"Системата минус 60"- тема №33

• 42 255
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • UK
За вечеря не може катофи
Hug Мерсиии! Ами да - аз просто съм ги обърнала  Mr. Green
И аз те помня!  Heart Eyes
  Еми, хайде тогава сериозно. Като не успяхме да отслабнем завинаги тогава...  Joy

# 661
Здравейте момичета!
Добре дошли на всички нови и успех!  Hug
Как сте в тези горещини? Водата е ясно, че е повече, а храната намаля. Това е добре за нас!  Peace
Tatitt   bouquet, за колко време ги свали?
Днес:
з-една филийка с месен пастет, 4-5 маслени бисквитки, кафе;
о-една печена наденичка, салата, сирене, пъпеш;
в-диня със сирене.
Лек ден!  Hug

# 662
да попитам за вечеря може ли риба на оребрен тиган и салата?

# 663
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Tatitt   bouquet, за колко време ги свали?
Ами....... 9-10 месеца........ 9 по-скоро....

sun4e, мисля, че не може - месото се яде чисто на вечеря, доколкото аз разбирам

# 664
Здравейте и от мен!
Не  може риба със салата може само риба Hug
Гледам че масово ядете хляб на обяд-той трябва да е ръжен или по-добре не , така пише Мириманова Peace
Аз за днес:
З-сандвич с филе,около 11,30 - сладолед, кафе
О-ориз със зеленчуци, 2 печени чушки
В-май пак ще е ориз със зеленчуци или таратор
Кантарът не е мръднал за съжаление Sad

# 665
Аз пък никъде не видях някой да яде хляб на обяд newsm78
Няколко дни не съм системна, понеже се оциклих и много ми се яде шоколад, сега даже ям. Всичко друго си спазвам, но от време на време прегрешавам Embarassed Искам да започна да се движа повече, защото знам че това е начина за по-бързи резултати. Дано да успея да намеря време за фитнес след работа, защото така не става...

# 666
  • Варна
Аз чета и рускините какви ги вършат Mr. Green отслабват жените, но са стриктни, а тук ми прави впечатление, че има много нарушения  Hug Да не си помислите, че размахвам пръст, просто отбелязвам  Hug  За тези две седмици и половина съм минус 3кг, спорт има всеки ден

Първо, браво за 3 -те кг, за 2 седмици е супер!
А какви ги вършат рускините, стана ми интресно? Wink

# 667
 Hug
благодаря Simple Smile

# 668
  • UK
Аз чета и рускините какви ги вършат Mr. Green отслабват жените, но са стриктни, а тук ми прави впечатление, че има много нарушения  Hug Да не си помислите, че размахвам пръст, просто отбелязвам  Hug  За тези две седмици и половина съм минус 3кг, спорт има всеки ден

Първо, браво за 3 -те кг, за 2 седмици е супер!
А какви ги вършат рускините, стана ми интресно? Wink
първо, държат трите яденета да са равни по насищаемост. Това аз не мога да го постигна Simple Smile На мен вечерите са ми или един кефир или голямо капучино. Дори и това ми идва доста. И за мен е изненада, че ми се намалиха порциите и апетитът Simple Smile Освен това после отивам на тренировка и не искам да ми тежи.
Второ, във варианта млечни/плодове или млечни/зеленчуци задължително се яде 200г извара - ни повече, ни по-малко
На обяд стриктно спазват да няма мазно, най-много 1 лъжичка олио за задушаване(не пържене!)или в салатата. Освен това си пишат всичко в грамове по колко е било  Shocked Това малко много ми идва Simple Smile
 Абе общо взето го карат доста строго, нарушения не се толерират  Laughing Обаче пък имат резултати.
Все пак не ми върви четенето много бързо, защото не съм на ти с руския много-много и ползвам Google Translate
  Ще почна да давам отчети тук, да видим докъде ще я докарам. Иначе отслабването върви много по-бавно, отколкото с Дюкан и ако не спортувах толкова, със сигурност и едно кило нямаше да съм свалила досега. Не че тези 3кг са реални, повечето е вода 100%
 Стана чаршаф.....

# 669
  • ВАРНА
gpym4e, за година и 3 месеца.  Peace

Момичета, няма нужда да си причиняваме това, което правят рускините. Аз лично никога не съм го правила. И без да смятаме грамове се получават нещата. Писала съм много пъти, че нямам и 1 ден на 100% системен. Нещото, с което греша и съм грешала всеки божи ден е кафето. Пия го сладко и с мляко, и по цял ден, включително и след вечеря.
И още нещо, много е важна нагласата. Мислете положително, всеки който реши, може  Peace Hug
Аз никога не съм си мислила дори, че мога да стигна до тук. Е, сега вече ми е адски добре и съм адски горда със себе си. И вие можете   bouquet

# 670
  • София
Много съм горда с всички тези момичета, които вече са постигнали това, към което ние всички се стремим- оптимално тегло и добро самочувствие. Simple Smile

Моето меню днес беше:
З: половин луканка и 2 сварени яйца Simple Smile
О: таратор
В: салата Снежанка

Много ми яде кус кус и мисля през уикенда да си направя една царска закуска с малки вкусни топчета кус кус, с много сирене и малко захар. Но сега съм в реалността и ще си пийна малко водичка. Simple Smile

# 671
  • UK
 Дездемонка напълно подкрепям  Peace Още повече, че всеки е различен. Тази система Мириманова си я е нагодила за нея, обаче дали на мен ми пасва? Например аз не мога да ям плод вечер - кара ме да огладнявам, подувам се, ужас. Аз съм по месото и млечните. Затова си пия едно голямо капучино и съм екстра.
 Важното е да няма изцепки като вафли и пици вечер Laughing

# 672
Още повече, че всеки е различен. Тази система Мириманова си я е нагодила за нея, обаче дали на мен ми пасва?
Точно така.Питах дори в темата на какъв принцип са избрани вариантите за вечеря,защото не намирам логика да се смесват въглехидрат+протеин.Спазвам системата,макар,че на моменти я префасонирам според моите нужди и кеф.Например вкарах 8-ми вариант - крем карамел без захар, във вечерите,когато ми се хапва нещо сладко.
Уикендите рядко съм системна,но и се храня оскъдно поради липса на апетит.Имах общо 5кг за сваляне(3-4 вече паднаха),при повече килограми,мисля,че щях да съм по-стриктна.
Не бързайте да сваляте,при това на всяка цена.Правете го по ваш си ритъм,без да тормозите психиката и тялото си.

Менюто днес :
з - домашен кекс с малини,чаша мляко
о - крем карамел(колкото да не пропусна часа)
в - зелен боб на пара,парче сирене

# 673
  • Варна
Здравейте отново!

Съгласна съм, че не бива да се фанатизира и да мерим всеки грам от продуктите. Аз също съм намалила порциите без да се усетя и най - важното - показвам завидна устойчивост на разни изкушения вечер... От години не съм сваляла само с режим толкова бързо; имам предвид, че нямах вече воля да спазвам нещо, беше ми писнало от диети! Само с много спорт бях посвалила малко, но тази система просто ми преобърна мисленето! Никакво насилие- малко спорт, малко ограничение, но знам, че утре сутрин мога да си хапна нещо забранено.

А днес бях така:
Закуска - 1 кроасан с ванилия и шоколад, кола, 2 кайсии
Обяд: "Орлово гнездо" - запечено кюфте с яйце отгоре + зелева салата + печени зеленчуци
Вечеря: прясно мляко

# 674
Юхууууу, как сте в тези жеги  ooooh!
Ето го и моето меню:
З- 2 филийки Вита с чисто масло и филе, 1 ябълка петровка, 40 гр. шоколад с лешници
О- тиквички с кисело мляко и чесън,парче кашкавал
В- риба
Надявам се в понеделник кантарев да ме зарадва с още минуси  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт