Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 117

• 46 214
  • 747
  •   1
Отговори
# 15
Радвам се,че все пак познах и пушката е гръмнала!Дали е улучила зайчето в сърцето е съвсем друг въпрос! Simple Smile Hug

# 16
Ако ме бяха послушали да й прочете една поема за разчупване на напрежението, всичко щеше да е ок, ама кой ме слуша мен.

Ето, поне на вас да почете за лека нощ:

http://www.youtube.com/watch?v=LWVs91xZT7Q&feature=player_embedded

п.п. препоръчвам слушане със затворени очи
Уникално Хриси! Треперя цялата докато слушам със затворени очи! Страхотен Енгин с прекрасен глас!

# 17
Радвам се,че все пак познах и пушката е гръмнала!Дали е улучила зайчето в сърцето е съвсем друг въпрос! Simple Smile Hug
И аз се радвам, че позна! Но според мен го е уцелила точно където трябва! Поне, това което видяхме като начало на стрелбата, а и с такъв ловец, ми говори за уцелване в десятката Simple Smile

# 18
  • Разград

# 19
  • Варна
 book

# 20
  • Пловдив
И за миг не съм се съмнявала в тях. Готови бяха и двамата. А дали им е харесало. Не вярвам да са полетели. По-важното е, че са прекрачили заедно в бъдещето. Другото ще се нареди. Случилото се с Мустафа, с бебето на Хаджер, с Решат, залавянето на Селим, чакащият за затвора Ердоан - предстоящият процес - тези събития ще ги сплотяват и помагат за преодоляване на всички страхове. Радвам се за двамата. Началото е сложено...

# 21
Надничам аз за слухчета- пухчета ама тцъ,да не говорим за трейлър. мейлър...даже  и Хриси- гризка си кит кат и не се сеща да  зарадва измъчените ни душички newsm45

Впрочем има едно хубаво слухче- вече си имаме съпруг и съпруга   loveuuu

е, стъпка по стъпка .... Embarassed всичко ще е ОК, но...и филма ще свърши... Cry

# 22
  • София
Скрит текст:
реших да започна Аси-то......Ми то си е направо Гордост и Предрасъдъци,е основната идея,както на  Езел ,основната линия е взета от Граф Монте Кристо

# 23
  • Стара Загора
Привет и от мен!Малко късно стана,но досега ви четох и няма как да не ви поздравя-страхотни сте Hug Hug Hug!Супер весело и забавно пак в темата  с приликите и разликите,с облозите за п.б.н и за Йомер(Йомерки,любимки сте ми да знаете Grinning),дори и последните признания в  предната тема ме грабнаха.Подсказката хем ме зарадва,хем ме притесни,но се върнах на ей тоя пост и си оправих настроението,ето копвам го
Цитат
Публикувана от: mamata48
И аз да си кажа накрая. След последния кадър на серийката придобих усещането, че се ветрея като найлонова торбичка на едно клонче - от тия, дето днес ще ги събираме. Гледам на околните клончета познати никове, но няма да ги кажа кои са, защото съм дискретна като патронката на клуба ни. Кофти ми е. Искам да сляза на земята. Моля дружките за помощ, но никой не ме отразява. Напъплят ме едни скверни "бабамарини дамонвизми", че Керим и Фатма са като Хензел и Гретел. После се сещам за Облака и Бихтер и малко се успокоявам за сексуалното развитие на обновеното семейство Ългаз. Накрая почнах да гледам финала с превода чооок осторожно. И се успокоих. Всичко си е както трябва. Още когато нашият "професор по вратички и резета" мушна ключа в ключалката на новата къща и в същия момент Измирския Шекспир  изпусна последен дъх, а бебето беше в ръцете на Хаджер - се успокоих. Няма да им спираме бирката на Е и М, добре си списват сценария, но много редовно ни четат и се бъзикат с нас. Затова скривам спама. Иначе сте сътворили великолепни неща. Обичам ви.
 Хриси Hug,мерси за  Керим и İstanbul'u Dinliyorum !
Евелин Hug
Скрит текст:
и аз ще почвам Аси скоро

# 24
  • Разград
Каталог с Български филми
http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=100522

# 25
borovinka123  И ние те обичаме Hug                                                                                                                                                          Ваня благодаря за каталога.

# 26
И аз мисля, че няма място за разочарование у Фатмагюл и Керим след първата брачна нощ. Дори "изпита" да е бил твърде кратък, това са очаквани и логични неща, като добавим и психологическите задръжки и у двамата. Друг е въпроса, че щеше да бъде хубаво сценаристките наистина да им бяха предоставили възможност  този "първи път" да се беше случил преди самата  брачна нощ, за да може наистина да си я изживеят пълноценно и с удоволствие. И вместо на сутринта да си мълчат и да се гледат, като котараци, да вземат да си поговорят и да се явят на поправка.

# 27
ВАНЯ Hug МЕРСИ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ФИЛМИ Peace

....и понеже сме на сватбена вълна.... Heart Eyes Joy

# 28
Здравейте в новата тема!  Hug И благодаря!  Hug  bouquet

Такааааа,стана точно както предположихме - финалът е съкратен и имаме консумиран брак ,а липсаващите части от пъзела  -  в началото на75 еп.

Не загубих Милото на бас!  Joy Joy Joy

И аз да си кажа за първия път  Embarassed - ами тамам си беше ! Не съм била разочарована ,нито прекалено хвърчаща...

За ПБН на нашите сладури мисля,че проблемът не е бил у Керим .Нормално е ФГ да не е изпитала особено приятно чувство ,може да са се върнали лошите спомени при нея този път ...Само се притеснявам да не би Фатмето да се отдръпне и да  не иска....Но и така да е,ще е временно ,ще го преодолеят -  заедно,както каза ФГ

Хриси,   bouquet  за "Слушам Истанбул със затворени очи" ! Балсам за ушите ми! Прекрасно!

Последна редакция: нд, 13 май 2012, 00:40 от daniela.qnkova

# 29

Общи условия

Активация на акаунт