"Системата минус 60"- тема №33

• 42 289
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
За днес - З- кроасан+ кола / трябваше малко да се събудя, но не прекалявам всеки ден с газираното.../; обяд- риба на скара с домати и краставици, вечеря- пак от рибата с малко домашна лютеница
И аз задържам, явно като свалиш 4 кг и после дълго време - нищо... Confused

# 616
Ядох диня и сирене , но я да питам аз тези пречени картофи с копър и чесан мога ли утре на обяд със салата да ги ям или въобще да се откажа от картофите.???

# 617
  • Варна
Ядох диня и сирене , но я да питам аз тези пречени картофи с копър и чесан мога ли утре на обяд със салата да ги ям или въобще да се откажа от картофите.???

За обяд може картофи, но не бива да ги съчетаваш с месо. Нали знаеш, нищо не е забранено по системата? Wink

# 618
Тази събота и неделя не бях системна.Хапвах предимно леки храни,но без да спазвам часове.В тези жеги нямам и желание за солидна и количествена храна.Няма +,няма и -.
Днес :
з - парче домашен брауни с чаша бадемово мляко
о - печени картофки в розмарин,чесън и зехтин + задушен праз +2 нектарини
в - не съвсем системна студена супа Вишисоаз(сварени и пасирани бял лук,праз,картоф и малко сметана)
Около 2л течности,45минс елиптикъл.

# 619
  • София
grym4e, ще си взима поука за вечерята. Simple Smile

Иначе от днес съм в цикъл, боли ме корема, чувствам се подута и смачкана...
Както казах и преди- аз нямам кантар и не знам от колко килограма започнах, нито колко е резултата до момента, но все пак трябва да отбележа, че има някакъв резултат. Simple Smile Усещам го по едни много тесни панталони, в които бях като прищипана наденичка, ама сега съм като по-малка наденичка. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Менюто ми за днес беше:
З: една препечена филийка със сирене, чаша мляко;
О: един кренвирш и салата Снежанка;
В: пак салата Снежанка, която беше останала от обяд, но количеството беше доста малко, тъй като по пътя към вкъщи голяма част се беше изсипала в плика.

Имам много дебелански снимки, ама няма да се показвам. Simple Smile Но пък ако стана една слаба хубавица някой ден, непременно ще покажа прелестите си тук. Simple Smile

grym4e, а може ли да се яде наистина лютеница на вечеря, че и на обяд? Нали в нея има захар, нишесте някакво предполагам.....

# 620
  • Варна
grym4e, ще си взима поука за вечерята. Simple Smile
grym4e, а може ли да се яде наистина лютеница на вечеря, че и на обяд? Нали в нея има захар, нишесте някакво предполагам.....
Първо поздравления за успехите! Следващата стъпка ще е да се престрашиш да се претеглиш, а после да гледаш как стрелката отива надолу!

Лютеницата е домашна, ние сме я правили и няма нишестета или захар, по - скоро прилича на смлени зеленчуци с подправки и чесън... Пък и не беше много, но по принцип забележката ти е правилна. Лютеницата от магазина не е системна.

# 621
Няма вариант за вечеря месо и риба с нещо друго,може само с подправки или лук, с каквато и да е лютеница не може Peace
Момичета, не четете вариантите за вечеря!

# 622
Добро  и слънчево утро . Ето го и менюто ми :
З- няколко ябълки петровки, 2 препечени филийки Вита с чисто масло и маслини, чаша айрян
О- леща, салата от краставици
В- пилешки дробчета на фурна с мнооооооого лук  Heart Eyes
Сиситонс, айде при нас отново в отбора  Hug
Вале, не ти ли омръзва варианта с диня и сирене  Rolling EyesАз много обичах преди тази комбинация, но миналата година след такава вечеря ме хвана летния вирус и едно повръщане, едно......разстройство  Sick То не, че комбинацията го предизивика, но спомена все още ме държи и не мога да се наканя пак да опитам  Mr. Green

# 623
Добро утро, момичета!

И аз съм вече в табличката! Няма скрито покрито.  Rolling Eyes Лебед  Heart Eyes!
Днес станах рано и такъв глад ме гони... Embarassed
з-един кроасан с череша и ванилия, 120 гр. мюсли бисквитки, кафе;
о-кашкавал на фурна, салата, пъпеш;
в-диня със сирене.
cvetna77 , много ми е вкусно и все още не ми омръзва.  Rolling Eyes Нали ви писах, че съм правила "лечебното гладуване" на Лидия Ковачева. Там дни на ред хапвах само диня-лятото в горещините е супер!
Хубав ден от мен!  Hug

# 624
Привет момичета!

sisitons   Hug

Следващата ми стъпка -> днес също да е системен или близък до системен ден.

з (10:00): две студени парчета лазаня с коприва, лобода и свинско
з2 (13:00): половин пъпеш с праскова
о (14:00): порция грах с доматена салата
в (17:30): кайсии с ? (вчера беше с праскови, днес мисля да е с кисело мляко във вид на  hahaha соленолед)

вчера:
в2 (20:00-22:00): една бира в парка, голямо лизане падна Mr. Green
общо течности над 3,5 литра

Хубав и прохладен ден!

# 625
  • Варна
Няма вариант за вечеря месо и риба с нещо друго,може само с подправки или лук, с каквато и да е лютеница не може Peace
Момичета, не четете вариантите за вечеря!
По принцип в табличките няма, но ако погледнеш книгата с рецепти на Мириманова , тя готви рибата с малко моркови, доматено пюре,краставици, лук и дори маслини. По принцип класическото разделно хранене допуска комбинация месо + зеленчуци.

Честно казано за една лъжичка лютеничка много ми се карахте  Peace
Вчера тъкмо се оплаках, че не ми мърда теглото и днес кантара ме зарадва - вече 5 кг свалени по системата! Урааа!

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 15:05 от gpym4e

# 626
По принцип наистина има леко разминаване между книгата и( книгата за рецепти)  и таблиците.Извода за мен лично е да не се вторачваме толково много а да гледаме да спазваме основните принципи все пак всеки организъм действа и функционира различно.
Гръмче, чак пък много да ти се е карал някой  Rolling Eyes Сиситонс съвсем добронамерено ти е казала..Целта  тук е освен да се подкрепяме и да се коригираме.Тона в темата си е много добър и дружелюбен въпреки, че понякога си правим забележки една на друга  Peace Не го приемай толкова лично и емоционално  HugИ честито за новият минус   bouquet

# 627
  • Варна
cvetna77 Не се сърдя, просто и аз забелязах, че има разминавания между книгата и табличките, но ценя много подкрепата и препоръките на всички тук! Понякога е трудно да преценяваш сам, наистина.  Crazy

За днес:  Закуска -  тост с кашкавал и шунка + мляко с какао, Обяд: картофена супа + айрян, за вечеря имам приготвена диня, да видим..., но ядох кисело мляко

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 18:43 от gpym4e

# 628
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Здравейте, момичета,
намествам се тихичко в темичката и в режима.

Представям се в кратце, защото така е възпитано като влезеш някъде  Mr. Green

Аз съм си една дебеланка и винаги съм била. Успях да сваля 35 кг с Дюкан, но точно преди да започна захранване - забременях и се разхайтих. И резултата е ясен - върнах си всичко.
След като родих и спрях да кърмя започнах пак - свалих 15 кила, но пак се разглезих и ето ме тук, почти в изходна позиция.

Избрах системата, защото виждам, че е разумен режим и може да се спазва завинаги, а знам, че ми трябва вечен режим, защото иначе се омазвам.

Знам, че ще ми е трудно, защото хобито ми са тортите и сладкишите  Rolling Eyes Blush

Освен това никога не си лягам преди 1-2 часа, но ще свикна.

Надявам се да ме побутвате и пошляпвате като сгазя лука.  Mr. Green

Днес ми е първи ден, но забравих да се претегля. Но вчера бях 102 кг  Blush Embarassed ooooh!, така че броя това за старт.

Засега:
з: кафе с мляко и 2-3 шоколадови бисквити
о: домати със сирене
в: вероятно печено пиле

Изчетох няколко пъти първа страничка, поизчетох темата и мисля че засега схванах всичко. Дано!
 Hug

# 629
Tatitt, добре дошла при нас .Мисля, че режима ще ти допадне.Аз съм много щастлива, че попаднах на тази тема и че открих системата.Съжалявам само ,че после се подлъгах по диети с по бързи резултати и после качих всичко, че и отгоре.Вече с топ не можеш ме мръдна от системата  Mr. Green
gpym4e, имам спомен, че и ти беше спазвала някаква диета преди да започнеш системата.Ще споделиш ли как се чувстваш сега? Пък и всички останали ще е хубаво ако споделим опит и ги  съпоставим със системата.Мисля, че за всички ни ще е полезно да си припомним плюсовете от този режим на хранене  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт