КГБ=Клуб на Готините Баби - 122.

• 54 905
  • 730
  •   1
Отговори
# 75

По спомени тогава се подаряваха пръстени + подаръците.
Айша,при мен мама свеки ми подари халка за сватбата ,а за годежа  нощница рокля и други атрибути smile3503

# 76

Добро утрооо Simple Smile

Денят започва светъл и усмихнат - малко е хладничко, но ще се стопли  Wink

Желая ви много усмивки и добро настроение

# 77
  • София
Добро утро. Още е свежо, но прогнозата за потоп явно е за следобедните часове.

Айша, разсмя ме.  Hug Hug Hug Много си готина  Heart Eyes Аз мноооого късно изхвърлих комбинезона с 1 педя дантела

# 78

Добро утро момичета !А то наистина е добро и усмихнато като ви чета  Вижте как съм се ухилила
Айша...още се смея на написаното ти !Сладурана !
Ивлин  и ти ме разсмя с гинкото Абе мила набери си листа на входа на морската градина и ще имаш чай за цяла година !,щом ти помага?? newsm78 Честит да ти е празника, дълги години още да сте заедно !
Айша,пожелавам ти много емоции в Истанбул-един много красив град !Да не ти пука за времето -като влезете в Капалъ чарши и Египетския пазар може цял ден да не излезете  и тогава и да вали все тая LaughingСигурна съм че ще ти  е хубаво независимо от времето !
Роси ,вчера след обяд беше "бойното ми кръщене "с малката госпожица  Отидох да я взема от яслата в 16 часа ,тя първо се стъписа,но  аз си я гушнах ,бях и взела близалка и така всичко мина безпрепятствено Слава Богу не заваля и тръгнахме пеш Детенцето ме държеше за ръка и чак се учудих че вървя близо километър без да иска да я нося Когато се прибрахме  в апартамента ,малко похленчи за мама ,но баба Нели ,започна с приказка за плачещото момиче /измислена/ и детето се успокои Така поиграхме докато мама се върне от работа
Да споделя с вас ,колко много се разстроих ,докато чаках  пред вратата на групата в яслата,децата да закусят..Ако знаете ,какви грозни назидателни крясъци от лелите идваха отвътре...Миличките дечица!
Като им креснеха да мълчат  и повярвайте всички млъкваха-муха да бръмне ще се чуе-какъв стрес за децата  Аз се чудех защото моето момиченце ,още при първата среща ми казваше "шшшшт ",а те лелите така им шъткат
Днес тръгвам по задачи ,че вече се стига до боядисването на едната стая та да купя латекс с цвят ,който си избера...
Успешен ден  и на вас !

# 79
Добро утро! Hug
Пу,второто кафенце  да е от мен!

Тук слънцето се чуди да се показва ли или не! newsm78

Спорен и приятен ден!

Нели писали сме заедно. Благодаря за предложението Може да се разходя и да си набера гинко билоба.Радвам се че при теб нещата са минали гладко .Да ти кажа това с виковете на лелките е от време оно.Понеже моите деца когато бяха малки и ходеха на градина и много плачеха отивах по-рано да ги вземам И аз какви думи съм чувала.Всяко стадо си има мърша.Важното е децата да получават любов от близките си  remybussi

# 80
Здравейте.
Не бях чела от седмица  почти, а за писане,  вече нямам спомен кога е било за последно. Embarassed Пак ме завъртя ежедневието и се ,,наслагаха'' много неща, сигурно и при вас е така, но минало-заминало, да гледаме напред. Simple Smile

Как сте, милички, дано всичко при вас е наред?
Шпунц, Дидиа - писали сте за стискане на палци, наред ли е всичко вече? То за някои неща иска време, но поне да се овладее положението ...

Айша, нима дойде време за тръгване за екскурзията, да си изкарате много, много хубаво. Наслаждавай се на многото нови впечатления и на възможността да изживееш всичко това в компанията на дъщеричката ти.

Римарче, ти кога тръгваш, тези дни е, нали?

Честито на всички имали повод за радост, да сте живи и здрави и само хубави неща да споделяте.

Аз и днес имам много неща за вършене, след малко излизам, а колко го мразя това дъждовно време... Както казваше един приятел ,,направо нямам мощност" Simple Smile, ,,карам по инерция'' и чакам ако не 25-30 градуса, то поне да напече слънце, че така съм като уклюмало ( да не кажа ,,препикано'' Wink Simple Smile Joy) мушкато  Laughing...

Да ви е спокоен и интересен денят, да ви е слънчево и топло на душите.
Прегръдки. Hug

# 81

Добро утро момичета !!!  Hug Hug :hug
Макавели... Hugкакво съблазнително кафенце си предложила с приятен музикален поздрав ,Ивлин също Hug newsm53, благодаря ви !!!
 Аз ви предлагам  чай, че кафетата вече сте изпили : Hug Станах преди малко,че през ноща два пъти ставах , дъжд валя... и на сутринта  съм заспала, но то няма и за къде бързам де.... hahaha
Иви...  Hug,вие сте имали повод вчера  Hug  Желая ви да сте живи и здрави,  до дълбоки старини да сте си заедно двамата и да се радвате на успехите и щастието на деца , внуци и правнуци  bouquet newsm51  love001
Айша , Иви много  се смях със спомените ви от годежите и сватбите newsm62 newsm62 newsm62 то си беше точно така hahaha с тези комбинезони найлонови newsm62 с по една педя дантела.... hahaha hahaha hahaha Времената бяха такива.... Laughing Извода ни е , че тези моменти цял живот се помнят и трябва да внимаваме как се представяме  и какво казваме Laughing пред снахи и зетове hahaha hahaha hahaha
Нелка , браво на теб, имаш чудесен подход към момичецето,  Щом  сте стигнали до латекса ,започва да му се вижда края , но.... идва твоето време.... hahaha clean clean clean prostor, а се очаква и времето вече да е хубаво Simple Smile Hug
Ставам ,че имам много за гладене , след вчерашното пране  1ironing 1ironing
Джили Hug, радвам се , че те виждам на линия ,писали сме по едно и също време  Simple Smile
Приятен и успешен ден момичета !!! sun sun

# 82
Ехоо, чук-чук,  има ли някой? Wink Laughing
Отдавна не съм сядала на следобедно кафенце, а тук е толкова тихо и празно Sad

.

За вас -в съзвучие с времето навън.

П.п.

Прегръдки. Hug

Последна редакция: чт, 17 май 2012, 15:23 от djily

# 83
Има,има! Hug Hug Hug Hug Hug
При нас е слънчево и прекрасно!Да отваряме"Ганкиното кафене"!Ето едно от мен!

И една нережимна тортичка

Последна редакция: чт, 17 май 2012, 15:33 от Ivllin

# 84
Ивлин, знам си аз, че ние все сме ощетените Wink, при вас и слънце, и моренце, как да не ви завиди човек. На мен ми подгизнаха краката, цяла седмица, все в локви да ,,джапам''(  newsm78 не знам така ли се пише тази дума и има ли въобще такава .... newsm78) Simple Smile Laughing

Мерси за кафенцето, но другият път ако може за мен без захар. Simple Smile Heart Eyes
Как си днес, как я караш предпетъчно? На работа ли си или вече привърши?

Ще ставам вече.
Хубав следобяд на всички.

П.П. Малее, Ивка,  Hug ти още вкусотии си ,,принесла'' Simple Smile докато писах. Simple Smile
Направо си затварям очите ......

# 85
Днес бях на шопинг-ура!Аз нали отслабнах и всички дрехи ми се свличат и днес казах баста,тръгвам !Бях като изгубено дете в магазин за играчкиДа живеят картите,да му мисли мъжът ми Joy Joy Joy
Купих си от българска фирма много стилни две рокли и едно костюмче с панталон Направих ревюто в къщи мъжо ме хареса но като му казах сумата вика дай един фамотидин-за стомах И водичка му дадох Laughing Laughing Laughing LaughingРапортувах.

# 86
Ехо... Джили ,Ивче тук съм и аз сядам с вас на следобядно кафе .Благодаря  Иви на  кафето и вкуснотийките smile3521
  Аз гладя и сега малко почивка с кафето.
 Джили Hug и  при нас  цял ден вали  и не е за показване на вън ... buria buria buria
 Ивче  Hugчестито ти нови тоалети , със здраве да си ги носиш.  Много е приятно когато човек си купи нещо новичко и си достави удовоствие.Дай на деди  фамотидинче да му се успокои стомаха и нещо за хапване и ще му се размине. newsm62  Аз също обичам  все по нещо да си добавям новичко в гардероба , но не защото съм отслабнала , а защото съм напълняла... Embarassed Praynig newsm78 , ужас  не мога нещо да се преборя с тези килограми напоследък и то стана откакто отказах цигарите, трябва да съм постоянно гладна , за да смъкна малко Thinking, но не мога да гладувам Hug
 Оставям и отивам да гладя , че ютията ми е вкюлена.
 Приятен следобяд на всички !

# 87
Ето ме и мен !Сега се прибирам от обикаляне насам,натам, купих и латекса но го оставих в приятелката за да не го мъкнем по магазините доде ходим Избрах,нежен люляков цвят /много светло/ за детската Никога не съм имала стени в този цвят та да видим...

Ех,хубави кафенца сте спретнали ,но за мен вече е късно...Ивлин честито тоалетчета ,кога ще се видим та на живо да ги видя? LaughingРазсмя ме с картите -и аз така правя !
Ох,нямам вечеря,  но взех прибирайки се шницели и просто ще ги изпържа ,една хубава салата и...готово Майсторът ще бъде нахранен  Grinning
Сега ставам да се погрижа ..
Приятна вечер на всички ви  Hug Hug Hug

# 88

Ивче  Hugчестито ти нови тоалети ,

Роси благодаря!  bouquet
Колкото до отслабването , аз с ядене отслабнах.Когато гладуваш организма си казва-Тая не ме храни и в момента който хапнеш той си складира тази храна защото не знае кога ще го нахраниш-Когато ядеш през 4 часа по малко ти го приспиваш и  храната започва да изгаря-така отслабнах с 20 кг-
Нели,готова съм за среща-вече имам тоалети! LaughingВреме е Варненската група да се събере за купони newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 89
  • София
Продъни се небето. Добре, че съм си у дома.
Ivllin, щом е за компания на кафе - аз пих едно измислено кафе 3 в 1, колкото да се постопля.

Общи условия

Активация на акаунт