По спомени тогава се подаряваха пръстени + подаръците.
Честит да ти е празника, дълги години още да сте заедно !

, ,,карам по инерция'' и чакам ако не 25-30 градуса, то поне да напече слънце, че така съм като уклюмало ( да не кажа ,,препикано''
) мушкато 
:hug
какво съблазнително кафенце си предложила с приятен музикален поздрав ,Ивлин също
, благодаря ви !!!
Станах преди малко,че през ноща два пъти ставах , дъжд валя... и на сутринта съм заспала, но то няма и за къде бързам де.... 
,вие сте имали повод вчера
Желая ви да сте живи и здрави, до дълбоки старини да сте си заедно двамата и да се радвате на успехите и щастието на деца , внуци и правнуци

то си беше точно така
с тези комбинезони найлонови
с по една педя дантела....
Времената бяха такива....

, а се очаква и времето вече да е хубаво

, радвам се , че те виждам на линия ,писали сме по едно и също време
, при вас и слънце, и моренце, как да не ви завиди човек. На мен ми подгизнаха краката, цяла седмица, все в локви да ,,джапам''(
не знам така ли се пише тази дума и има ли въобще такава ....
)

ти още вкусотии си ,,принесла''
докато писах. 

и при нас цял ден вали и не е за показване на вън ...

честито ти нови тоалети , със здраве да си ги носиш. Много е приятно когато човек си купи нещо новичко и си достави удовоствие.Дай на деди фамотидинче да му се успокои стомаха и нещо за хапване и ще му се размине.
Аз също обичам все по нещо да си добавям новичко в гардероба , но не защото съм отслабнала , а защото съм напълняла...
, ужас не мога нещо да се преборя с тези килограми напоследък и то стана откакто отказах цигарите, трябва да съм постоянно гладна , за да смъкна малко
, но не мога да гладувам 

честито ти нови тоалети , 
Препоръчани теми