"Системата минус 60"- тема №33

• 42 239
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • пак на Рив Гош
Cvetna77, при вас жеги, при нас 19-20 градуса и почти ежедневно неколкократен дъжд от 3 седмици насам  ooooh!
Трябва да пообменим малко, та да докараме средно положение и на двете места  Grinning

Лебед, благодаря ти за разясненията  Hug. Наистина, сложничка е рецептата  Mr. Green, ама ще я пробвам... само да стане мааалко по-топло.

Coquelicot, браво за свалените килограми!

Аз от сряда насам съм с МЦ и минус 500 г, което ме кара тихо да се надявам, че в понеделник минусът ще е повече. Хубавото е, че все успявам да устискам на глада за сладко и Ламята си похърква кротко  Laughing
Гледам, говорите си за стриктно спазване на Системата. Както повечето знаят, аз ежедневно я нарушавам, понеже вечерям към 19-19ч15  Wink. И тъй като съм на диета с пресекулки кажи-речи от 16-годишна, което донякъде доведе до над 30тте ми кила отгоре, този път съм се зарекла да не отслабвам бързо, а завинаги  Peace. Даже отсега обмислям стратегия за задържане на теглото, когато успея да разкарам последните 10-12 килограма.  Mr. Green Защото вече си се представям в що-годе приличен вид, нещо, за което допреди година, не смеех да мечтая.

Менюто вчера:
З - филия с масло и конфитюр, портокалов сок, кафе с мляко
О - пилешка пържола и зелен фасул, фреш от праскова и портокал, обезмаслено кисело мляко
В - диня и обезмаслено прясно сирене

Лек ден, момичета!

# 676
Здравейте момичета!
Виждам, че се е заформила дискусия за отделни детайли при храненето по системата. Аз също смятам, че всеки организъм е различен и тези малки промени не са фатални-това личи и от резултатите на всички нас... Simple Smile Както казва самата Мириманова, това не е диета, а начин на хранене и живот...Важното е да свикнем да се храним по този начин и запазим това във времето, тогава и кг няма да се върнат!  Peace
Днес:
з-мюсли с кисело мляко, кафе;
о-пилешки дробчета с лук на фурна, салата, сирене, пъпеш;
в-шопска салата.
Усмихнат ден!  Hug

# 677
  • UK
 З- чили макарони със сос от свинско, пуш. сирене, филаделфия и босилек, 1 кракер с бри с чили и 1 ред шоколад
О - консерва от скумрия в цобствен сос (на работа съм  Grinning )
В - капучино  + тренировка  Party

# 678
  • Варна
При мен днес: закуска - бутер - рогче със сирене, детско шоколанче Пингвин
Обяд: макарони със сирене; Вечеря: диня със сирене
И въобще без сирене не мога Laughing

Роца А ти къде живееш, че толкова много дъжд?

По морето днес по се живее - 29 градуса, обаче станахме като тропиците - надвечер редовно си превалява

Последна редакция: пт, 13 юли 2012, 19:16 от gpym4e

# 679
Мадам Роца е парижанка.Има интересен кулинарен блог.
Менюто днес :
з - ябълков сладкиш,100на грама конопено семе
о - задушени картофки в зехтин и подправки,1/2 краставица,ягоди
в - 2 чаши бадемово мляко

Затвърдих  - 4кг за 2 месеца със системата + физически натоварвания.

Последна редакция: сб, 14 юли 2012, 01:52 от Coquelicot

# 680
  • Тракийка в Софийското равно поле....
И у тях едни мармоти........  Laughing Mr. Green

Днес съм не много режимна - проспуснах вечерята.
з: филия с фастъчено масло и сладко, кафе
о: диня със сирене и малко джанки
в: ми ........ няма вечеря, затова сега изпих кофичка айран....  Tired

Отивам да въртя захарни фигурки  Whistling  chef

# 681
Здравейте, Дами   bouquet От утре т.е. от днес се присъединявам към вас.Имам да смъквам доста.В момента тежа  oколо 101 кг. а целта ми е да стигна 53 - 55 кг.Висока съм около 160.Търсейки подходящ режим за отслабване попаднах на вас и мисля, че това ще е моят начин, защото се убедих, че нямам нужда от поредната диета.Това е в кратце за мен.

Последна редакция: сб, 14 юли 2012, 08:01 от Eva07

# 682
Здравейте, момичета! От днес и аз съм във вашите редици. След дълго борене с килограмите, сваляния и след това качвания реших, че няма смисъл от всичко това, че е крайно време да си избера начин на живот, а не диета. Забих на 77 кг, а целта ми е 57-55. Висока съм 168 см и се надявам докато дойде време за моренцето да сваля някое и друго килце. Имам навика да планирам предварително менюто си и съм свикнала да не хапвам късно. Ето го и планът ми за днес:

З - 2 препечени филии хляб "Вита" с малко масло и 2 парчета шунка, чаша горчиво кафе и 3-4 чаени лъжички сладолед (смятах да го пропусна, но не устоях)
О - Пилешко филе на скара и салатка от домат и краставичка с малко сиренце
В - Пак смятам да е салатка или диня

Освен това вписвам и 20 мин каране на колело (все още нямам тренинг)

Минусов ден, момичета!

# 683
  • Варна
Здравейте!

Добре дошли и на новите дами! Ако искате, можете да се впишете и в нашата табличка за резултати от стр 1 - пишете на Лебед.

Аз днес съм :Закуска - 2 филийки ръжен хляб с пастет и мляко с какао, О: 2 кюфтета с бял сос, В: салата / не знам каква , може би шопска/

Една приятелка ми препоръча да пия и едни хапчета от акай верде от аптеката, които били 100% естествени , просто да подпомагат свалянето и да дават тонус. Била ги пробвала - убиват апетита, но знам, че Мириманова препоръчва само да се пият витамини допълнително, не и разни други добавки. Вие чували ли сте нещо за тях? В интернет има реклама - уж някаква Нели свалила 30 кг, обаче аз не вярвам на такива сайтове.

# 684
  • пак на Рив Гош
Бивша, бивша...  Mr. Green Сега живея 20 км на юг от Париж  Grinning.
Благодаря за комплибентите за блога  Hug

Eva07, Iаnie, добре дошли  Hug

Менюто вчера:
З - препечена филия с масло и конфитюр, портокалов сок, кафе с мляко
О - печено пиле, задушени моркови, фреш от манго и портокал, обезмаслено кисело мляко
В (към 20ч30, понеже пак водих Камбанката на лекар) - таратор

Днес:
З - препечена филия с масло, портокалов сок, кафе с мляко
О - свинско печено с домати на фурна, шопска салата, пъпеш
В - сигурно ще е диня и обезмаслено прясно сирене

Изкарах и 10 км на велоергометъра, докато гледах малко от военното дефиле по Шанз-Елизе (нали тук днес е национален празник  Grinning).
Сутринта се отбих в пекарната за хляб и с надеждата, че ще успея да намеря един сладкиш (за утре сутринта), дето ми е легнал на сърце от сума ти време и дето все се гоним с него, ама го нямаше, та сега съм фрустрирана  Grinning. Нищо, като ми падне, няма да му простя  Laughing.

А, докато пишех и Гръмче се отчете Simple Smile. Не съм чувала за акай бери, но видях, че има тема в подфорума. По принцип не пия хранителни добавки, само по малко витамини зимно време. Макар да ми се наложи да изкарам един курс с витамини от групата на В и микроелементи февруари-март, когато ми окапа косата (но тогава и спрях за известно време Системата).

# 685
Бивша, бивша...  Mr. Green Сега живея 20 км на юг от Париж  Grinning.
Благодаря за комплибентите за блога  Hug
Колко са 20 км? Докато живеех в Лил,преместила се от дълбокия Запад,се смятах за 1/2 Парижанка. Mr. Green Апропо, Честит празник.
Менюто днес няма да го пиша,защото правих френски макарони с пълнеж от сметанов крем и малини..тааа отиде коня у ряката...  Laughing

# 686
Здравейте, момичета! Първият ми ден мина добре. Днес малко се олях със закуската, но поне вече няма да се повтаря Simple Smile
Менюто ми за днес:
З - кус кус със сирене и малко сладолед, кафе
О - за да намаля порцията си сложих в чинията наполовина ориз и наполовина салата. Ориза беше с малко царевица
В - диня със сиренце, снощи ми се услади Grinning

Смятам да се претегля след първата седмица Simple Smile
Минусов ден, момичета!

# 687
Добре дошли на новите момичета, пожелавам успех Hug
За днес:
З-парче сладкиш, кафе без захар,айрян
О-една краставичка, едно яйце,  печени тиквички с кисело мляко
В-май ще е агнешко печено, но не знам дали ще устискам само с това , сина си дойде с гости Heart Eyes
Лек ден на всички  bouquet

# 688
  • Варна
Менюто днес няма да го пиша,защото правих френски макарони с пълнеж от сметанов крем и малини..тааа отиде коня у ряката...  Laughing
Звучи интересно, каква е точната рецепта?

Аз днес съм ламята Спаска:
Закуска - филия с пастет, филия с кашкавал, мляко с какао
10:00 една чашка пудинг
Обяд: ориз със зеле и парче сирене
Вечеря: или ориз със зеле, или диня, ще видим...

Снощи вечерях селска салата, ама към 20 часа, защото излизахме, но нямам +, слава Богу!

# 689
  • София
Здравейте,

Вчера изкарах един прохладен ден на басейна в Панчарево, а вечерта бях на рожден ден на моя близка приятелка. Та менюто ми беше следното:

З: една кашкавалка и чаша мляко;
О: таратор и пилешка пържола на скара;
В: при вечерята имах известни колебания какво точно да ям, защото на практика рождения ден беше бая късничко и реших или да изям едно кебапче, или да ям малко салата. В крайна сметка си нарязах един домат и малко сирене и си ги боцках цяла вечер, което знам, че не е системно, но някакси трябваше да се впиша в компанията. Simple Smile

За днес- ядох на закуска макарони със сирене и малко захар. Не сложих масло, ама ми се искаше де. Simple Smile
За обяд си пека едно пилешко бутче в плик, а за вечеря вероятно ще хапна малко кисело мляко.

Понякога, когато съм на гости ми става малко тъпо, не защото аз нямам контрол над волята си, а защото обикновено тези събирания са вечерни и трябва да се хапва нещо малко, много по-късно от системния час.

Последна редакция: нд, 15 юли 2012, 13:38 от gabiplus

Общи условия

Активация на акаунт