КГБ=Клуб на Готините Баби - 122.

• 54 905
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро, хубав ден!

.

# 91
  • София
Добро утро и хубав петъчен ден!

# 92

Добро утро Simple Smile

rimar, djily   Hug Hug Hug

Това мрачно и дъждовно време е само за сън ... Така не ми се излиза от топлото легло ...
И петъка е един ... Утре пак на работа  Rolling Eyes
Нооо след малко излитам, така че трябва да се стегна  Wink

Свеж и усмихнат ден приятелчета и нека ви върви по вода

# 93
  • София
 Добро утро,мили приятелки!
 Бързам за работа и влизам само да се обадя.Напоследък нямам никакво време,но се надявам да не е все така.
 Приятен ден!

# 94
Добро утро ранобудки !
Благодаря за кафенцето и приятната музика ! Hug
Наистина този дъжд в София...а тук е прекрасно време ,слънчо се е ухилил  и закачливо гали ,но според метео  и тук след обяд ще превали
Днес и аз имам много задачки ,но ще се справя!Не мога да изляза без да ви

# 95
Добро утро момичета ! Hug
Макавели ,Римар,Джили ,Нели,Ив , Яжка Hug Hug Hug Hug Hug
При нас времето е ужасно! ooooh! Wear Umbrella buria buria buria buria Wear Umbrella
Днес пак няма да има излизане на вън, то си е само за в къщи.
Сега да се насладим на кафето  1dating  food010  food010  food010 lalalala

Ивче , Hug много си отслабнала и на снимката с момчетата ти се замислих дали си ти, че прилича на теб,но  реших , че е тяхня приятелка ,,честно ти казвам.   HugАко можеш пиши ми на лични  малко повече подробности.
Приятен ден на всички..... !!!  Hands Clap newsm51  love001

# 96
Здравейте девойки,влизам набързо ,преди да ме е"завъртяла шайбата" да ви пожелая хубав, приятен и успешен ден с красива отмаряща музика

# 97
Добро утро,момичета! Hug Hug
Благодаря за кафенцата и красивите мелодии!  bouquet  bouquet
Аз нали съм си началник докато се натуткам и станало 9,45,но вече съм на работа готова за бойни действия Laughing Laughing
При нас времето се чуди в каква посока да тръгне ??-слънце или студено и дъждовно .За сега е сухо,но прогнозата е за студени дни.На мен страшно ми пада тонуса в такова време,нищо не ми се прави,само книжка и в леглото.Стига  съм се оплаквала,на работа smile3513
Макавели ,Римар,Джили ,Нели,Кари, Яжка и всички неназовани -приятен ден!  love001  love001 smile3525 smile3525

# 98
А-а-а-а- какво е това затишие? newsm78 newsm78
Хайде на кафе приятелки! Hug Hug Hug

И по едно сладоледче,който не е на диета Laughing Laughing Laughing Laughing

Прегръдки!  bouquet  bouquet

# 99
Ето ме за кафето !Благодаря ти Иви !От мен сладките към кафенцето
Сега се прибрах окончателно от миткане да купувам каквото е написал майстора Докато посъбера оферти  и..времето изтече Оказа се че се върнах на изходна позиция за да си купя каквото трябва..ама нали трябваше да проверя сама къде ,какво и колко newsm78 Laughing
Сега с кеф ще си пийна кафенцето ! Hug

# 100
От мен сладките към кафенцето
Нели,тенкю! Hug
Аз съм в кабинета и понеже нямам работа и си търся компания Laughing Laughing

# 101
  • София
  Ехоооо!
  Ле-ле,няма никой тук.
  Аз се прибрах премръзнала,легнах уж да се постопля.Но ми се струва,че ще заспя рано.
  Приятна вечер!

# 102
Добър вечер и от мен.
Днес и аз яко се намръзнах.  Ходих за един ден до КЦ, но попретупах работите и още по светло се прибрах. Много студено и мокро, бе момичета. Измръзна ми кръста, а уж се бях облякла с блуза с дълъг ръкав и шлифер. Сега съм в леглото под одеялото, с анцуг и с пуловер и с ел. възглавница на кръста.

Доста от редовнопишещите тук отсъстват.  Дано сте добре момичета.  Ако имате нужда от споделяне, знаете, тук е нашето си местенце.

Ще ставам да слагам храна на звяра и да му затварям вратата да спи, че само ми досажда и ми мяука пред спалнята.  И тази вечер не съм добра компания ни за животни, ни за хора. Ще попрочета малко тук-там и ще спя.

Лека нощ .

# 103
Момичета Hug, влизам на бързо  да ви погледна , но то всички сте се призимили  smile3524 smile3524 в леглата и аз ще  направя същото , че то е време само за сън. толкова е студено днес, че днес си навлякохме дебелите анцузи , а и този дъжд как не спря и продължава да вали и то порой.
Лека  и спокойна нощ на всички и до утре !!! smile3524 smile3524 55 55  love001

# 104

Добро утро Simple Smile

Не е най-забавното майско време, но какво да се прави - природа  newsm78 Честичко така се случва - точно когато зреят ягодите се одъждава и разкалва и голяма част от тях си заминават. Тези които остават се оводняват и става една ... не е за говорене ... Миналата седмица като си ходихме на село поне ги опитахме  Wink
Както виждам всички се къпем в дъжда и зъзнем, но от понеделник уж ще се затопля  Rolling Eyes

Шпунц, Дидия, как сте  Hug Hug Hug
Каролинка, как е крачето ? Моето коляно се държи добре, не ми създава проблеми  Wink

Нели, в това мокро време как върви ремонта ? Все забравям като пиша да те поздравя за чудесната първа среща с детенцето - много добре си се справила  Simple Smile

Ив, като пишеш на Роси за борбата си с кг, моля те изпрати и на мен  Praynig

В днешния работен ден ви желая спокойствие и добро настроение 

Общи условия

Активация на акаунт