Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 117

• 46 228
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, аз ли си въобразявам, но според мен в края на клипа Kerim+Fatmagül//Night има няколко кадъра от п.б.н...

И на мен така ми се струва.  Crazy Crazy Crazy Монтаж е със сигурност, но много красиво се е получило.

# 196
Meriam Pandarova-Kocaomer, Моргана и Александра
благодаря ви много,момичета!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Ще си чакам онлайн! Hug
Вихър,страхотен пост Hug Hug Hug

# 197
  • В Града на Липите
Вихър, много се радвам, че започна да пишеш по-честно. Всичко, което напишеш винаги ми звучи много смислено и логично, при това така добре поднесено, че всеки да разбере гледната ти точка.  newsm51

# 198
Не съм сигурен,но в края на клипа за п.б.н не са ли монтирани кадри от з.п. с Каванч и Берен?!? newsm78

# 199
  • Разград
Kerim & Fatmagu- Let your soul

# 200
  • В Града на Липите
Не съм сигурен,но в края на клипа за п.б.н не са ли монтирани кадри от з.п. с Каванч?!? newsm78

Да, определено. Освен, че Керим се беше снабдил с мустаци, в последния кадър си беше направо рус.
Но, все пак добър опит, предвид малкото материал с който разполагат феновете.

ЕкатеринаHug добре дошла.

Последна редакция: нд, 13 май 2012, 20:21 от hrissi_sz

# 201
Здравейте момичета! Казвам се Екатерина...и...свалям Ви шапка...това искам да Ви кажа.
Чета Ви отдавна, и непрестанно, но вие сте толкова бързи, че аз едвам смогвам да ви изчета пък камо ли да пиша...но в сравнение с вашите творчески възможности смятам моите писания за абсолютно излишни.
И затова се включвам само да ви изкажа своите топли възвишени чувства към всички вас, благодаря за всички коментари, преводи, дискусии.....страхотни сте... ВИЕ всички направихте този филм още по-хубав и реалистичен...
Прегръщам ВИ

# 202
Екатерина ,ДОБРЕ /си се появила/ДОШЛА!!!!! Hug

# 203
Екатерина, и ние те прегръщаме. Пиши смело, никой не е излишен. Grinning

# 204
  • Разград

# 205
  • Бургас
Бризче, адмирации. Точно постове като твоя заковаха вниманието ми и ме оставиха в тази тема.

Впечатли ме анализа на Dimony.  Много точно и задълбочено както винаги.

Имаше различни коментари за сълзите на Керим и реакцията на Фатмагюл.   Аз погледнах от друг ъгъл на тази сцена и мисля, че Фатмагюл постъпи инстинктивно така, както трябваше.  Керим не търси съчувствие, а решение на проблема.  Той не се нуждае от каквато и да е прегръдка в този момент. Ако иска прегръдка, той щеше да плаче на рамото й, сам щеше да я прегърне.  Мисля, че една прегръдка би го накарала да се почувства по-слаб и безсилен. И щеше да страда по-вече. Той разголи душата си пред нея и плака като дълбоко наранен човек, търсещ изход.  За мен това беше момент на върховна душевна близост, който стегна Фатмагюл допълнително. Тя, както и ние, не очакваше точно такава реакция. И тя каза това, което е мислила и мисли.
А дали може човек да мисли в такъв момент?  След прекрасните дни преди сватбата и още по прекрасния сватбен ден, какво им носи сватбената нощ?!  Пренапрежението изби по шевовете. Съвсем логично дълго потисканите страхове и душевни травми изплуваха на повърхността. Разбра се, че само с потискане и отхвърляне един проблем не може да бъде решен. Напротив.
Аз много мислих какво бих направила на нейно място след натрупаните едно след друго неочаквани моменти и реакции? Дали този обрат, който настъпи така светкавично нямаше да ме стресира допълнително? Дали нямаше да стоя и да гледам втрещено какво се случва, или щях да поема нещата в свои ръце, забравила собствените си страхове?  Ей Богу – нямам отговор!  Всичко е въпрос на психика. На ситуация. И на сценаристки замисъл, естествено.  А тук става дума за нестандартна двойка и всичко е извън всички стандарти.

Vihor,виждам,че много от дамите са съгласни с този твой пост,но ще ми позволиш да изкажа по-различно мнение.Защо една прегръдка според теб ,ще покаже Керим по-слаб и безсилен.Преди всичко той е човек/не само мъж/и като всеки човек има нужда в определен период от живота си от подкрепа,а Керим имаше нужда точно от това в този момент.Защо винаги той трябва да е силния или защото е мъж и не трябва да показва слабост NaughtyТова беше неговия преломен момент.Без да омаловажавам нейните чувства,трагедията която преживя,тук тя трябваше да поеме инициативата ,въпреки страха и несигурността си  .Да първата и реакция беше да се стресне,но после когато човека когото обичаш,заради когото би дала живота си седи срещу теб сломен,виждаш как душата му изгаря в пламъци,забравяш за себе си и твоята болка и се стремиш да отнемеш болката на любимия.А какво по-естествено от това да го прегърнеш?Наречи го мазохизъм но аз така възприемам нещата,аз така бих постъпила ,но всеки възприема света пречупен през своята призма.

# 206
Добре дошла Екатерина!

# 207
Относно п.б.н. и това, че доста от вас смятат (включително и аз, веднага след епизода), че ФГ е била студена с Керим искам да ви споделя това, което ми хрумна сега. Като цяло след разговора и двамата бяха много изтощени от споделените емоции и дори Керим й каза, че е добре да си почине. Ако ФГ искаше, можеше съвсем спокойно да му каже, че е най-добре да си починат тази нощ, без да са интимни. Но тя беше тази, която пожела да са заедно тази вечер и Керим нямаше как да й откаже. Така, че от гледна точка на Керим - не му беше времето за п.б.н., но ФГ искаше това да се случи. Т.е. за мен в разговора с Керим, ФГ не е била студена, а много притеснена от предстоящата вечер. Когато човек е настроен за нещо, той знае, че това ще се случи. Според мен ФГ знаеше, че ще бъдат заедно тази вечер и беше супер стресирана, а Керим, милият е готов да направи всичко за нея. Не бива да смятаме, че ФГ е била прекалено студена с Керим. Поне аз така ги виждам нещата.

# 208
Каква е вината на Фатмагюл - 74 онлайн

Част 1

Част 2

Meriam Pandarova-Kocaomer, Морганче, Алекс, благодаря ви, момичета  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: нд, 13 май 2012, 20:39 от gphilipova

# 209
Ох, сега започнах превода и направо умирам от смях с Мукадес  Joy Joy Joy
Е, уникална жена  Joy
Благодаря за превода!!!

Общи условия

Активация на акаунт