Тук са се събрали най-хубавите дами, които през СЕПТЕМВРИ ще са горди мами!

• 27 022
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Ох, Агира, разсмя ме... мъжът ми пита имаш ли снимки от спасителната акция.  Joy Joy Joy
Не мен днес ми беше духащо много и се отказахме от запланувания плаж. Но детето се нащуря в Детския кът в Младост.

# 91
Момичета кажете кога и къде ще се видим в Пловдив ??? newsm78 newsm78 Rolling Eyes

# 92
Добро,утро мамчета!Най-после ви изчетох  Laughing
Фейтче,нямам думи просто за темичката.  bouquet
Иначе нищо ново покрай мен.Събота и неделя малко миткахме и сега наново започва седмицата.А как не ми се работиииии... Crossing Arms
Хубав ден,милички Heart Eyes

# 93
Здравейте, днес цял ден ще съм по служебни срещи и няма да мога да Ви чета, та влизам а наваксам малко, повечко - довечера Simple Smile
При нас всичко е супер, уикенда го изкарахме по разходки, кино и разни други такива дребни, но приятни удоволствия Peace Сега остава да чакаме ФМ в сряда, когато ще разберем най-накрая корделки ли ще връзваме, папионки ли ще гласим Sunglasses А, мойте бебета много ритат, направо не се спират, до сега се чуех кога ще проритат, що не мърдат, а сега дали е нормално да са толкова активни Laughing Та кога спят тея малки човеченца, като постоянно някой ми ръчка корема Wink
paca73, не си сама, и ние още нищо не сме купували, не от суеверие, а защото ни предстои едно ремонтче леко и ще ни е по-лесно да е по-празно, а после почваме пазаруването, а и вече все пак ще знаем пола, надявам се Praynig Rolling Eyes
Agira аууу плаж! Снощи сънувах, че съм изгоряла много жестоко на ръкави, ха ха, явно съм предчувствала какво ще прочета тази сутрин Laughing
Аз нямам проблеми с отичането на краката (засега), та нямам с какво да се включвам...
Това за дневника ми се струва много сладинко, но мисля, че ще съм много несериозна Laughing Аз така за сватбата си бях направила албум с първите ни снимки, разни билети където сме били заедно, визитни картички от ресторанти, където сме имали срещи и разни други дреболии та после чак до снимки от сватбата, стана супер, ама сега събира прах, от миналата година до сега съм го разглеждала точно веднъж Laughing
Накрая да кажа, добре дошли на новичките мами! И на качилите снимки - страхотно изглеждате мами, все едно заглавието на темата  специално за нас се отнася Heart Eyes
Усмихнат ден  bouquet

# 94
Добро утро милички ... наспинкахте ли се  Mr. Green Hug

Как са тумбаците днес? Моя бръмбъзък от снощи пак стана доста активен, че ставах да го разхождам да се кротне или намести  Mr. Green ... тъй де, обикалях малко из апартамента  Whistling

Смайли ... по принцип спат, точно когато ние сме активни през деня  Laughing а когато легнем се разшават  Crazy

Росалинда ... ще се съберем миличка, няма да избягаме  Mr. Green просто нека да минат тези дъждовните дни тази седмица, че наистина ще е дъжовно студено времето. Нека да е топличко за да можем да седнем навънка на чист въздух, а не да се затваряме в запушените завения  Hug

Хубав ден на всички  Hug

# 95
Добро утро бъдещи мамчета!
Аз тази сутрин се събудих мнооого рано. Явно от мерак, защото днес съм на ФМ и нямам никакво търпение.
Стискайте ми палчета. Довечера ще се включа с резултата. Hug
Хубав ден и успешна работна седмица на работливките Simple Smile

# 96
# 97
Добро утро !
Тази сутрин  мислех да поспа поне до 10 ч. , но мъжо ме събуди , не можел да тръгне на работа без да цунка тумбачето Laughing
Аз днес съм на комисия за болничния , а после ще ходя да запазвам ден и час в гражданското за подпис Mr. Green
Хубав ден мамчета! Heart Eyes

# 98
Каси  ... чакаме те довечера да доложиш Hug

Обаче е студено  Tired ... пак извадих дългите ръкави и чорапите вкъщи, а бях ги отписала вече  Whistling

# 99
Хихихи,аз ако си бях в къщи сигурно до климатика щях да стигна  Laughing

# 100
Здравейте,момичета!
Бургаски майчета,очевидно срещата ни отпада засега,защото целта е наистина да се съберем повечко и да си поговорим.Но предлагайте вече вие следващия път! Hug
Роси,моите дневници са именно ръчно направени,не съм привърженичка на готовите нещо.И за разлика от Barbera,аз пък съм точно от ентусиазираните майки!
Фейт,страхотно изглеждаш,както и всички други!
Хрисик,извинявай,мила,ако с нещо сме те засегнали!Ако съм компетентна по въпроса,винаги с радост съм отговаряла!Аз също забелязах,че с някои от моите тревоги раздразвах някои,няма да конкретизирам ,и именно затова вече ще споделям по-малко.
Лек ден на всички!

# 101
Росалинда ... ще се съберем миличка, няма да избягаме  Mr. Green просто нека да минат тези дъждовните дни тази седмица, че наистина ще е дъжовно студено времето. Нека да е топличко за да можем да седнем навънка на чист въздух, а не да се затваряме в запушените завения  Hug

Хубав ден на всички  Hug
Добро утро, момичета!  Hug
За пловдивската група може и аз да се класирам, че все не успявам за софийската Embarassed
, но ще има време да наваксам, особено с мамите от Люлин.  smile3525Аз съм в отпуск от 21.05 до края на седмицата и мисля да съм си в Пловдив, ако нещо решите и ме искате, ще съм на разположение. Даже мога да доведа и една бъдеща августова мама.  bouquet

# 102
Добро утро момичета Simple Smile
В петък тръгнахме в провинцията и само път - изморих се,не ми е много комфортно вече.Вчера се върнахме нямах време за  да чета и ни изненада студена София , и готвене и малчо за градина да приготвя след мини ваканцията.
F.a.t.e. за пореден път  Hug за темата да ни е честита и всички да се чувстват добре.Днес и утре на работа в сряда нямам търпение за ФМ ще вземем флашка и малкия и той да види какво рита на мама корема и се надявам да ни кажат вече на 100 % какво ще е бебето .
Иначе вчера домъкнах мини дрешки от баткото и някои други неща и той прояви интерес и поразгледа и ми стана едно мило   Heart Eyes

# 103
  • София
И ние сме на ФМ в сряда, вече нямам търпение. Днес ще мине бързо, че съм на английски довечера, ама утре... Само всичко да е ОК при всички:)

# 104
... Само всичко да е ОК при всички:)

Всичко ще е наред момичета ... просто сме толкова нетърпеливи да си видим малките човечета  Heart Eyes

Ева ... разбира се, че може ... стига да се организираме нещо  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт