Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 117

• 46 263
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Аз не вярвам, че са снимали първата брачна нощ след коментарите във форумите. Според мен, сценаристките си следват замисъла.

# 91
  • Пловдив

Аз не вярвам, че са снимали първата брачна нощ след коментарите във форумите. Според мен, сценаристките си следват замисъла.

Същото беше и с целувката на вилата. Абсолютно споделям мнението ти ValentinaP.

# 92
  • Разград
Engin akyurek with beren saat clip - 24

# 93
Бризче много ти благодаря ! Твоите постове са изключително ценни !  Hug
Малчева супер стихове !  Hug
Мариана   bouquet hug
Хм, не се вълнувам защо са направили ретроспекцията. Важното е какво ще видя в четвъртък. Относно сцените от този тип - Евелин пусна клипа от Аси. Които сте гледали, знаете, колко добре представени нежни любовни сцени правят комшиите.

# 94
На всички - честит Ден на майката! Според древната авестийска религия, децата избират родителите си според това, какви уроци трябва да получат от живота. Да си пожелаем, да бъдем достойни родители и дадем на децата си всичко, от което се нуждаят!
Много се възхищавам на майката на Енгин Акюрек, но нищо не знам за нея. Нека е здрава и много щастлива, родила е и възпитала страхотен син!

Hug Дано бъдем достойни за такава отговорност!

Морски бриз, не съм предполагала, че тема във форум може да има такъв образователен аспект. Писала съм го вече, но съм изключително очарована от невероятните хора, които пишат тук. Бях започнала да се отчайвам от повърхностното и елементарно отношение, което наблюдавам около себе си, към почти всичко в живота.

# 95
  • Разград
Kaan Taşaner Bloomberg - Yerli Dizi Proğramı - Part 1

http://www.youtube.com/watch?v=87b8TCzI7VE - Kaan Taşaner Bloomberg - Yerli Dizi Proğramı - Part 2

# 96
Малчева, казах ли ти ,че мислите на Керим след първата  брачна нощ ми харесаха много ?
 Красиво и чувствено си ги предала!  Докоснаха ме....  smile3501   newsm51

newsm10   
Сценарият за 75 еп е написан поне преди десетина дни или две седмици . Може нещо  да се промени в последния момент ,но цяла  и то много съществена сцена .. едва ли  newsm78 

Последна редакция: нд, 13 май 2012, 13:34 от daniela.qnkova

# 97
Малчева, казах ли ти ,че мислите на Керим след първата  брачна нощ ми харесаха много ?
 Красиво и чувствено си ги предала!  Докоснаха ме....newsm51
Даниела,радвам се че ти харесват! Нали целта е да мислим само хубави неща!

П.П. Който си чака доставката-знае къде да ме търси!  Peace

# 98
  • София
Аз съм от тези , които подобно на Валето разбирам какво е написала Дива... И ако беше си направила труда да видиш хронологията на постовете на последната , който се съдържа във всеки профил първо щеше да установиш , че тя пише по един пост на ден и как с него ще извоюва тази лидерска позиция , за която  толкова тъгува...!? Второ, щеше да разбереш , че неотдавна претърпя инцидент и беше със счупена дясна ръка и писането я затрудняваше много ...
                    Ние , които живеем в България чувстваме форума като място за релакс и отмора ... Ако притежаваш чувство за емпатия и се поставиш на мястото на българите в чужбина ,  може би ще  проумееш какво е за тях този форум и защо не искат да "прекъсват" връзката си с него..
                    Да , съгласна съм , че всеки от нас е уникален , но защо "мярката" на повечето от нас не влиза в противоречие с разбиранията на повечето от пишещите тук...!?  И защо не си помислиш , че повечето от нас не ползват опцията "проверка правопис" , защото не само сме внимавали в час , но  обичаме  и  книгите , а  те не само обогатяват общата култура , но са и  най-добрия учител по граматика...!?

това последното с книгите не го разбрах  Mr. Green , но то така или иначе не е  по темата и не вникнах в него Naughty ... все пак браво , че сте чели книги  smile3501

Скрит текст:
за ръката на ди...ва съжалявам , ако бих могла - бих помогнала ( за протокола и аз съм чупила ръка дясна в китката )

до колкото до поста на ди...ва които ме подразни си направих труда да вникна
и без да съм чела книги установих колко тънко обижда наши съкфорумки ... за да вникнеш и ти ще ти увелича цитати - моля позволи ми  Praynig

коп:

di...va :
"Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Това, за мен беше най-хубавата серия до момента!!! Дългият кадър, със свалената бяла рокля, беше страхотна идея!!! Сълзата на Керим върху голото рамо на ФГ!!! Сцена, с двамата на пода пред леглото, беше върхът!!! Никаква друга сцена не би ме задоволила!!! Страхотна игра на Берен и Енгин!!! Наистина по-добре беше да свърши епизода с падналата рокля. От тук започва, според мен, големия финал. ТОВА И НА МЕН МИ ХАРЕСА
Виждам, че не сте доволни, но не мога да ви помогна. Е, АНАЛИЗИРАЙ МИ ТОВА ИЗРЕЧЕНИЕ ???Предупредих ви, а вие ми се разсърдихте.
Вече няма балкон. Той падна преди няколко епизода. И като се разпиляха ония ми ти доматииии, "репортери", "скрити камери", "сценаристи" ... И ТУК БИХ ИСКАЛА ДА ВИДЯ АНАЛИЗА ВИ ГОСПОЖО ???От тогава газим в пюре. ТОВА Е ЗАУЧЕНА ФРАЗА ОТ ЧЕТЕНЕ НА МНОГО КНИГИ ВЕРОЯТНО !!!Тази вечер информирах модератор за пост, който ме изкара извън равновесие. В еуфорията, някой съвсем натурално беше задал въпрос ... Няма да го цитирам, защото вече е изтрит. НЕ ЗАЩОТО Е ИЗТРИТ А ЗАЩОТО НЯМА ТАКЪВ ПОСТ !!!
И да не забравя ... Бях се приготвила с отговор, преди серията, но нямах време да пиша. Става дума за адвоката Йомер. Някоя го търсеше за кавалер на сватбата. Смятам, че разбрахте, че аз бях с него.ТОВА НЕ ГО ВИДЯХ  Няма защо да създавате нова група. Тя отдавна съществува и всичко е уредено в програмата му. НОВАТА ГРУПА Е ДОБРА КОНКУРЕНЦИЯ ВЕРОЯТНО  Mr. Green
С Cruela много отдавна сме уточнили  кой е първи в списъка и ... Ама вие сте от скоро и обичате да пишете, а не сте прочели много неща от предишните теми. Мислите, че светът започва са вашето "падане от балкона". Тц!!!   НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРИМИРИ ЖЕНАТА С НАЛИЧИЕТО НА  НОВИ МОМИЧЕТА В ТЕМАТА И ТОВА Е !!!ОЧЕВАДНО Е !
.............
.......
..."

Последна редакция: нд, 13 май 2012, 13:48 от mamaris

# 99
nelka123, ще си позволя да те посъветвам - не обръщай внимание на писания, пълни с нахалство, невежество и злоба. Един път вече отговори на въпросната особа, достатъчно.
За съжаление, когато човек не е е усвоил общоприетите норми на поведение и етика, Животът му ги преподава по болезнен начин - най-често с удар по вирнатия нос или лекомислената глава.

Мушмулке, и аз като теб ценя хората, които срещнах тук, и научих страшно много - и интересно, и полезно, трогателно и забавно. Държа на вас, момичета!  Hug

# 100
Здравейте момичета, включвам се леко провокирана от последните постове за това, че в темата газим в пюре. Нека се забавляваме и уважаваме всички! Всеки има своето място и мнение! Много хора сме и е нормално да се получава пюре, когато всеки излее това, което му е на сърце, а на друг много не му харесва написаното (дали заради лични, обективни или субективни причини). Следва леко захвърляне с домати, които биват смачкани от следващите мисли и терзания на някой друг съмишленик  Hug Hug Hug
Харесвам постовете на всички момичета и ми е супер в темата! Благодаря на всяка една от вас (и на мъжете, които ни навестяват понякога)! Уникални сте! Всеки има своето място под слънцето и в темата, и затова се получава толкова страхотна атмосфера тук! Нека се забавляваме и уважаваме!   love001

# 101
  • София
nelka123, ще си позволя да те посъветвам - не обръщай внимание на писания, пълни с нахалство, невежество и злоба. Един път вече отговори на въпросната особа, достатъчно.
За съжаление, когато човек не е е усвоил общоприетите норми на поведение и етика, Животът му ги преподава по болезнен начин - най-често с удар по вирнатия нос или лекомислената глава.

newsm10  бих те посъветвала и ти да постъпиш така  Mr. Green- и няма да кажа на модератор за обидните думи към сукфорумки - не е в стила ми - много по високо стоя от това  bowuu

Валенцееееее, никои не знае утре какво ще му донесе живота , независимо дали е усвоил общоприетите норми на поведение и етика - моли се Богу !

желая здраве !

# 102

Малчева, ще се караме. Тая доставка е за довечера. Къде така след обяд през трънките?

# 103
Постепенно се появяват интервюта на актьорите, но защо на Берен и Енгин няма?   newsm78 newsm78
Все пак те са главните герои....сигурно ще има, но искам да е по-скоро.  : Rolling Eyes

# 104

Малчева, ще се караме. Тая доставка е за довечера. Къде така след обяд през трънките?
Не съм виновна! Вие отсега загрявайте,а после ще разказвате! Какво да направя като съм на работа,а вие цял ден спите по трънките?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт