пишем "оси"
newsm10 Ще се въздържа от коментар, защото не ми се води очевидно злобен спор, и защото Фейт помоли да се спре по темата и ми се иска да уважим молбата й. Hug

# 311
Подкрепям Фейт - нашия миротворец. Не в интерес на истината, но в интерес на добрия тон.

# 312
  • Бургас
 Peace
Миленка (адашке) срахотно е, че бебео е наред и си се успокоила Hug Това е най-важното.
Шезлонга newsm10 наистина е супер полезна вещ. Нашият е и с вибрации, и при коликите това много помагаше  smile3521
Някой може ли да каже как се изчисляват 45 дневния болничен преди раждане?  newsm78

# 313
Момичетаа да ви се похваля моята най-добра приятелка от детство е бременна и тяя в 8-ма седмица Hug попринцип и бяха казали,че ввроятността да няма дечица е огромна и тя се беше уверила в това след много опити ooooh! но преди 2-3 седмици дойде и направихме тест,беше положителен с мнооого бледа втора чертичка и отидохме на лекар ама имаше само сакче и и казаха че може да е празно заради проблема и,ноооо вчера отидохме пак и си има 6мм бебеее с пулс Hug
Сега и аз и тя и сестра и сме бременни хихихи

# 314
Ех Милена ... радвам се че бебока е добре  Hug

За сутиените да се изкажаи аз ... ами продължавам да си нося моите - в смисъл такъв купих си номер по-голям, но не нося за бременни. Взимам си от тези с подплънките  Blush и съм си доволна. Но после не знам как става номара ако се кърми  newsm78. Задължително ли трябва да се прави със сутиен за бременни?

Някой може ли да каже как се изчисляват 45 дневния болничен преди раждане?  newsm78

Ех ... имаше един калкулатор, който ти го пресмяташе  ... сега ще го потърся  Heart Eyes

ето гооооо http://www.bg-mamma.com/?action=calculator    Hug

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 17:43 от F.a.t.e.

Общи условия

Активация на акаунт