Тук са се събрали най-хубавите дами, които през СЕПТЕМВРИ ще са горди мами!

• 26 975
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте,прекрасни Hug много ми харесва колко сте активни Peace
за хималайската сол,научила съм всички в нас да хапват само такава,аз не ям солено и всички си добавят като готвя  Whistling ама съм си егоистка хахахах а и сол се добавя  Flutter
за подуването на краката-правя си редуване на топли и студени душове и ги държа вдигнати на стената,докъто лежа поне по 15 минутки,ама на мен не ми се подуват,а се схващат доста по-неприятно и болезнено е Cry ама...какво да правя Confused
за суеверията-аз съм суеверна и то от неща,които ми се случват...не знам дали е истина ама си купих бебешко албумче и на другия ден влезнах в болница,после го изхвърлих няма да купя нищо до 8-месец почти края Confused а иначе нямам търпениееее хихихи
за Марков,мен ме дразни това,че не прави дискове и снимки,2 мои приятелко минаха при него ФМ и двете нямат диск Crossing Arms на мен Тодоров вече 3 диска ми е дал по 30 минути целите прегледи и многооо снимки с бебо и то хубави,на всеки преглед поне една ми прави и то много хубава...не знам какво означава-не е застанало добре за запис Crossing Arms аз съм си капризна и не бих го приела,особено от такъв важен преглед да нямам спомен и запис Crossing Arms амааа то си е до лекар Sunglasses Embarassed иначе е много обстоятелствен по думите на всички Peace
аз съм отслабнала с кило и малко... Shocked тези дни без да искам и да си налагам хапвам само по една пържолка на скара с много зелена салата и през останалото време зеленчуци и плодове или доматки със сиренце и зехтин....оказва си огромно влияние начина на хранене за килата,ако хапваш за бебенцето,ще качваш само от него,ама ако си хапваме и за нас-сладкоо,пициии и тестени неща ще си трупаме наши килца Blush
ние си стоим в къщи и спим по цял ден на тоя дъжд хихихи навъс само вали и е студенооо Rolling Eyes блазе на мамите по морето,чакам го многоооо това моренце Hug Hug Hug

# 151
Да се поФаля и аз с първа покупка за бебка, на която за сега ще се радва бъдещият батко - купихме количка, много съм доволна, продадахме успешно старата и днеска направихме първа разходка с новата!
Лъки, момичетата много адекватно са те посъветвали относно скарлатината, вземете секрет, аз скоро четах по въпроса, няма проблем за бебето, дано малкият я изкара сравнително леко, знаеш, че във всеки случай е добре всички шарки да се карат в детска възраст  Hug
Стаси, а мъжът ти маже ли се с някакъв противогъбичен крем, да не си ги прехвърляте просто, може той да си ги носи и ти всеки път да си се лекуваш. Друго, което се сещам е като минеш лечението и този път да пуснеш белиото на по- високи градуси и да го изгладиш след това. Аз никога не съм имала този проблем по време на бременност и ми е странно, твърдението, че това си е нещо като задължително зло.
За крема против слънце, тази година сме на Адерма, не съм го мазала още, аз съм против непрекъснато мазане, просто внимавам повече, за детето говоря, до сега не е имал проблеми, а е доста бял.

# 152
  • София
Момичета, да ви се оплача.... Аз отново съм с гъбички  Confused .................АКо някоя от вас знае нещом, което се прави профилактично, ще съм благодарна ако сподели  Hug

Аз имах проблеми с това  Sick Много е неприятно и сърбящо и течащо ....... ужас. ..... На мен ми мина с глобули предписани от док.  Появи ми се от пиенето на антибиотик. Появяват се и при  миенето със силни сапуни. На мен ми е кофти дори с интимен гел. Затова вече се мия само с вода. http://apteka.framar.bg/16005501/%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B6% … %83%D0%BB%D0%B8-6 - тези са глобулите.

Иначе Фейт ти е казала за сладкото. Много пречи шоколад и захарните изделия както и всякакъв вид тесто.  По принцип няма изцяло лекуване завинаги. Появили ли са се един път пак се появяват, кофтито е че при теб се появяват постоянно.
Дано ти минат по бързо  Hug

# 153
http://www.bela.bg/?page=inner_page&page_id=30&article_i … 04&sub_page=2
вижте тази статия,сетих се да я постна,заради много мои приятелки незнаещи за АСПАРТАМА
има го в почти всички дъвки бонбони и напитки.....а е ОТРОВЕН!!!

# 154
francheskasweet - аз още не съм стигнала до хималайска сол за кухнята  Mr. Green засега ползвам йодирана  Party , но скоро ще си купя лампа от хималайска сол - ползва се като йонизатор за положителна енергия - поставя се близо до TV и др. ел.устройства  Heart Eyes

много хубава статия, аз газирано слава богу не пия, а за избелващите кремове - леле- този на Биодерма 50+ си избелва отвсякъде - направо не знам лятото дали да го ползвам Grinning

# 155
  • Варна
Хималайска сол купувам отдавна, както имам и такава лампа. Включвах я от начало , сега си стои за украса.
Аспартам има на всякъде, да. Където го няма просто не го пишат. Така, че няма нищо безвредно. Единствения вариант е да си стоите гладни. Във всяка храна има нещо гадно.

# 156
ПФФФ така е Close
аз открих  дъвки без захар и аспартам kodent,взимам ги от лукойл

# 157
Момичета на пазара вече е пълно с ягоди.
Навсякъде пишат, че са български, но всички знаем, че не са. Sad
Вече си взимах един, два пъти, но около мен близките ми казват, че са пълни с нитрати. 
Само дето от както съм бременна много ме влекат...Мислите ли, че са вредни, заради начина на отглеждане и т.н..

# 158
По повод плодовете-аз си ги ям без притеснения.
Вчера си купих ме череши-12 лева килограма newsm61 Киснах ги половин час във купа със вода,после ги измих и да ви кажа бяха уникално вкусни.Със всички плодове и зеленчуци процедирам така още преди да забременея.Няма как -инъче гладни ще останем,всяко нещо за консумация е измама,пълно с химия и какво ли не

# 159
  • Варна
Stasy на мен също бактериалното ми излезе с candida albinas ама аз пък нямам никакви симптоми. Ако не ми го бяха пуснали даже нямаше да знам. Моята докторка даже каза, че може и нищо да не ми изписва, защото на гинекологичния преглед не се видя нищо. Сега на 23-ти ще ходя и ще видим какво ще каже.

# 160
Василена , аз моя мъж съм го подложила на сериозни ограничения и няма как той да ми ги прехвърля  Mr. Green Доктора ни е забранил секса заради контракциите ми  Rolling Eyes И на мен също ми е странно като ми твърдят, че е нормално за бременносст, но какво да направя. Чувствам се като ходещ бацил  #Cussing out
Sentex , моите се виждат за жалост. Ще се лекуваме, няма как ...

# 161
Открих сезона на несезонните плодове преди месец с ягодите,а сега с диня и череши...няма начин като ми се ядат,то във всичко има вредни неща,ама не ги мисля чак толкова.

# 162
И мен много ме влечат ягодите и черешките и си купувам. Знам че са пълни с нитрати но какво да правя  Embarassed То не че в краставиците, марулите и доматите и т.н. няма. Гледам да не ги мисля много, защото иначе не трябва да ям нищо.

# 163
Дами, It's a Boy!  bowuu
За втори път не си познавам пола на бебето. Мога да спечеля награда за най-слаб инстинкт. За сметка на това се просълзих от щастие, защото на път за прегледа Нико ми обяснява, че съм като шоколадово яйце - понякога изненадата е кола, понякога е тъпа животинка, но той искал да е кола, т.е. искал братче. Много съм щастлива за него.
Mell.G чакам да прочета как мина твоя преглед. Плодове и зеленчуци ям каквито ми се приядът. Ягоди, домати и краставици - всеки ден.
Гъбички ме мъчиха предната брменност, слагах глобули Полижинакс и след тях пак се появяваха. Като родих и изчена течението.

# 164
  • Варна
Скай, честито за момченцето  Heart Eyes
Ям ягоди , череши и всякакви плодове каквито ми се приядат Peace

Общи условия

Активация на акаунт