Тук са се събрали най-хубавите дами, които през СЕПТЕМВРИ ще са горди мами!

• 26 928
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
Хахаххахаха развеселих се добре че ви имааа Hug
Влизам аз да ви се оплача даже на лекар мислех да ходя ooooh!
Вчера чета тук за череши чета във фейса кой какви череши си купил и аз да не остана по назад 2кила си купих  Laughing изядох едно кило на екс като не видяла хахаххаха
И през ноща....не съм мигнала едно разтройство едни болки в корема и болки ниско долу като от цикъл,не мога да стана от леглото толкова се стреснах и само чаках да стане 2 часа да ида на лекар и влизам да ви кажа колко съм уплашена и чета,че някои от вас също са имали този проблем Praynig
Не Знам да ходя ли на доки сега нямма стягане нямам болки всичко ми е ок Thinking
Как мислите?

# 436
francheskasweet  Laughing,така е след кило чуреши.Но наистина ако имаш някакъв дискомфорт потърси доки  Hug

# 437
А аз си мислех че проблема бил в моите череши...явно такива ще са ранните череши тази година...аз опуках само половин кило на веднъж и се разминах леко през нощта само ставах два пъти до тоалетната  Blush и се оправих на другия ден нищо ми нямаше

# 438
Не знам дали имам дискомфорт  чувствам се отлично за сега след толкова ходене до тоалетна Blush
Само имам лека болка многооо ниско долу като при цикъл ама това за съжаление ми е почти от началото на бременността ooooh!
Някой с подобни оплаквания има ли? Моля споделете

# 439
Определено ме отказахте от черешите ... поне за сега  Mr. Green

francheskasweet Ако я имаш тази болка още от началото, не си ли я споделила с док, той какво ти казва. Ако пък не си е хубаво да го направиш, може бебо да е разположен много ниско в долната част и от там да идва проблема. Нали знаеш ... пий но - шпа, а ако не мине на лекар  Hug

# 440
Рошличка,аз снощи се самонаказах така и днес няма да ям Tired
Само паренето ниско долу ме тревожи Sad

# 441
Фейт,ниско е седалищно е и многооо рита точно там ooooh!
Амиии когато му споделих каЗа много е ниско милото за твоя месец дано се вдигне Confused
И от тогава не съм се допитвала за това

# 442
  • София
Аз имах такива болки ниско долу от самото начало и с Нош па минаваше, ама откакто миналата седмица докторката ми ми изписа Магнерот Нош па не съм взимала.
Ние бяхме днес на фетална морфология при доц. Томова. Всичко е перфектно. Ама не иска да си покаже лицето, беше си го закрил с едната ръка и не и не, говори му жената, че мъж не е добре да е така срамежлив...съвсем за малко я отмести. Сега съм спокойна и доволна, ама истината е, че докато не си го видя в ръцете цял и здрав, все ще го мисля.
Аз отивам сега да си измия ягодки, с черешите още нямам преживявания, скъпи са ми и не ми се ядат още.

# 443
нещо от мен,което ме просълзи:       
Преди да стана майка спях толкова, колкото поискам. Никога не се безпокоях за това в колко часа да си легна. Гримирах се, обличах се и отивах на работа. Не се препъвах в играчки и не учех приспивни песни. Не бях чувала думите "манту", "коластра", "дефтерит". До преди да стана майка никой не се е осмелявал да повръща върху мен. Никой никога не се е напикавал в скута ми, не ме е плюл, не ми е дъвкал пръстите. Напълно контролирах разума и мислите си. Спях нощем и имах време да сънувам. Преди да стана майка, никога не се е налагало да удържам с все сила ревящо дете, за да може докторът само да надникне в гърлото му. Никога не бях гледала пълни със сълзи очи, готова сама да се разплача. И не знаех какво е да замреш от щастие при вида на детска усмивка. Не знаех, че съм способна да съпреживявам така силно и да чувствам така дълбоко.Не знаех, че целувката ми може да лекува. Преди да стана майка, не бях държала в ръцете си някой просто, защото не мога да се отделя от него. Да дишам с него, да туптя с него. Не съм подозирала, че някой толкова малък може да има най-голямото значение. Не мислех, че мога да обичам толкова горещо. Преди да стана майка не знаех, че моето сърце може да живее в тялото на някой друг.Преди да стана майка не се събуждах на всеки 10 минути, само за да проверя, че диша. Превърнах кошмарите си в щастие! Станах майка и целият ми свят се промени... към по-добро!

# 444
  • Варна
Здравейте,докато се запиша в новата тема тя  ще свърши Hug.Момичета да ви попитам има ли някой от вас ,който е по активен в Продавалника??Не съм изпращал  повече от година нищо извън Варна и сега се чудя поща ли ,Еконт ли ? Ще се радвам ако някой с повече опит сподели.Извинявам се за отклонението от темата,но знам,че тук се крият отговори на много и различни въпроси .Хубаво е ,че ви има! Поздрави на всички!
Канела прекрасно е това,коетп сподели! Heart Eyes

# 445
Канела,направо настръхнах ...

# 446
Канелка,  Blush  Sob newsm10

# 447
Пфууу докато изчета всичко...
Сега един ферман от мен
danaya80 зависи какво ще купуваш . Аз вече бях написала , но бодита , пижамки и някои други нещица ще купя от Карфур .Доволна съм от цената и са качествени повечето.
Някои неща ще поръчам и от Некст . Сега в МОЛ галерия има и H&M там също има мн достъпни и хубави неща , както и в Waikiki..
Миленка ,радвам се , че всико е беб е ок!  само да ти кажа ,че не е задължително бебето да се усеща непрекъснато. Не се шашкай от такива коментари. Когато бях бременна с Марио , почти не го усещах . Направо се шашках като прочета в нета... Просто си беше по-мързеливичък. Даже е имало дни в които цял ден никакъв го няма (обикновено в събота и неделя го правеше този номер) и всеки понеделник почи търчах при док.  Само спокойно, когато се почувстваш притеснена направи някъде един ехограф и не се рови много из нета...
За спалното бельо – аз купувам на Тач –къде от Турция ако някой ходи, къде от тук.. Качеството ми харесва, харесвам памучения сатен... Макар, че комплектите за кошара са около 60лв (а не 100) . Сега на беба няма да купувам , а ще ушия 2 комплекта за временно ползване , тъй като купих малка кошарка 80/50 (май беше) и ще я използвам максимум 7-8 месеца.

ЗА слънцезащитните кремове – препоръчително е на лицето да се слага висок фактор , тъй като слънцето много пигментира кожата (особено кожа с лунички , склонна към акне ) Аз нямам проблем с кожата по принцип , но  си предпазвам лицето с тази цел(а не да не изгори),че после отиди се опитай да си оправиш петната ...абсурд! Детето мажа с висок фактор , тъй като неговата кожа е още доста финна , а слънцето е супер силно (вече не е както беше преди години. ПОмня ,че сме стояли на плажа от сутрин до вечер всеки ден и никога не съм изгаряла (аз съм с кожа , която бързо почернява и е леко матова по принцип) . Сега ми се е случвало за 1-2 часа на плажа , да усещам едно като „жулене” /парене по кожата.
Всеки си преценя , но аз лично смятам ,че е добре кожата да се предпазва поне с някакъв среден фактор.

Честито на всички , които са разбрали цвета на гащите на малките човечета!

Ариел , добре дошла !

НА мен пък ми е много странно като се правят тези списъци с цени...  newsm78 Аз правя списък с необходимите неща и гледам да си ги набавя- сега едното боди ще го взема днес , другото след 2 седмици примерно и на различни цени ...За какво е нужно да се правят такива тотали с такива големи суми отдолу )))))  Естесвено казвам го от моята гледна точка , всеки си знае Wink

Сега като се замисля, може би има разлика когато пазариш за първо и когато за второ дете. За второто вече мислиш по-реално и по-практично ... докато при първото пазариш всичко като за последно  Crazy

Фейтче , много точно си го написала ! Мерсаж и за линковете за детските стаи ,че това ще ни чака на пролет живот и здраве...направо не ми се мисли..

За кг , аз днес се притеглих и +9 (( е каква е тази работа сега... направо се депресирам. Ще ударя 20така до края май...

anghella
сутиена е супер. Ако може да пишеш поне марката , за да търся..

Аз се мажех с Лансинох , но това не попречи да ми се разранят зърната , но пък се оправиха за около 1 седмица след това (мажех се от 8 месец)

Красимира , аз лично предпочитам дървените кошари – много по –уютни са ми  и маткара им е на по-високо (когато на преносимата се пусне на долното ниво , имам чувството, че детето спи на земята) . Все пак поогледай и прецени кое ще ти допадне повече
Марио е на 1г5м и не може да прескочи засега кошарата , но  и не го оставам там де, само спи в нея от време на време ..Имаме такава - http://kasida.bg/dizain-baby-detsko-leglo-desi-60120-sm-103-6262.html , само че малко по-различна .

Ева , изчакай за сктивната гимнастика. Може някой да ти подари. Не чак от толкова необходимите вещи . Ние почти не сме я използвали ![/color]

Последна редакция: ср, 16 май 2012, 15:58 от rossy-pm

# 448
Канела мен също успя да ме просълзиш, много силни думи, друго не може да се каже. Във връзка с това просълзяване ето една реклама която всеки път като я гледам ме кара да се разчуствам адски силно

# 449
Mince, Мама зайка, Stasy87, Eva_82, благодаря ви за пожеланията. Дано всичкти да успеем безпроблемно до края, когато ще си гушнем бебчетата! Praynig
francheskasweet , честито на твоята приятелка. Дано всичко да е наред и при двете до края Hug
Мен също ме боля снощи корема и затова днес тичак да си пусна изследване на стерилна и обикновена урина. Слава Богу всичко е наред с тях. Значи може и мен от черешите да ме е боляло.
С урината, добре, ама тези левкоцити отново са високи - 16.44 принорма до 10.5. Явно така ще си карам до края, като не можем да установим от какво са. Дано да не е от някое сериозно заболяване и да не навредят нещо на бебо.
Канела, ще стискаме палци, разбира се. Дано всичко да мине успешно  Praynig Това, което сподели за майчините чувства е прекрасно. Нямам търпение и аз да изпитам същото smile3541

Общи условия

Активация на акаунт