Тук са се събрали най-хубавите дами, които през СЕПТЕМВРИ ще са горди мами!

• 26 868
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
радвам се,че ти е харесало Hug не мисля,че шума ще и пречи Peace това със звуците е по-скоро при постоянно пускане на силна музика,например да си ходим по нощни заведения редовно,а не едно кино Hug кажи после как е филмчето smile3521

# 631
  • София
Добро утро!Има ли някоя от софийските мами да ходи на ЖК в 25 ДКЦ в Младост?Имам едно питане,ако може да ми отговори ще пиша на лични.Аз чакам МАЙСТОРИИ-ужас,направо откачам вече,ама какво да се прави ще търпя.Лошото е ,че май ще ми спрат и тока ,та няма да мога да чета и тук...........Благодаря и хубав ден!

Аз ходя в това ДКЦ Simple Smile Ако мога да помогна ми кажи .... Hug

# 632
Здравейте момичета!Бързам да се похваля,бебка си е добре,всичко си има и е развито и си функционира добре!Малко се беше свила та не можа много добре да я огледа доктора от кръста на долу,но каза че като отида на 28.05 за болничния ще пробва да я види пак!Отговаряла си на седмиците,активна е,дори игра една главичка на доктора!Много съм щастлива,пожелавам на всички мами безпроблемна бременност и здрави ,пухкави бебчета на есен!

# 633
бъди, и аз си се смея самичка Blush Hug Stop Heart Eyes

# 634
Анхелка, на мен най ми хареса тъмно-синята!   newsm10

# 635
  • София
ОООХ  в голяма дилема съм хахахха моля за помощ Laughing
http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=3860 тук ако отидете почти в края на страницата долу има от модела количка,която съм харесла още цветове,и не мога да реша коя да е!!!! ooooh! Laughing
На мен най-много ми допадат Pacific и Fuego.  Hug

Кошницата за кола - според мен си е най-удобна за кола. При първото ни ходене на ортопед (профилактиката), доктора ни каза, че задължително трябва да се слага нагъната кърпа или одеало на дъното на кошницата, понеже извивката на кошницата е твърде голяма. Той самият негодуваше срещу недалновидните производители, които не са съобразили факта, че за новороденето бебче не е добре да се сгъва под какъвто и да е ъгъл. Та това от доктора го знам - до 4-5 месец с одеалото отдолу, за да се омекоти тази голяма извивка на кошницата и да не стои новороденото в почти седнала поза.

Относно покупките за бебета, и особено дрешки и обувки, обръщам внимание, че лятото (края на юни, юли и август) по западните онлайн магазини правят страхотни разпродажби. Откакто пазарувам онлайн цените в Бг ми се виждат още по-прекалени.  Laughing

Извинявай за тъпия въпрос сигурно  Peace Аз не съм пазарувала от чужди сайтове а все повече се замислям дали да не почна ....  Thinking  Ще се радвам ако споделиш твоите сайтове за покупки кои са  Hug   bouquet

# 636
paca73 Браво за резултатите  Hug

Франчи ... и аз съм за последния модел количка  Wink

Иначе за коликите - наистина не знам и не бих взела нещо на своя глава ... предполагам, че когато педиатъра дойде след изписването вкъщи ще предпише нещо превантивно, а ако не действат ще сменяме  ooooh! ...

# 637
оооо нощните клубове с този цигарен дим съм ги отписала отдавна  Grinning Ще направим една задължителна обиколка из магазините за детски стоки в мола и после с много пуканки и т.н. на кино Simple Smile а утре ще споделя за филма, все пак щом е с Джони няма как да е лош   Wink

# 638
Сега се връщам от разходка...много сте изписали  Simple Smile
Смайли когато имаш желание, много ще се радваме да споделяш тук, ние нали сме за това...да се подкрепяме и да си даваме кураж  Hug Когато се случи нещо такова в живота ни и го преобръща...тогава си даваме сметка кое е важното и стойностно в живота. Вярвам, че и с трите ви всичко ще е наред  Praynig няма как толкова положителна енергия и мисъл която всички отправяме към теб да остане без резултат  Heart Eyes И по добре да даваме енергията си в подкрепата и куража на всички момичета в темата който имат нужда вместо да го хабим в излишни, смешни спорове и словесни битки..
Когато аз преди година минах през кошмара разбирайки за проблемите на  моята бебка....форума беше мястото което получих подкрепа и разбиране...за това мила Смайли, споделяй колкото душа ти иска  Hug
П.П. искам и да помоля момичетата който спряха да пишат в темата да се върнат пак при нас  Hug и ако някой ви напада...или обижда...подминете го...не е нужно да слизате на неговото ниво....тук има място за всички  Heart Eyes

# 639
francheskasweet мен ме разсмя. Спокойно, щом си се усещаш сама, значи всичко е наред.
Аз няколко пъти до преди година съм си пазарувала от LaRedoute, ама сега го направиха едно много тегаво с такси и условия за доставка и вдигнаха и цените и не ми се струва изгодно. За нашите онлайн магазини, повечето неща ги има по детските магазини и предпочитам на място да отида, да го пипна и да преценя дали да го взема. По Интернет си купувам иначе ваучери, билети и парфюми основно. За Продавалника гледам неща, които са в моя град или ако в града имам познат, който бих помолила да отиде да види нещата на място, но до момента не съм купила още нищо оттам - само харесвам  Sunglasses
За мамите от Англия - разгледах на страницата на Asda - предстои ми малка ваканция там  Blush, точно преди да ме спрат да летя и мисля да намина на живо да видя нещата, защото ми харесаха и като цени ми се струват нормални - купували ли сте оттам?

# 640
Момичета, имате ли проблем със сайта - нещо бавно ми зарежда страниците ... или проблема е нещо в доставчика и лошото време при нас Rolling Eyes

# 641
Фейт, и аз имам проблем със сайта, ужасно е бавен, но е само при този сайт. Дано се прави скоро

# 642
Фейт, и аз имам проблем  Peace, ужасно бавно се отварят страниците. Явно е от форума, други сайтове са ок.

# 643
От половин час не мога да го публикувам този пост. И при мен сайта се бави.

Bydik няма за какво да ми се извиняваш, нито пък ти е тъп въпроса.

Когато детенце беше бебе, кръстницата му ми поръчваше от Мадъркеър
Скрит текст:
mothercare.co.uk
. Имат страхотни сетове от бодита, пижамки/гащеризончета и чорапки, чорапогащи. Страхотни=много мек памук, готини щампи и цветове. Кръстницата сега пазарува за нейната принцеса от ebay.co.uk. главно. Има страхотни попадения.
Когато се върнах на работа  Laughing, случайно някой ми спомена за ЛаРедут. И вече повече от две години пазарувам от там. Но трябва да отделяш време и да следиш за новости. Непрекъснато можеш да си купиш нещо изгодно. В началото има и грешки и някой и друг боклук можеш да си купиш, но като цяло с времето се научаваш да разпознаваш качествените неща. Последната ми поръчка с дрешки за момъка е= летни дълги дънки, карирана памучна ризка с къс ръкав и памучна жилетка, на обща стойност 22 лв. Доставката от Франция чрез посредник ще ми струва около 3-5 лв.
Обувки за цялото ми семейство пазарувам от:
Скрит текст:
javari.co.uk, javari.fr, javari.de
. Имат безплатна доставка до Бг.
Тези сайтове регулярно пускат промо кодове за допълнителни отстъпки, понякога е трудно да им устоиш  Crazy

# 644
Фейт и при мен е така, явно от лошото време. Sad
francheskasweet на мен Astral и  Cube ми допаднаха най-много, но смятам Cube за по-практична. :hug

Общи условия

Активация на акаунт