Тук са се събрали най-хубавите дами, които през СЕПТЕМВРИ ще са горди мами!

• 26 896
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Това клипче много ме развсесели.Сутринта се смях с глас  Laughing
http://vbox7.com/play:5149808414

# 541
Успех на прегледите днес! Смайли, стискам палци - дано се окаже фалшива тревога!

# 542
  • Варна
Ами мен не ме е боляло никога, а и това ритане ми се случва от време на време. Другата седмица ще питам доки  Simple Smile

# 543
Здравейте, момичета. Hug
Смайли, стискам палци всичко да е наред! Praynig
Мели, много ми харесва линка за количките, а и цената е добра, дано някоя мама, която има такава се включи с мнение. Simple Smile

# 544
Смайли, мисли позитивно, не се отчайвай! Всички сме с теб и стискаме палци  Praynig  Hug

Момичета, по последни данни от вчера моето момче е вече момиче  Mr. Green Фейт, сменяй щъркела, хаха. Доста се изненадах, чак не ми се вярва, понеже вече бях приела идеята за 2-ри син. Все пак ще изчакам потвърждение края на месеца. Аз си го бях сънувала в началото, че е момиче, но като Скай хич си нямам вяра на интуицията, та.. така. Моля се само всичко да е на ред до края пък Септември ще видим със сигурност кой е познал. За сега е разположено седалищно и се моля да се завърти както трябва като му дойде времето.

Хубав ден   bouquet

# 545
Смайли, с теб сме мила  Heart Eyes Прегръщам те силно и кураж  Hug

# 546
  • София
Ако знаете как ми се спи и не ми се работи.........
Цяла сутрин гледам календара и се чудя откога да си взема болничен  Embarassed.

Smiley_girl, стискам палци всичко да е наред!

Ех, Lucky, изкара късмет ти  Peace. Мен колкото и доктори да ме гледат нито един не се усъмни дали пък случайно не е момиче. Даже на ФМ питах колко процента е сигурен пола, при което док ме изгледа накриво и ми се тросна, че няма проценти, или се виждало, или не се виждало!

# 547
Ех, Lucky, изкара късмет ти  Peace. Мен колкото и доктори да ме гледат нито един не се усъмни дали пък случайно не е момиче. Даже на ФМ питах колко процента е сигурен пола, при което док ме изгледа накриво и ми се тросна, че няма проценти, или се виждало, или не се виждало!

Joy Joy

Важното е да са живи и здрави, хубави дечица.  Hug

# 548
velviamo да не би да приемаш аспирин протект или фраксипарин?
Къде го прочетохте това за Смайли аз рових рових и нищо не видях?!?
  не Rolling Eyes
Смайли всичко ще е наред:)

Последна редакция: чт, 17 май 2012, 10:42 от velviamo

# 549
AA Lucky*  аз си имам вяра на интуицията, ама тя ме подвежда  Mr. Green
Иначе както се казва в една книжка детска - На финала ще говорим  Laughing

# 550
Здравейте,муцунки!
Благодаря за подкрепата.Върнах се сега от болницата видях ме се-доста е стресирана.Ама си нападна мусаката която и приготвих за закуска  Mr. Green Mr. Green Това е добре.Утре ще я оперират,така,че се надявам да пиша добри новини.
Моят изпит който трябваше да бъде в събота....Се измести за 04.06  smile3516 smile3515 А да ви кажа ли защо??????????? Защото един младеж спешно заминавал за чужбина и го тупна ли на мое място,а аз на негово.Е какво е това бе?Младежа бързал,а ние бременните хич не бърза ме.Нали си безхаберства ме по цял ден -какъв е проблема да си седя и да си чакам две седмици и половина.Плана ми беше книжката да ми е подаръка за рожденият ми ден,но явно до като станат документите,ще ми се случи към края на юни  Crossing Arms Както и да е -живи и здрави да сме.
Закусих аз със черешки-на мен не ми се отразяват като на вас.Много добре ми действат.
ХУБАВ И УСМИХНАТ ДЕН,ПРЕКРАСНИ ДАМИ!

# 551
Lucky,браво,мила!Честита ти малка дама!Нашари ги и ти!Не ти ли е сладко сега,че ще си имаш момиченце? Wink
От снощи все си мисля за Смайли...Понеже веднъж съм изживяла кошмара с първото ми бебче,чак физически усещам тревогата й....Но съм сигурна,че с бебките всичко ще е наред!Има толкова случаи,когато или лекарите грешат,или просто,въпреки т-синдрома,дечицата са си съвсем добре!Вярвам и стискам палци!
Paca73,чакаме те на отчет след ФМ!Да кажеш колко е пораснала бебката!
Моята маймунка е активна особено много вечер или когато лежа по гръб.През останалото време почти не я усещам или само леко се мести.

# 552
  • София
здравейте момичета Hug много неща сте писали едва наваксах Heart Eyes Ние вчера бяхме на док. още сме си с пишка и доктора каза промяна да не чакам. Юнакът е порстнал вече е 441гр. и всичко си ни е наред. Дано така бъде до края Praynig На всички ви пожелавам само хубави новини Heart Eyes

# 553
Здравейте момичета, отдавна не съм писала понеже съм на работа и нямам толкова време.
Смайли, стискам палци всичко да е наред  с твоите момиченца. Praynig
Аз имам следния проблем, който не знам дали  проблем, но моето момиченце шава изключително много. Има моменти в които продължава с часове. Дали е нормално, чела съм за проблеми с малко движения, не знам как е с многото.
Също така моят лекар ми каза, че за да взема пак болнични ако искам трябва да вляза в болница. Тук чета, че и други има с моя проблем. Дали няма някъде нормативно установено влиза ли се в болница или не?

# 554
sky*, направо ми е жизнено важно и аз да спя вече, защото не съм спала от декември месец! Също имам и сърцебиене. Моля те, ако не е проблем и ако лекарствата се продават в аптеките, а не са забъркани от хомеопата, да ми ги кажеш. Мислех и аз да ходя на хомеопат, но докато се ориентирам при кой да отида и то безсънието ще ми стане добре дошло с бебо  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт